Pop-up restaurant met Ron Blaauw, Dennis Huwaë en Hans van Wolde

Auteur: Redactie
Food 8 april 2022
Pop-up restaurant met Ron Blaauw, Dennis Huwaë en Hans van Wolde

Op 13, 14 en 15 mei opent pop-up restaurant Rococo des Fleurs haar deuren in Cothen, alwaar sterrenchefs Ron Blaauw, Dennis Huwaë en Hans van Wolde in de keuken staan.  

Een exclusieve culinaire, bonte ervaring gestyled door meesterbloemist Menno Kroon. Pianiste Iris hond brengt gasten in vervoering op haar vleugel en een aantal internationale club-DJ’s doorweven de avond met moderne jazz, lounge en deep house. Rococo des Fleurs-partner Bentley Leusden faciliteert pick-up & drop-off van de gasten. 

Gecomponeerde bloemenpracht op Estate Cothen

Verscholen tussen de fruitboomgaarden in Cothen (provincie Utrecht) ligt landgoed Estate Cothen. Het landgoed is ontworpen door meesterflorist Menno Kroon en is over de afgelopen twintig jaar zijn levenswerk geworden. Op het landgoed bevindt zich een bijzondere oranjerie. In deze pronkkamer zal op 13, 14 en 15 mei het pop-up restaurant ontluiken. Menno zal de locatie voorzien van zijn bonte extravagante bloemen- én interieursignatuur.

Drie dagen sterrenchefs

13 mei start Rococo des Fleurs met Ron Blaauw. Ron is eigenaar en chef-kok van sterrenrestaurant Ron Gastrobar en een van Nederlands beroemdste culinaire televisiepersoonlijkheden. De volgende dag zal de jonge talentvolle Chef-kok Dennis Huwaë de scepter zwaaien in de keuken. Na door GaultMillau in 2018 te zijn uitgeroepen tot 'Talentvol Chef van het Jaar' ontving hij in 2021 een Michelin ster met zijn restaurant Daalder. Ze sluiten 15 mei af met sterrenchef Hans van Wolde bekend van voorheen Beluga en momenteel Brut172.

Entertainment

Tijdens alle drie de pop-up dagen zal concertpianiste Iris Hond Rococo des Fleurs opluisteren met haar muziek gespeeld op vleugel. Iris studeerde summa cum laude af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, volgde masterclasses en won internationale muziekprijzen. Iris treedt regelmatig op in gerenommeerde zalen zoals Het Koninklijk Concertgebouw maar is ditmaal te beluisteren in de intieme setting van pop-up restaurant Rococo des Fleurs. Internationale club-DJ’s Propulsive, Berber Esha, Hans Stroeve doorweven Rococo des Fleurs met ‘glamour sounds’ die passen bij een sterren pop-up restaurant. Met moderne jazz, lounge en deep house omlijsten ze de avond met muzikale luxe en sfeer.   

Luxe vervoer

Het van oorsprong Britse Bentley kan met recht een iconisch automerk worden genoemd. Bentley werd bekend om zijn sportauto's die meededen aan de 24 uur van Le Mans. In partnership met Bentley Leusden zorgt Rococo des Fleurs voor pick-up en drop-off van gasten die dat willen.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. 

Overig nieuws