Lunchroom Carrousel heeft de lekkerste gehaktbal van Tilburg

24 november 2016 | Jorien Slager

Lunchroom Carrousel heeft de lekkerste gehaktbal van Tilburg! Om die befaamde titel streden dinsdagavond 18 Tilburgse horecazaken in Café Bakker. Op de tweede plaats eindigde Gio’s Eethuis, de derde plaats was voor de winnaar van vorig jaar: Puur Mercure.

De lekkerste gehaktbal van Tilburg

”Ik had echt niet verwacht dat we deze wedstrijd zouden winnen. Er deden zoveel goede horecazaken mee. Ik ben heel trots dat onze gehaktbal de lekkerste van Tilburg is. We hebben er veel tijd ingestoken en hij is echt op grootmoeders wijze bereid,” vertelt eigenaar Jan Willemse.

Iedereen kan de lekkerste gehaktbal van Tilburg komen proeven bij Lunchroom Carrousel. Ze serveren de gehaktbal nu als broodje van de maand, maar de bal an sich komt natuurlijk ook op de menukaart te staan.

Spannende wedstrijd

Zowel Tilburgse toprestaurants als eetcafés konden zich inschrijven voor de horecawedstrijd. De deelnemers hebben vlak voor de wedstrijd drie gehaktballen van ongeveer 150 gram per stuk bereid in de keuken van hun eigen horecazaak. De gehaktballen konden bij Café Bakker in de oven, magnetron, pan of frituur opgewarmd worden. Één van de ballen ging naar de jury, de andere twee gehaktballen werden in stukjes uitgedeeld aan het publiek.

Jurylid Hein de Kok: ”We hebben 18 totaal verschillende gehaktballen geproefd. Er zaten zelfs gehaktballen tussen met garnaal, citroen en kaas. De gehaktbal van Lunchroom Carrousel was de allerlekkerste gehaktbal, omdat hij echt op grootmoeders wijze bereid is.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Achtergronden Corona
KIPPENTENT deelt snert uit aan zorgmedewerkers verpleeghuis

Vandaag heeft KIPPENTENT hun huisgemaakte snert uitgedeeld aan alle zorgmedewerkers van verpleeghuis Veenstaete in Kortenhoef (Wijdemeren). Hiermee willen ze hen een hart onder de riem steken en hun grote waardering uiten voor het geweldige werk van deze mensen tijdens de coronacrisis. De KIPPENT ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: