Top 10 best gelezen artikelen op derestaurantkrant.nl

7 december 2017 | Roy Spijker

Het einde van het jaar nadert. Tijd om terug te blikken op een bewogen jaar. We hebben een overzicht gemaakt van de meest gelezen artikelen van afgelopen jaar op derestaurantkrant.nl. 

1. Dit worden de biertrends voor 2017
Bier is populair, ook in restaurants. Aan het begin van dit jaar voorspelden we de 'upcoming' biertrends voor dit jaar. Het werd het best gelezen artikel op onze website in 2017.

2. Video: Onno Kokmeijer wil af van à la carte
In mei van dit jaar interviewden we chef-kok Onno Kokmeijer van Restaurant Ciel Bleu. Bijbehorende video werd zeer goed bekeken. Het hele interview is hier terug te lezen.

3. Nola Social opent aan Waagplein in Alkmaar
In maart opende Nola Socia in Alkmaar. Dat bericht deed het erg goed, net als veel andere berichten over openingen...

4. Nieuw restaurant Sukade in Meppel
Op vijf vinden we nog een opening: die van Restaurant Sukade in Meppel. Heb je zelf iets te melden? Ga je een restaurant openen of heb je een nieuwe chef aangesteld? Laat het ons weten via redactie@uitgeverijps.nl

5. Restaurant Parels in Haarlem ontvangt Gouden VVV Dinercheque
Een mooie prijs voor Restaurant Parels. Het restaurant werd begin dit jaar uitgeroepen tot 'Restaurant van het Jaar' en ontving de Gouden VVV Dinercheque.

6. Hoge huurprijs nekt Haarlems restaurant Shabu Shabu
Het huren van een pand in de horeca kan een enorme kostenpost zijn. Shabu Shabu in Haarlem moest daardoor de deuren sluiten.

7. Margo Reuten, Da Vinci Maasbracht: 'Waar blijven de vrouwen?'
Het is altijd een feest om met de grootste chefs van Nederland te praten. Voor De RestaurantKrant van september gingen we langs bij Margo Reuten van tweesterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht.

8. Restaurant Beluga presenteert eigen magazine
Hans van Wolde van Restaurant Beluga bracht dit jaar een magazine uit. De lancering werd groots gevierd.

9. Restaurant krijgt boete van 10.000 euro
Een forse boete voor dit Chinees-Indisch restaurant in Zwolle. 

10. 129 restaurants onder verscherpt toezicht van NVWA
Deze zomer kwam de NVWA met het nieuws dat 129 restaurants onder verscherpt toezicht staan.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: Hoofd omhoog

We zijn twee weken verder. Twee weken geleden begonnen we met het voorbereiden van afhaalmaaltijden. Op mijn telefoon verschijnt een bericht van de moeder van mijn kinderen. ‘Hoop dat het met je gaat’… Het grijpt mij aan en door mijn hoofd flits alles door mij heen. Tja.. Hoe g...

Help de Horeca: eerste miljoen is binnen

Sinds de start van Help de Horeca twee weken geleden zijn inmiddels ruim 20.000 waardebonnen ter waarde van maar liefst 1 miljoen euro aangeschaft door horecaliefhebbers in heel Nederland. Met dit bijzondere initiatief ondersteunt Koninklijke Horeca Nederland samen met horecapartners de Nederlandse ...

Columns Coronacrisis
Column Sico de Moel: Contact

Het klinkt misschien stom, maar ik had het echt even gemist: het contact met mijn gasten. Het deed me dan ook goed om een aantal vaste gasten weer even te kunnen zien. Vorige week zijn we begonnen met menu's voor thuis. We bezorgen in heel A...

Coronacrisis
Inschrijftermijn Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2020 verlengd

De inschrijftermijn voor de 19e editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs voor de beste jonge gastvrouw of gastheer van Nederland is verlengd als gevolg van de corona-crisis. Kandidaten tussen de 20 en 26 jaar kunnen nu nog tot en met 30 juni 2020 inschrijven. De uitreiking van de National...

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: