U heeft gezocht op : De Pier

4 juni 2019
Restaurant ZILT opent op De Pier in Scheveningen

Onlangs is De Pier in Scheveningen met restaurant ZILT een nieuw horecaconcept rijker. Het restaurant met rondom uitzicht over zee en boulevard voert een uitgebreide kaart waarbij gasten een eigen drie gangendiner kunnen samenstellen. Met een ruime keuze aan diverse streek- en seizoensproducten is d ...

25 april 2019
Par Hasard opent nieuwe vestiging in Alkmaar

Vandaag opent friterie Par Hasard haar deuren in Alkmaar. De vestiging wordt gerund door de ervaren en gedreven frietbakker Xander Poort die Par Hasard, gevestigd op de Pier in Scheveningen, op de kaart heeft gezet met de ambachtelijk bereide frites. Op de charmante locatie aan de Laat 179 in hartje ...

23 januari 2019 Achtergronden Den Haag
De Pier in 2018 zeer in trek als evenementen- en congreslocatie

De Pier in Scheveningen was in 2018 zeer in trek als evenementen- en congreslocatie. Ten opzichte van 2017 is het aantal evenementen dat op De Pier werd georganiseerd verdrievoudigd. Zo organiseerde het internationale bedrijf Directions EMEA een feest met Pier Proeverij voor 2500 Microsoft partners ...

8 mei 2017 Achtergronden
Den Haag presenteert zich als foodparadijs tijdens Hemelvaart en Pinksteren

Ook van Hemelvaart tot Pinksteren is Den Haag weer een waar food- & shoppingparadijs. Zo kun je heerlijk eten op de Haagse Markt, bij Rrrollend Den Haag, de Tong Tong Fair, Bites & Stories, Proef de Wijk, Handmade Market @de Pier en de nieuwe food- en moodhal Minglemush. Voor liefhebbers van ...

25 september 2015
De Pier maakt programmering bekend

De Pier heeft zijn programmering bekendgemaakt. Vanaf aankomend weekend worden op de Scheveningse Pier het hele jaar door tal van festivals, events en activiteiten georganiseerd. Vaste elementen in de wisselende programmering zijn De Pier Markets, De KnutselPier (kidsclub elke woensdagmiddag) en op ...

12 augustus 2015
Ondernemers benedendek Pier van start

De Pier in Scheveningen heeft vanmiddag zijn deuren van het benedendek weer geopend. In navolging van het bovendek en de toren is nu ook het 300 meter lange benedendek gedeeltelijk weer toegankelijk voor het publiek. In dit overdekte gedeelte van De Pier zijn vernieuwende horeca- en retailconcepten ...

5 augustus 2015
Deze horecaondernemers staan op De Pier

De Pier in Scheveningen heeft de negen ondernemers bekendgemaakt die hun deuren openen voor het publiek. Op zowel het beneden- als het bovendek en het Zuidereiland zijn binnenkort kiosken en terrassen gevestigd met vernieuwende food-, drink- en shoppingconcepten. De ondernemers bieden stuk voor stu ...

31 juli 2015
100.000 bezoekers voor De Pier Scheveningen

Vanmiddag heeft De Pier in Scheveningen zijn 100.000ste bezoeker mogen verwelkomen. Marion en Harm uit Groesbeek werden door het team van De Pier in het zonnetje gezet en verrast met een uitgebreide lunch bij het pannenkoekenrestaurant en een shoot bij 'Groeten uit Scheveningen', de nieuwe fotoboot ...

17 juli 2015
De Pier vanaf zaterdag open

De Pier in Scheveningen gaat zaterdag om 10:00 uur weer deels open voor het publiek. Het betreft het gerenoveerde bovendek, het pannenkoekenrestaurant, de toren en Bungyjump Holland. In deze fase is De Pier echter beperkt toegankelijk aangezien er nog steeds gebouwd wordt, hetgeen betekent dat er ...

15 juli 2015
De Pier in zee met Grolsch

De Pier B.V. heeft voor de komende vijf jaar een strategische partnership gesloten met Koninklijke Grolsch. De bierbrouwer is hiermee de komende jaren de exclusieve bier- en drankenleverancier voor alle horecaondernemers op De Pier. Daarbij zal voornamelijk het biermerk Kornuit een hele prominente ...

17 februari 2015
De Pier niet meer zo dood als een pier

De eigenaren van de Scheveningse Pier en de gemeente Den Haag willen afspraken maken om het markante bouwwerk aan de kust nieuw leven in te blazen. De nieuwe eigenaren willen op de Pier ruimte bieden voor horeca, winkels, evenementen, kunst en cultuur. Dé publiekstrekker wordt een reuzenrad, waar ...

28 oktober 2014
De Pier voor drie miljoen verkocht

De Pier van Scheveningen, een Nederlands icoon, gaat zo snel mogelijk weer open voor het publiek. KondorWessels Vastgoed (onderneming van VolkerWessels) en het Haagse bedrijf DanZep BV (exploitant van easyHotel in de Benelux) worden donderdag 30 oktober officieel eigenaar van De Pier. De komende t ...

9 oktober 2014
13.169 bezoekers BBB en Folie Culinaire

De Bourgondische Horecavakbeurs BBB en Folie Culinaire, hét vakevent voor professionals in de topgastronomie, trokken samen 13.169 vakbezoekers. Dat betekent 10% meer voor de BBB en 20% meer voor Folie Culinaire. De afgelopen drie dagen was MECC Maastricht ‘the place to be’ voor horecaprofess ...

3 oktober 2014
Topgastronomie op Folie Culinaire

Folie Culinaire 2014 presenteert voor het tweede jaar op rij een vernieuwd concept met een line-up die garant staat voor inspiratie op het hoogste niveau. Tijdens wervelende kook- en productpresentaties delen chefs en sterrenkoks uit de internationale topgastronomie hun kennis, visie en passie. ...

15 september 2014
Gedurfde battle op Folie Culinaire

Folie Culinaire 2014 biedt chocolatiers en patissiers een zoet gelikt programma met meer dan genoeg uitdaging. Niet alleen de Internationaal vermaarde meesterchocolatier Pierre Marcolini komt naar Maastricht, op woensdag 8 oktober vindt tussen 12.00 en 18.00 uur ook de FINAL PASTRY BATTLE plaats. ...

25 maart 2014
Crisis voorbij voor strandhoreca

Met het vroege aanbreken van de lente kennen de strandpaviljoens dit jaar een seizoenstart om van te dromen. Of dit een voorbode is voor een goed jaar is nog afwachten, maar over 2013 kunnen we stellen dat het een goed jaar is geweest voor de strandhoreca. Het aantal bezoeken en de besteding nam t ...

14 mei 2013
Lobster Night bij Day by Day

Strandpaviljoen Day by Day in Den Haag organiseert samen met Brasserie NL iedere dinsdagavond, tot en met 2 juli, Lobster Night @ Day by Day. Gasten krijgen kreeft voorgeschoteld, maar kunnen kiezen uit verschillende bereidingswijzen. De horecagelegenheid is gelegen tegenover het Steigenberger Kur ...

3 januari 2013
Scheveningse Pier naar de haaien

Horecaconcern Van der Valk heeft officieel faillissement aangevraagd voor de pier van Scheveningen. De locatie zou niet rendabel zijn. Kosten lopen enorm op vanwege het onderhoud van het gebouw. Vooral de zorg voor de onderbouw zou miljoenen kosten. Het gaat hier om de pilaren die de constructie ...

4 januari 2012
Hotel New York opent 'gesloten deuren'

In januari en februari opent Hotel New York in Rotterdam deuren die normaal gesproken voor de restaurantbezoekers gesloten zijn. Een gids zal laten zien hoe de roemruchte geschiedenis nog overal aanwezig is in de hotelkamers, zalen en overige ruimtes van het bijzondere gebouw met de groene torent ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: