Sinds de overname van het Maastrichtse restaurant Beluga Loves You* in 2019, is horeca-echtpaar Servais en Stephanie Tielman in een rollercoaster tere...
Sinds de overname van het Maastrichtse restaurant Beluga Loves You* in 2019, kwam het horeca-echtpaar in een rollercoaster terecht vanwege coronalockd...
Dani Hoefnagels (24) van Beluga Loves You gaat per 1 december aan de slag als executive creative chef bij tweesterrenrestaurant Brut172 (2 sterre...
Op maandag 31 oktober presenteerde Lekker500 de gids voor het jaar 2023. Dit is een overzicht van de top-100. 1 De Librije, Zwolle Overijssel 2 Tr...
Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...
Op 13, 14 en 15 mei opent pop-up restaurant Rococo des Fleurs haar deuren in Cothen, alwaar sterrenchefs Ron Blaauw, Dennis Huwaë en Hans van Wol...
Maastricht is per 10 maart 2022 een bijzondere patisseriezaak en ijssalon rijker. Servais Tielman van sterrenrestaurant Beluga Loves You opende er met...
The Golden Boy van De Daltons in Voorthuizen is officieel de duurste hamburger ter wereld. Tot die conclusie komt the Official World Record Associatio...
Restaurant Beluga Loves You in Maastricht heeft tijdens de watersnood van 15, 16 en 17 juli 2021 forse waterschade opgelopen. Onderzoek en herstel van...
De recordpoging van De Daltons in Voorthuizen om de duurste hamburger ter wereld te maken, is geslaagd. Dat is het oordeel van de aanwezige jury, die...
De Daltons in Voorthuizen maakt deze zomer de duurste hamburger ter wereld. The Golden Boy is een zeer exclusieve burger, bedacht en gemaakt door eige...
Dani Hoefnagels is de nieuwe chef de cuisine van restaurant Beluga Loves You in Maastricht. Hij werkte eerder bij diverse sterrenzaken in Nederland en...
Na een intensieve selectieprocedure voor de functie van Chef de Cuisine en Maître d’Hôtel presenteert Château Neercanne met ve...
Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...
Restaurant Beluga Loves You in Maastricht heeft recent de laatste hand gelegd aan een nieuw interieur. Het sterrenrestaurant van chef Servais Tielman...
Het borrelde al een poosje bij sterrenkok Servais Tielman en nu is het een feit: een tweede zaak in Maastricht. Medio juli opent Flavourz by Servais o...
Afgelopen weken is Beluga Loves You net als zovelen in de weer geweest met het zoeken naar de juiste vertaling van 'het nieuwe normaal'. Serva...
Alle drink- en eetgelegenheden in Nederland zijn vanwege de coronacrisis gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Doo...
In een brief aan gasten en relaties laat het team van Beluga Loves You weten dat ook het Maastrichtse sterrenrestaurant gaat bezorgen: "Wat zi...
Drie sterren Inter Scaldes - Kruiningen (Zeeland) De Librije - Zwolle (Overijssel) Twee sterren Aan de Poel - Amstelveen (Noord-Hollan...
De focus tijdens de presentatie van de gids ligt altijd op de winnaars. Naast acht nieuwkomers neemt Nederland ook afscheid van sterren. In totaa...
Michelin maakt met veel genoegen de nieuwe selectie van de Michelin Gids Nederland bekend. De acht restaurants die een ster krijgen, bewijzen nogmaals...
Gisteren was het zover: de uitreiking van de Michelin Gids 2020. De redactie van De RestaurantKrant hield via deze pagina een liveblog bij vanuit...
Het Zeeuwse Inter Scaldes van chef-kok Jannis Brevet is door de Lekker500 wederom uitgekozen tot beste restaurant van Nederland. De Librije...
Jelle Horst heeft prima gepresteerd tijdens de Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2019 in het Candadese Calgary. De souschef van sterrestaurant...
De komst van Lars Daniëls en Birthe van Meegeren naar Folie Culinaire, 7, 8 & 9 oktober in MECC Maastricht, betekent kennisoverdrac...
Halverwege het interview pakt chef-kok Thomas van Santvoort de zwarte kaars op tafel vast, die naar zijn mening waarschijnlijk niet recht genoeg in de...
Binnenkort is Maastricht een culinaire hotspot rijker. Café Louis, een bistro in Parijse stijl, opent volgende maand haar deuren aan de Bo...
De nieuwe chef voor restaurant Violin is Sven Nijenhuis. Hij volgde Eric van de Weijer op en drukt vanaf april zijn stempel op de nieuwe men...
Het einde van het jaar nadert. Tijd om terug te blikken op een bewogen jaar. We hebben een overzicht gemaakt van de meest gelezen artikelen van afgelo...
Chefkok Hans van Wolde van restaurant Beluga Loves You maakt zich niet druk om de daling van zijn restaurant in de Lekker 500. Tegen De Limburger ...
Naar de Lekker wordt ieder jaar reikhalzend uitgekeken door Nederlandse topchefs. Vandaag, maandag 30 oktober, is de lijst - de Lekker 2018 - naa...
Tijdens de laatste dag van het Maastrichtse Preuvenemint op het Vrijthof, op zondag 27 augustus, vond een verrassende presentatie plaats op de volle s...
Royal Belgian Caviar spoort Nederlandse chefs aan om haar kaviaar vaker als verfijnde smaakmaker te gebruiken. Deze kaviaar is een vers kweekproduct v...
Dit is de top 10 van de Lekker Top 100 2017. De Librije is niet langer de nummer één; Inter Scaldes heeft het stokje overgenomen. De hoo...
Wat zijn de duurste etenswaren ter wereld? We presenteren ze je graag: de duurste ingrediënten op basis van prijs per kilo. 10. Densuke-...
Damianz, het restaurant van Van der Valk hotel Het Arresthuis, krijgt per 1 april een nieuwe chef-kok. Jeroen van Gansewinkel neemt het stokje over v...
De eerste editie van La Liste is gisteren gelanceerd. Het is een onafhankelijk gastronomisch klassement van de duizend beste restaurants ter wereld....
De restaurantgids Lekker 2016 is bekendgemaakt. Op nummer 1 staat dit jaar De Librije van Jonnie en Therèse Boer in Zwolle. Vorig jaar stond dit dri...
In congres- en beurzencentrum MECC Maastricht vinden 5 t/m 7 oktober de Bourgondische Horecavakbeurs BBB en Folie Culinaire plaats. In een pop-up re...