Top 10 best gelezen artikelen op derestaurantkrant.nl

7 december 2017 | Roy Spijker

Het einde van het jaar nadert. Tijd om terug te blikken op een bewogen jaar. We hebben een overzicht gemaakt van de meest gelezen artikelen van afgelopen jaar op derestaurantkrant.nl. 

1. Dit worden de biertrends voor 2017
Bier is populair, ook in restaurants. Aan het begin van dit jaar voorspelden we de 'upcoming' biertrends voor dit jaar. Het werd het best gelezen artikel op onze website in 2017.

2. Video: Onno Kokmeijer wil af van à la carte
In mei van dit jaar interviewden we chef-kok Onno Kokmeijer van Restaurant Ciel Bleu. Bijbehorende video werd zeer goed bekeken. Het hele interview is hier terug te lezen.

3. Nola Social opent aan Waagplein in Alkmaar
In maart opende Nola Socia in Alkmaar. Dat bericht deed het erg goed, net als veel andere berichten over openingen...

4. Nieuw restaurant Sukade in Meppel
Op vijf vinden we nog een opening: die van Restaurant Sukade in Meppel. Heb je zelf iets te melden? Ga je een restaurant openen of heb je een nieuwe chef aangesteld? Laat het ons weten via redactie@uitgeverijps.nl

5. Restaurant Parels in Haarlem ontvangt Gouden VVV Dinercheque
Een mooie prijs voor Restaurant Parels. Het restaurant werd begin dit jaar uitgeroepen tot 'Restaurant van het Jaar' en ontving de Gouden VVV Dinercheque.

6. Hoge huurprijs nekt Haarlems restaurant Shabu Shabu
Het huren van een pand in de horeca kan een enorme kostenpost zijn. Shabu Shabu in Haarlem moest daardoor de deuren sluiten.

7. Margo Reuten, Da Vinci Maasbracht: 'Waar blijven de vrouwen?'
Het is altijd een feest om met de grootste chefs van Nederland te praten. Voor De RestaurantKrant van september gingen we langs bij Margo Reuten van tweesterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht.

8. Restaurant Beluga presenteert eigen magazine
Hans van Wolde van Restaurant Beluga bracht dit jaar een magazine uit. De lancering werd groots gevierd.

9. Restaurant krijgt boete van 10.000 euro
Een forse boete voor dit Chinees-Indisch restaurant in Zwolle. 

10. 129 restaurants onder verscherpt toezicht van NVWA
Deze zomer kwam de NVWA met het nieuws dat 129 restaurants onder verscherpt toezicht staan.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Amsterdam Personalia
Hotel Arena stelt nieuwe F&B manager aan

Luuk Rijnders gaat met ingang van 14 januari aan de slag als nieuwe F&B Manager in het viersterren Hotel Arena én het bijbehorende PARK Café-Restaurant in Amsterdam. Rijnders’ motivatie, enthousiasme en oog voor service en gastvrijheid gaat het café-restaurant naar een...

Amsterdam Culinair
Richard Ekkebus na 33 jaar terug in de Nederlandse keuken

Chef Richard Ekkebus is even terug op Nederlandse bodem om op 26 en 27 januari te koken met Joris Bijdendijk in RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum. Richard Ekkebus, afkomstig uit Vlissingen, werd opgeleid door enkele van de grootste driesterrenchefs in Frankrijk waaronder, Pierre Gagnair...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Achtergronden Culinair
Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa

Restaurant l’Atelier in Gulpen bestaat 20 jaar. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz hebben dat bijzondere feit zondag 13 januari gevierd. Met een speciale jubileumlunch werd liefst €4500,- opgehaald voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Er was voor eigenaren Ellen en Hans Kinkartz ma...

Awards Van der Valk
Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn is Restaurant van het Jaar 2018

Restaurant Van der Valk Hotel in Hoorn heeft vorige week de VVV Dinercheque 'Restaurant van het Jaar 2018' Award in ontvangst genomen. Deze prijs werd voor het derde jaar op rij uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque. "Wij zijn heel blij met deze award"...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: