Restaurant Parels in Haarlem ontvangt Gouden VVV Dinercheque

9 januari 2017 | Jorien Slager

Het restaurant Parels in Haarlem heeft de Gouden VVV Dinercheque uitgereikt gekregen, als "Restaurant van het jaar 2016". Deze prijs is voor het eerst uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque.

"Restaurant Parels heeft in 2016 de meeste gasten ontvangen die (een deel van) hun rekening met de VVV Dinercheque betaald hebben" aldus Chantal Vergouw, product manager van VVV Nederland. "Wij zijn blij met de restaurants die de VVV Dinercheque accepteren en willen op deze manier onze waardering laten zien".

"Gasten die de VVV Dinercheque gekregen hebben, gaan graag uit eten en we zijn blij dat restaurant Parels bij de restaurantbezoekers over een goede naam beschikt" zegt Pim Serne, eigenaar van restaurant Parels. "We zijn continue bezig de restaurantervaring te verbeteren en zijn blij dat de gasten die met de VVV Dinercheque komen eten dit weten te waarderen.

Met meer dan 130.000 verkochte cadeaukaarten per jaar is de VVV Dinercheque een van de grootste restaurant cadeaukaarten in Nederland. Bij de VVV Dinercheque zijn meer dan 2100 restaurants aangesloten, van brasserie tot sterrenrestaurant.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunch Fastservice
Restaurant nNea serveert bekroonde pizza’s nu ook tijdens lunch

Sinds de opening in 2019 veroveren nNea’s Napolitaanse pizza’s de harten van velen. Italiaanse experts riepen het restaurant zelfs uit tot een van de beste pizzeria’s van Europa. nNea’s deegmeesters kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom opent het restaurant haar deuren nu...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Michelin

"Waarin Nederland zich als gastronomisch land onderscheidt is duurzaamheid, de aandacht voor lokale producten, duurzame vis en eerlijk vlees. Daarin loopt Nederland echt een stapje voor op de buurlanden", aldus Michelin hoofdinspecteur Loens dit jaar tijdens de uitreiking van de sterren. ...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Culinair
Vis roken doe je zo

Het roken van voedsel is een kooktechniek waarbij voedsel in rook van smeulend hout wordt gehangen of gelegd. Van oudsher werd deze kooktechniek toegepast om voedsel te conserveren, waardoor het langer houdbaar was. Tegenwoordig gebeurt roken voornamelijk om de expliciete smaak over te brengen. Voor...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: