STAN&CO Den Haag gaat bijna open

13 november 2019 | Thijs Jacobs

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien van een enorme glazen pui, wat resulteert in een fantastisch uitzicht. Op 6 december 2019 opent STAN&CO Den Haag officieel haar deuren. In het voorjaar wordt de zaak uitgebreid met een heerlijk terras.

Urban huiskamer

In het interieur worden industriële elementen gecombineerd met hout. Het creatieve ontwerpteam van Leban voegt daaraan opvallende eyecatchers toe, typerend voor de stijl van STAN&CO. Dit resulteert in een urban huiskamer waar iedereen zich thuis voelt en een favoriet plekje kan vinden. Dit wordt de hotspot van Den Haag voor samenzijn met eten, drinken en muziek.

Openingsevent met Alphainkt

Ter ere van de opening organiseert STAN&CO Den Haag samen met de Haagse kunstenaar Alphainkt een exclusief event op zaterdag 7 december 2019. Alphainkt ontwerpt live een XXL STAN&CO menukaart. Een kunstwerk dat ter plekke wordt geveild voor het goede doel ‘Make-a-Wish’. Daarnaast kunnen de gasten kans maken op 3 maanden lang gratis koffie door op deze dag één van de 150 STAN&CO x ALPHAINKT koffie to go mokken weten te bemachtigen. Deze worden verkocht voor €10 en ook deze opbrengst gaat naar 'Make-a-Wish'.

Over STAN&CO

STAN&CO is inmiddels een begrip in Amsterdam, Utrecht, Arnhem en Zeist. Iedere STAN heeft een eigen identiteit maar draait allemaal om food, drinks & friends. De vestiging in Amsterdam heeft onlangs haar deuren geopend en er wordt er hard gewerkt aan een vestiging in Den Haag. Dit all-day casual dining concept is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Internationaal Michelin
De Michelin Gids, TripAdvisor en TheFork lanceren een internationale strategische partnership 

De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden, evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor, met docht...

Awards Events Culinair
Gault&Millau 2020: Soenil Bahadoer beste chef, nog 16 winnaars

Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dit gebeurde tijdens de presentatie van de culiniare gids vanmiddag in Amsterdam. "Wat chef Soenil Bahadoer zo bijzonder maakt, is niet in een paar woorden te vatten, maar des te beter te ervar...

Economie Achtergronden
Horeca ziet personeelstekort oplopen: 23.000 openstaande vacatures

De omzet van de horeca steeg in het derde kwartaal van 2019 met 0,2 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam echter met 0,3 procent af. De omzet van logiesverstrekking steeg met 0,1 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 0,2 procent. Omzet logiesver...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: