RCE opent restaurant-formule Stan in Maastricht

Auteur: Redactie
Food 23 december 2021
RCE opent restaurant-formule Stan in Maastricht

Horecagroep RCE opent in het voorjaar van 2022 een nieuw restaurant met horecaformule 'Stan' in het Sphinxkwartier in Maastricht. Ondanks deze lastige tijden wordt er toch een nieuwe locatie geopend. Met deze nieuwe locatie staat de teller voor Stan op vijf restaurants en creëert RCE opnieuw een eigentijdse plek waar de gasten kunnen genieten van verrassende gerechten en muziek. Bovendien is het de eerste locatie voor RCE in deze gastronomische stad. 

 

 

Inspirerende locatie

"In Maastricht zien we een waardevolle uitbreiding op onze vier bestaande Stan restaurants in Arnhem, Den Haag, Utrecht en Zeist. De ligging in de bruisende stadwijk Het Sphinxkwartier sluit perfect aan bij de sfeer en doelgroep van Stan. We kijken ernaar uit om op deze inspirerende plek verder te bouwen aan onze mooie formule. En we zijn heel trots dat we ook in deze tijd zulke belangrijke stappen kunnen zetten in lijn met onze strategie", aldus CEO Sandra van Halderen. Op korte termijn vindt de sleuteloverdracht plaats en gaat de verbouwing van start. De planning is om Stan Maastricht in maart  2022 te openen.

Culinaire ontdekkingsreis

Afgelopen najaar is de nieuwe positionering van Stan (voorheen Stan&co) gelanceerd, met als rode draad de culinaire ontdekkingsreis van Stan. Of je nu een ervaren of onervaren food traveler bent, Stan opent de wereld op het gebied van eten en drinken, geïnspireerd op de huidige trends, zoals shared dining, streetfood en het maken van bewuste keuzes. Ook kom je bij Stan voor een gezellige avond vanwege de eigen avondprogrammering met DJ's.

Doorbouwen in lastige tijden

"Ik ben trots dat wij als horeca organisatie onverminderd doorgaan met het bouwen aan onze strategie en het openen en door ontwikkelen van nieuwe locaties", aldus Van Halderen. "Het zijn natuurlijk lastige tijden, maar we zijn gelukkig een sterk bedrijf en daarom kunnen we doorbouwen." 

Personeel

De eerste samenstelling van het team in Maastricht is al begonnen en de vacatures zijn uitgezet. Van Halderen "Als grootste horecagroep van Nederland bieden we ook in deze tijd een solide basis en zoeken we nieuwe medewerkers om straks weer op volle kracht vooruit te kunnen. Voor Stan Maastricht zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers die samen met ons willen gaan bouwen aan het succes van deze nieuwe locatie."

Over RCE

Stan is onderdeel van Restaurant Company Europe. Met meer dan 75 restaurant- en cafélocaties is RCE de grootste horecagroep van Nederland met in totaal bijna 3000 medewerkers. Al deze locaties worden centraal aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Amstelveen. Het portfolio van RCE bestaat naast Stan, uit diverse horecaconcepten met meerdere vestigingen, zoals Loetje, Happy Italy, Beers & Barrels en Popo the Mexican, aangevuld met stand-alone locaties als Waag in Leiden en De Vooruitgang in Eindhoven. 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws