Tweesterrenchef Syrco Bakker kookt de sterren van de hemel bij Restaurant Hemingway

Auteur: David Bakker
14 oktober 2019
Tweesterrenchef Syrco Bakker kookt de sterren van de hemel bij Restaurant Hemingway

De chef van tweesterren restaurant Pure C te Cadzand-Bad Syrco Bakker was vrijdag 11 oktober te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom als eerste gastchef. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuur gerechten van beide restaurants terug te laten komen in een 6-gangen diner.

‘Het evenement bleek al een succes te zijn toen het binnen no-time uitverkocht was en na afloop we alleen maar lovende reacties hebben mogen ontvangen van onze gasten’ aldus de tevreden Operations Manager Tim Schimmel.

Vanaf nu wilt Restaurant Hemingway elk nieuw seizoen een nieuwe gastchef uitnodigen voor een “four – hands dinner”. Hierbij zullen sterrenchefs en “rising – stars” samen met de chef Torben Bouterse een unieke beleving wegzetten in het restaurant dat behoort tot het oudste hotel van Nederland. Dit betekend  er per jaar 4 (inter)nationale chefs zullen afreizen naar Bergen op Zoom!

Deze gastchef evenementen zijn in het leven geroepen om de gasten van Hemingway culinair te verrassen. Verder blijft een van de signatuurgerechten van de desbetreffende sterrenchef het hele seizoen op de kaart van Restaurant Hemingway staan.

Overig nieuws