Groeiend aanbod in horecaconcepten die bijdragen aan gezonde en bewuste levensstijl

15 juli 2019 | Thijs Jacobs

Op Schiphol Plaza kunnen reizigers nu ook terecht bij Eggs&Co, de Health Food Wall en Yoghurt Barn Na de opening van de Verspillingsfabriek in februari dit jaar, biedt Schiphol Plaza nu nog drie horecaconcepten die gericht zijn op gezond en bewust eten. De opening van de nieuwe ketens is een antwoord op de stijgende vraag naar gezonde, zogenoemde ‘to go’ producten die de hele dag door beschikbaar zijn.

Met de komst van Yoghurt Barn, de Health Food Wall en Eggs&Co naar Schiphol Plaza groeit het horeca aanbod met een focus op een bewuste levensstijl.

“De behoefte aan makkelijk en snel wat eten op een luchthaven is van oudsher al groot. Maar we zien een groeiende vraag onder onze passagiers naar gezonde ‘to go’ maaltijden van hoogwaardige kwaliteit. De nieuwe horecaconcepten De Verspillingsfabriek, Yoghurt Barn, Health Food Wall en Eggs&Co zijn daar voor onze reizigers uitstekende antwoorden op. Hiermee vergroten we het palet aan keuze en hopen daardoor een positieve bijdrage te leveren aan de ervaring van reizigers op Schiphol", aldus Irene Muysson, Head of Retail, F&B, Commercial Services bij Amsterdam Airport Schiphol.

Yoghurt Barn biedt reizigers, de hele dag door, onder andere biologische yoghurts met toppings naar keuze. Yoghurt Barn bevindt zich in Aankomsthal 1 en zal dagelijks geopend zijn tussen 07.00 uur en 21.00 uur.

De Health Food Wall is een concept waar bezoekers 24/7 vegetarische, veganistische of glutenvrije gerechten uit de muur kunnen halen. Er worden zes verschillende seizoensgebonden maaltijden aangeboden. De automaat geeft reizigers de gelegenheid om snel en gemakkelijk een gezonde keuze te maken. De muur is te vinden op Plaza aan de raamzijde.

Kip en ei

Eggs&Co, een concept van Vermaat Airport Exploitaties met gerechten die allemaal gemaakt zijn van kip of ei. Waar je ook voor kiest, elk gerecht is bereid met aandacht voor mens, dier en omgeving. De horecagelegenheid werkt vooral met duurzame ingrediënten en de gerechten worden vers in de keuken bereid. Eggs&Co, is te vinden grenzend aan het treinstation en dagelijks geopend van 06.00 uur tot 23.00 uur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Amsterdam Culinair
Restaurant Taiko verwelkomt internationale topchefs

Internationaal culinair bezoek voor het Conservatorium hotel in Amsterdam. De afgelopen twee dagen was de wereldberoemde chef Hisato Hamada, co-founder van het exclusieve members-only restaurant Wagyumafia in Tokio, te gast in de keuken van Taiko. Op uitnodiging van Schilo van Coevorden, executi...

Opening Rotterdam
Vernieuwd sterrenrestaurant Amarone Rotterdam heropent na brand

Restaurant Amarone in Rotterdam zal op 21 februari 2020 de deuren weer openen na de brand die het in augustus 2019 trof. Het sterrenrestaurant van chef-kok Jan van Dobben en gastvrouw-sommelier Yoshiko van Dobben-Takayama heeft een nieuwe inrichting gekregen met een vleugje Japan. Vleugje Japan i...

"Een concept bewaken vergt scherpte"

Een ijzersterk concept bepaalt het bestaansrecht van je horecaonderneming. De concurrentie in de horeca is moordend. Om te overleven is een eigen identiteit, DNA en karakter noodzakelijk. Een goed concept neerzetten en bewaken is een voortdurend proces, voor iedere ondernemer. De manier waarop Vi...

Opening Restaurant Vega
Nationale Week Zonder Vlees opent pop-up restaurant in samenwerking met Peter Lute

Vanaf vandaag is het mogelijk om te reserveren voor het Week Zonder Vlees pop-up restaurant, dat van 9 t/m 15 maart tijdens de Nationale Week Zonder Vlees geopend wordt in Muiden. Het restaurant staat onder leiding van topchef Peter Lute en het team van de Kruidfabriek, die alle gasten met een vege...

Opening Rotterdam
Chef-kok Florian van Dillen opent in maart 2020 eigen restaurant in Rotterdam

Het Scheepvaartkwartier in Rotterdam krijgt er een nieuwe horecagelegenheid bij. Chef-kok Florian van Dillen opent er een restaurant en bar in het pand van het voormalige restaurant La Stanza. Het bedrijf opent in maart 2020 de deuren en opereert onder de vlag van by FLIPP. Florian van Dillen (29...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: