Benefietdiner 'Road to Tallinn' verplaatst vanwege maatregelen coronavirus

12 maart 2020 | David Bakker

Nu het aantal besmettingen van COVID 19, beter bekend als het coronavirus, flink is gestegen en het kabinet nieuwe maatregelen heeft genomen, o.a. door events met meer dan 100 bezoekers te verbieden, zijn wij helaas genoodzaakt het benefietdiner “Road to Tallinn” te verplaatsen.

We volgen de richtlijnen van het RIVM. Daarom heeft het bestuur van Bocuse d’Or Nederland, samen met André Gerrits van restaurant ’t Amsterdammertje en team #BocuseNL besloten om het benefietdiner te verplaatsen. Een nieuwe datum wordt later bekendgemaakt, wanneer er meer duidelijkheid is over de duur van de getroffen maatregelen. Hiervan zullen we je uiteraard op de hoogte stellen.

Ik heb me aangemeld voor het diner, wat nu?
Heb je je aangemeld en betaald voor het benefietdiner? Wanneer er een nieuwe datum gepland staat zullen we contact met je opnemen om te kijken of deze datum voor jou uitkomt. Wanneer deze nieuwe datum niet uitkomt voor je, wordt de reservering kosteloos geannuleerd en het geld aan je terugbetaald.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Personeel Gastronomie
Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht

Adriaan Visser is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder Cordial in Oss en tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze. Hij is de derde Nederlander die in het bezit is van de prestigieuze titel Advanced Sommelier. Bij Harry’s wordt hij eindverantwoordelijke vo ...

Wet- en regelgeving Corona
Minister: geen ruimte voor heropening van terrassen

Minister Bas van 't Wout (Economische Zaken) heeft vrijdag nog eens gemeld dat er op dit moment "echt geen ruimte is om meer te doen." Hij sprak uit dat de "huidige rotsituatie dan alleen maar langer voort al duren." Op 8 maart wil hij de situatie nog eens bekijken in de hoop ...

Gastronomie Corona
Toprestaurants doen niet mee aan horeca-protest

De meeste toprestaurants in Nederland doen niet mee aan het horeca-protest, waarbij op dinsdag 2 maart de terrassen weer voor publiek open worden gesteld. Ruim 130 ondernemers, verenigd in de G4 (Gastronomische 4) en te samen goed voor driekwart van de Michelin-sterren in Nederland, distantieren zic ...

Corona
Groep horecaondernemers opent 2 maart terrassen

De horeca is het zat. Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen roept collega-ondernemers op om de terrassen aanstaande dinsdag 2 maart te openen. Het besluit van het kabinet om de horeca geen versoepelingen te bieden is voor de actiegroep de reden tot de oproep, meldt Omroep Brabant. De actiegroep, ...

Interview Longread
Corona of niet, dit stel opende deze week hun nieuwe zaak

In Veldhoven pakten Nick en Rebecca Schaminée hun kans. De coronacrisis krijgt het stel niet klein en ze maakten van de nood – ze zagen beiden hun baan verdwijnen bij Hutten Catering – een deugd. De langgekoesterde wens om een eigen zaak te openen werd werkelijkheid. Grand Caf&eac ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: