Rising star Dennis Huwaë aangekondigd als nieuwe gast chef bij Restaurant Hemingway

11 november 2019 | Thijs Jacobs

Na het succes van het gast chef evenement met Syrco Bakker kondigt Restaurant Hemingway nu de volgende gast chef aan.  Chef Torben Bouterse zal op 3 april 2020 de handen ineen slaan met ‘rising star’ Dennis Huwaë van Restaurant Daalder in Amsterdam. Deze chef staat bekend om het streven naar perfectie bij het tot stand brengen van een nieuw gerecht, dat hij – naar eigen zeggen – op zoek gaat naar “de innerlijke schoonheid” van elk ingrediënt.

‘Het evenement met Syrco Bakker is succesvol gebleken, het was binnen no-time uitverkocht en de gasten reageerden achteraf erg enthousiast. We wilden daarom doorpakken en niet te lang wachten met het aankondigen van een tweede editie. Ditmaal met een rijzende ster in de Nederlandse restaurant branche en een bekend gezicht van het televisieprogramma “de Nieuwe Garde”’ aldus de Operations Manager Tim Schimmel.

Op 3 April 2020 zal de keukenbrigade van Restaurant Hemingway samen met chef Dennis Huwaë een spectaculaire avond wegzetten. Er zullen signatuur gerechten van zowel Restaurant Daalder als Restaurant Hemingway geserveerd worden in een 6-gangen diner. Deze ‘Four-Hands Diners’ zijn in het leven geroepen om de gasten van Hemingway op culinair gebied te blijven verrassen. Voor de rest van het seizoen zal een signatuurgerecht van desbetreffende gastchef op de kaart van Restaurant Hemingway blijven staan.

Je kunt een tafeltje reserveren vanaf vrijdag 29 november 17:00 uur. Meer informatie over het evenement kun je vinden op de website van Restaurant Hemingway: www.restauranthemingway.nl/evenementen/dennishuwae

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel
FNV Horeca: afbouw steunmaatregelen leidt tot vertrek vakkrachten uit horecasector

De gisteren verstuurde Kamerbrief over de aanvullingen op het steun- en herstelpakket, alsmede het persmoment van het Kabinet van gisteravond zorgen voor grote onrust in de horecasector. FNV Horeca vindt het onvoorstelbaar dat het Kabinet gisteravond aangeeft dat er nog te weinig resultaten zijn om ...

Coronacrisis
Horeca blijft zeker nog dicht tot december

Waar iedereen al wel rekening mee hield, is gisterenavond bevestigd door minister De Jonge: de gedeeltelijke lockdown duurt in ieder geval nog tot december en 'wellicht tot in het nieuwe jaar'. Dit houdt in dat de horeca tot december de deuren gesloten moet houden. Er wordt op dit moment nog ...

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Awards Culinair
Lekker500 komt uit in aangepaste vorm

Lekker500, de onafhankelijke restaurantgids van Nederland die dit jaar voor de 43ste keer verschijnt, heeft een aangepaste vorm waarin een podium wordt geboden aan de restaurateur. De speciale editie is een gids zonder ranking, als ode aan de helden van de horeca. Alle nog bestaande restaurants u ...

Branded Content
Professionele keukenapparatuur haal je bij een expert

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe keukenapparatuur wil je natuurlijk het beste van het beste. Bij HorecaRama vind je naast de laagste prijsgarantie ook een indrukwekkend assortiment keuken en horeca apparatuur. Of je nu zoekt naar een professionele aan- en afvoertafel of een koelkast van hoge kwal ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde op basis van deze rekensom: 2,75 procent van het verlies aan omzet. Dit meldt de NOS op basis ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: