De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk start bezorgservice

Auteur: David Bakker
Ondernemen Corona 19 maart 2020
De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk start bezorgservice

Ondernemer Frank Streefland van restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk gaat gasten de gelegenheid bieden een maaltijd te bestellen voor de lokale Voedselbank, het lokale ziekenhuis of het lokale verzorgingshuis. Voor 29,95 euro kan online een menu van drie gangen worden gekocht, dat kant-en-klaar wordt afgeleverd. 

Door de zondag 15 maart genomen politieke maatregelen zijn de deuren van restaurant De Nieuwe Polderkeuken gesloten tot en met maandag 6 april. Omdat ook alle cateringactiviteiten en evenementen stilliggen, heeft eigenaar Frank Streefland ervoor gekozen om te gaan bezorgen en gasten de gelegenheid te bieden maaltijden af te halen.

Sociaal aspect

Daarbij speelt het sociale aspect een grote rol. "Wij brengen maaltijden naar ziekenhuizen, waar op dit moment heel hard wordt gewerkt’, aldus de ondernemer. "En naar verzorgingshuizen, de Voedselbank en andere mensen die het volgens onze gasten goed kunnen gebruiken."

Hoe het werkt? Voor 29,95 euro kun je bij De Nieuwe Polderkeuken een maaltijdbox bestellen. De keuken zorgt dan voor een kant-en-klaar menu van drie gangen, dat wordt bezorgd op de gewenste locatie. Voor Streefland biedt dit mogelijkheden om in deze heftige tijd toch omzet te genereren, maar wel door mensen die het extra verdienen, culinair te laten genieten. 

Traiteurmaaltijden

Om de chef en zijn restaurant te steunen, is het sinds woensdag 18 maart ook mogelijk om maaltijden te bestellen. Op de website Polderkeuken.nl staat het overzicht met aangeboden gerechten, waaruit de bezoeker zijn of haar eigen maaltijd kan samenstellen. Deze kan worden bezorgd en worden afgehaald.

Cadeaubon

Wie straks liever een bezoek brengt aan het restaurant, kan nu alvast een cadeaubon bestellen. Deze kan dan worden verzilverd als de deuren van De Nieuwe Polderkeuken weer zijn geopend. Uiteraard zijn alle diensten ook te bestellen via e-mail (info@polderkeuken.nl) en telefoon (0182) 60 20 16.

Over De Nieuwe Polderkeuken

De Nieuwe Polderkeuken ligt midden in het Groen Hart en dat proef je op het bord. Chef-kok en eigenaar Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en werkt graag met mooie producten uit de streek. De uitstraling is knus en huiselijk. Kunstenaar Bea Peters heeft speciaal voor het restaurant een tegelplateau ontworpen met daarop afgebeeld de polder.

Overig nieuws