Je hebt gezocht op: ciel bleu
![Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs maakt finalisten 2024 bekend](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31911/cocktail-workshop-1-60044_100x100_fit.jpg)
Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs maakt finalisten 2024 bekend
Na een intensieve theorieronde en een proeftechnisch gedeelte heeft de jury van de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs de tien deeln...
![Nederlandse chef Marco van der Wijngaard niet geplaatst voor wereldfinale Bocuse d’Or](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31790/bocuse-59772_100x100_fit.jpg)
Nederlandse chef Marco van der Wijngaard niet geplaatst voor wereldfinale Bocuse d’Or
Het Nederlandse Bocuse d’Or-team met chef Marco van der Wijngaard en commis Stijn de Jong (beiden Sterklas) heeft tijdens de Europese finale in...
![Chef-kok Marco van der Wijngaard in startblokken voor Europese finale Bocuse d’Or](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31762/bocuse-dor-59709_100x100_fit.jpg)
Chef-kok Marco van der Wijngaard in startblokken voor Europese finale Bocuse d’Or
Chef-kok Marco van der Wijngaard (31) vertegenwoordigt Nederland dinsdag 19 en woensdag 20 maart 2024 tijdens de Europese finale van Bocuse d’Or...
![Mike Klaassen versterkt team Ciel Bleu** als chef de cuisine](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31660/ciel-bleu-mike-klaassen-chef-de-cuisine-59482_100x100_fit.jpeg)
Mike Klaassen versterkt team Ciel Bleu** als chef de cuisine
Ciel Bleu Restaurant** versterkt het team met de aanstelling van Mike Klaassen (25). Per 1 maart vervult Mike de rol van chef de cuisine in de keuken...
![Dit zijn de 18 Gault&Millau awardwinnaars 2024](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31576/schermafbeelding-20240205-181637-59293_100x100_fit.png)
Dit zijn de 18 Gault&Millau awardwinnaars 2024
De winnaars van de Gault&Millau Awards 2024 zijn 5 februari 2024 bekendgemaakt in Tivoli Vredenburg. Onder het toeziend oog van de top van de Nede...
![Gault&Millau gids 2024: De Librije wederom op 1, Restaurant 212 hoogst genoteerde stijger](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31573/img-2077-59285_100x100_fit.jpeg)
Gault&Millau gids 2024: De Librije wederom op 1, Restaurant 212 hoogst genoteerde stijger
Op maandag 5 februari werd in Utrecht de Gault&Millau gids 2024 gepresenteerd. Naast het uitreiken van maar liefst 18 awards, werd uiter...
![Tweesterrenchef coacht Nederlands team Bocuse d’Or in wedstrijdkeuken van Hotel Okura Amsterdam](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31565/arjan-speelman-okura-bocuse-d-or-nederland-5-credits-buro-food-59262_100x100_fit.jpg)
Tweesterrenchef coacht Nederlands team Bocuse d’Or in wedstrijdkeuken van Hotel Okura Amsterdam
Niemand minder dan tweesterrenchef Arjan Speelman van restaurant Ciel Bleu heeft de rol van coach op zich genomen voor het Nederlandse team dat op 19...
4 Nederlandse restaurants in (gedeelde) top 10 van La Liste Top 1000
La Liste heeft zijn ranglijst voor 2024 met de duizend beste restaurants van de wereld onthuld. Deze lijst wordt samengesteld door een algoritme aan d...
![Sterrenchef Onno Kokmeijer wil ‘signaal afgeven’ met stap naar cateringwereld](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31025/onno-kokmeijer-wit-58086_100x100_fit.jpg)
Sterrenchef Onno Kokmeijer wil ‘signaal afgeven’ met stap naar cateringwereld
SVH Meesterkok Onno Kokmeijer, voormalig executive chef en restaurantmanager van Ciel Bleu**, kiest voor de zich snel ontwikkelende wereld van caterin...
35-jarig ‘t Kalkoentje viert jubileum met hommage aan leermeesterschap
Toprestaurant ’t Kalkoentje in Rhenen bestaat 35 jaar. Chef-patron Nico Klaver vierde het jubileum samen met zijn team met een speciale lunch di...
![Noël Vanwittenbergh ontvangt nieuwe Joop Braakhekke Hospitality Award](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30929/joopbraakhekkehospitalityaward-57875_100x100_fit.jpeg)
Noël Vanwittenbergh ontvangt nieuwe Joop Braakhekke Hospitality Award
De nieuwe Joop Braakhekke Hospitality Award is gelanceerd én uitgereikt tijdens de opening van de tiende editie van Gastvrij Rotterdam. Noë...
![Gault&Millau voegt onder meer Nelson Tanate toe aan line-up 100Chefs](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30824/100chefsbygaultmillauverticaal57359-57641_100x100_fit.jpg)
Gault&Millau voegt onder meer Nelson Tanate toe aan line-up 100Chefs
Gault&Millau heeft de line-up van ‘100Chefs by Gault&Millau’ compleet. Tijdens het evenement, dat op zaterdag 30 september en zond...
![Zes chefs bereiken Nederlandse finale van Bocuse d’Or](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30559/finalistenbocusedornederlandsefinalescaled-57074_100x100_fit.jpg)
Zes chefs bereiken Nederlandse finale van Bocuse d’Or
Zes chefs hebben zich maandagavond weten te plaatsen voor de Nederlandse finale van de Bocuse d’Or. Vanwege het grote aantal aanmeldingen zag Bo...
![Dertien chefs strijden om plek in Nederlandse finale Bocuse d’Or](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30542/830ac1a185388dc81d8c5107675d2205-57040_100x100_fit.jpg)
Dertien chefs strijden om plek in Nederlandse finale Bocuse d’Or
Maandag 19 juni staat de Cookoff voor de Nederlandse finale van de Bocuse d’Or op het programma. Dertien chefs strijden tijdens dit ev...
![Chef-kok en eigenaar van De Treeswijkhoeve Dick Middelweerd: “Begrip voor elkaars werk is de kracht van onze vriendschap”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30386/de-8-van-margo-en-petro-dick-middelweerd-58-56732_100x100_fit.png)
Chef-kok en eigenaar van De Treeswijkhoeve Dick Middelweerd: “Begrip voor elkaars werk is de kracht van onze vriendschap”
'De 8 van...' is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek krijgen prominente horecamensen de keuze om 8 interviews door...
![Belangenvereniging restaurants: Alliance Gastronomique](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30139/1678892077761228798-56971_100x100_fit.jpg)
Belangenvereniging restaurants: Alliance Gastronomique
Horecaondernemers in Nederland kunnen zich aansluiten bij verschillende belangenverenigingen en samenwerkingsverbanden. In deze rubriek licht de redac...
![De top van de Gault&Millau gids: vanaf 18 punten](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29980/1676311429-0129-28953_100x100_fit.jpg)
De top van de Gault&Millau gids: vanaf 18 punten
Op maandag 13 februari werd in Utrecht de Gault&Millau gids 2023 gepresenteerd. Naast het uitreiken van maar liefst 20 awards, werd...
![Teide Schepers van restaurant Bij Jef wint Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2022](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29549/1667380461-917-29370_100x100_fit.jpg)
Teide Schepers van restaurant Bij Jef wint Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2022
Teide Schepers van restaurant Bij Jef in Den Hoorn (Texel) is uitgeroepen tot winnaar van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2022. Deze prestigi...
![De Top-100 van Lekker500](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29541/1667293055-8076-29378_100x100_fit.png)
De Top-100 van Lekker500
Op maandag 31 oktober presenteerde Lekker500 de gids voor het jaar 2023. Dit is een overzicht van de top-100. 1 De Librije, Zwolle Overijssel 2 Tr...
![Pittige praktijkproeven in finale Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29399/1664530717-5293-29514_100x100_fit.jpg)
Pittige praktijkproeven in finale Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs
Maandag 26 september 2022 namen de tien finalisten van de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs (NHGP) 2022 het tegen elkaar op tijden...
"Ik hoef niet meer te denken: zit hier een Michelin-inspecteur tussen?"
Op zijn 25ste nam Willem Schaafsma het luxe Restaurant Eindeloos over, dat hij kende uit zijn stagetijd. Opgeleid in Randstedelijke sterrenzaken was z...
![Annoncer sluit partnerovereenkomst met restaurantvereniging Alliance Gastronomique](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29117/1658743459-9128-29780_100x100_fit.jpg)
Annoncer sluit partnerovereenkomst met restaurantvereniging Alliance Gastronomique
Ontwikkelaar en leverancier van keukenmanagementsysteem Annoncer heeft een partnerovereenkomst afgesloten met restaurantvereniging Alliance Gastronomi...
![Michelinsterren Nederland 2022: het complete overzicht](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28892/1654000296-0574-30001_100x100_fit.jpg)
Michelinsterren Nederland 2022: het complete overzicht
Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...
![Sommelier Job Seuren: "Natuurwijn is een hype"](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28760/1652774856-4772-30129_100x100_fit.png)
Sommelier Job Seuren: "Natuurwijn is een hype"
Job Seuren en Leon Mazairac hebben veel dezelfde ideeën over eten, drinken en gastvrijheid. Toch duurde hun samenwerking bij Leons restaurant Pod...
![Finalisten Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2022 bekend](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28772/1651568907-525-30118_100x100_fit.jpg)
Finalisten Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2022 bekend
De jury van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs heeft zes kandidaten geselecteerd voor de finale van deze prestigieuze wedstrijd voor gastvrijhei...
![Yamazato viert 50-jarig jubileum in samenwerking met Ciel Bleu](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28486/1645002708-6305-30396_100x100_fit.jpg)
Yamazato viert 50-jarig jubileum in samenwerking met Ciel Bleu
Van 3 tot en met 19 maart creëren de executive chefs van restaurant Yamazato en Ciel Bleu gezamenlijk een Omakase menu met 16...
![Na bijna twintig jaar stopt Onno Kokmeijer bij Ciel Bleu**](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28282/1640872532-5462-30593_100x100_fit.jpg)
Na bijna twintig jaar stopt Onno Kokmeijer bij Ciel Bleu**
Onno Kokmeijer gaat per 1 januari 2022 het tweesterrenrestautrant Ciel Bleu verlaten. Arjan Speelman, die met Kokmeijer jarenlang een ambitieus en suc...
![Lekker top-500: Gastronomische top-vijf van Jonnie Boer tot Syrco Bakker](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28114/1638257744-0789-30760_100x100_fit.jpeg)
Lekker top-500: Gastronomische top-vijf van Jonnie Boer tot Syrco Bakker
Jonnie Boer is terug op de eerste plaats van de Lekker Top-100. De Zwolse topchef, die al ruim dertig jaar scoort met zijn restaurant De Librije, vers...
![Freek Dekker nieuwe chef Restaurant Vessel](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28006/1636380323-5877-30867_100x100_fit.png)
Freek Dekker nieuwe chef Restaurant Vessel
Freek Dekker is vanaf 11 november 2021 de nieuwe chef van restaurant Vessel in hotel BOAT&CO. Tevens lanceert de ervaren chef een nieuw menu dat m...
![Mens, Bedrijf & Visie: Ricardo Eshuis (SVH)](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/27108/1620977774-1179-31742_100x100_fit.png)
Mens, Bedrijf & Visie: Ricardo Eshuis (SVH)
In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De...
![Alle Michelinsterren in één overzicht](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/26889/1617199251-2343-31954_100x100_fit.jpg)
Alle Michelinsterren in één overzicht
Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...
![Chef-kok Vito Reekers opent restaurant in Utrecht](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/25045/1599548575-6387-33740_100x100_fit.jpg)
Chef-kok Vito Reekers opent restaurant in Utrecht
Vito Reekers, sinds 2013 chef de cuisine bij restaurant Karel 5, opent in het najaar van 2020 een eigen restaurant in Utrecht. De 35-jarige chef-kok n...
![Gastoloog Jeannine Sok: "Gastvrijheid na corona belangrijker dan ooit"](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/24528/1587470303-6434-34245_100x100_fit.jpg)
Gastoloog Jeannine Sok: "Gastvrijheid na corona belangrijker dan ooit"
Ze mist de horeca, het sociale smeermiddel van de maatschappij en komt in actie met als doel de horeca in deze bijzondere tijd op haar eigen wijze te...
![Onno Kokmeijer, Arjan Speelman en Martin Klein koken samen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/24158/1583420677-2252-34606_100x100_fit.jpg)
Onno Kokmeijer, Arjan Speelman en Martin Klein koken samen
Tweesterrenrestaurant Ciel Bleu is opgenomen in het Ikarus-programma van april 2020. Restaurant Ikarus bevindt zich op de markante locatie Hangar-7 va...
![Alle Michelinsterren op een rijtje](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/23729/1578927617-5168-35017_100x100_fit.jpg)
Alle Michelinsterren op een rijtje
Drie sterren Inter Scaldes - Kruiningen (Zeeland) De Librije - Zwolle (Overijssel) Twee sterren Aan de Poel - Amstelveen (Noord-Hollan...
![Gault&Millau 2020: Soenil Bahadoer beste chef, nog 16 winnaars](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/23528/1575300515-1126-35208_100x100_fit.png)
Gault&Millau 2020: Soenil Bahadoer beste chef, nog 16 winnaars
Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dit gebeurde tijdens de presentatie van de culin...
![Nieuwe chef Park Plaza Victoria Amsterdam](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/23512/1574871830-0366-35224_100x100_fit.jpg)
Nieuwe chef Park Plaza Victoria Amsterdam
Sander Bierenbroodspot mag zich de nieuwe Executive Chef noemen van Park Plaza Victoria Amsterdam, waar ook Carstens Brasserie is gevestigd. Met zijn...
![Sterrenchef Onno Kokmeijer kookt met topkunst uit de Gouden Eeuw](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/23196/1568185887-0894-35530_100x100_fit.jpg)
Sterrenchef Onno Kokmeijer kookt met topkunst uit de Gouden Eeuw
Sterrenchef Onno Kokmeijer kookt met topkunst uit de Gouden Eeuw in Westfries Museum. Onder het motto “Proef de Gouden Eeuw” verzorgen che...
![Eerste diploma's SVH Gastronomie uitgereikt](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/22934/1562143945-3483-35784_100x100_fit.jpg)
Eerste diploma's SVH Gastronomie uitgereikt
Op maandag 1 juli hebben deelnemers van het Alliance College een primeur gepakt: zij hebben als allereerste het diploma SVH Gastronomie in ontvangst g...
![Winnaars gastronomische wedstrijd Future Talents Bekend](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/22481/1554902306-6116-36203_100x100_fit.jpg)
Winnaars gastronomische wedstrijd Future Talents Bekend
Maandag 8 april zijn de gastronomische talenten van Nederland de strijd met elkaar aangegaan tijdens Future Talents. De jaarlijkse vakwedstrijd is dit...