Top 10 best gelezen artikelen op derestaurantkrant.nl

7 december 2017 | Roy Spijker

Het einde van het jaar nadert. Tijd om terug te blikken op een bewogen jaar. We hebben een overzicht gemaakt van de meest gelezen artikelen van afgelopen jaar op derestaurantkrant.nl. 

1. Dit worden de biertrends voor 2017
Bier is populair, ook in restaurants. Aan het begin van dit jaar voorspelden we de 'upcoming' biertrends voor dit jaar. Het werd het best gelezen artikel op onze website in 2017.

2. Video: Onno Kokmeijer wil af van à la carte
In mei van dit jaar interviewden we chef-kok Onno Kokmeijer van Restaurant Ciel Bleu. Bijbehorende video werd zeer goed bekeken. Het hele interview is hier terug te lezen.

3. Nola Social opent aan Waagplein in Alkmaar
In maart opende Nola Socia in Alkmaar. Dat bericht deed het erg goed, net als veel andere berichten over openingen...

4. Nieuw restaurant Sukade in Meppel
Op vijf vinden we nog een opening: die van Restaurant Sukade in Meppel. Heb je zelf iets te melden? Ga je een restaurant openen of heb je een nieuwe chef aangesteld? Laat het ons weten via redactie@uitgeverijps.nl

5. Restaurant Parels in Haarlem ontvangt Gouden VVV Dinercheque
Een mooie prijs voor Restaurant Parels. Het restaurant werd begin dit jaar uitgeroepen tot 'Restaurant van het Jaar' en ontving de Gouden VVV Dinercheque.

6. Hoge huurprijs nekt Haarlems restaurant Shabu Shabu
Het huren van een pand in de horeca kan een enorme kostenpost zijn. Shabu Shabu in Haarlem moest daardoor de deuren sluiten.

7. Margo Reuten, Da Vinci Maasbracht: 'Waar blijven de vrouwen?'
Het is altijd een feest om met de grootste chefs van Nederland te praten. Voor De RestaurantKrant van september gingen we langs bij Margo Reuten van tweesterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht.

8. Restaurant Beluga presenteert eigen magazine
Hans van Wolde van Restaurant Beluga bracht dit jaar een magazine uit. De lancering werd groots gevierd.

9. Restaurant krijgt boete van 10.000 euro
Een forse boete voor dit Chinees-Indisch restaurant in Zwolle. 

10. 129 restaurants onder verscherpt toezicht van NVWA
Deze zomer kwam de NVWA met het nieuws dat 129 restaurants onder verscherpt toezicht staan.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Column Sico de Moel: Derde date

Rode broek, keurige schoenen, net jasje, ik zette zijn prachtige bloem even in een vaasje. Hij had afgesproken met mijn buurmeisje. Ze woont bij mij aan de overkant van de gracht. Het zou hun derde date worden. Het regende buiten een beetje en de dame liet nog even op zich wachten. "He...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Achtergronden Culinair
Nedstede verwelkomt nieuwe huurder Restaurant Rust Wat

Nedstede Groep feliciteert Bas Rasker en zijn Axivate Horeca Group met de overname van het Blaricumse restaurant Rust Wat. In dit verband heeft Nedstede met Axivate Horeca Group een nieuwe, twintigjarige huurovereenkomst gesloten. Rasker kocht het beroemde Gooise restaurant van Marc Bon, die met zij...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Culinair
Coperto Restobar in Zwolle is erkend met een Bib Gourmand

Chef-kok Remco Jansen en zijn brigade zijn er dolgelukkig mee: “Al sinds de opening twee jaar geleden hebben we de ambitie om op dit niveau te acteren. We konden niet gelukkiger zijn nu het is gelukt om daadwerkelijk beloond te worden met een Bib.” De nieuwe Bib Gourmand restaurantgid...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: