De Pier maakt programmering bekend

25 september 2015 |
De Pier maakt programmering bekend

De Pier heeft zijn programmering bekendgemaakt. Vanaf aankomend weekend worden op de Scheveningse Pier het hele jaar door tal van festivals, events en activiteiten georganiseerd. Vaste elementen in de wisselende programmering zijn De Pier Markets, De KnutselPier (kidsclub elke woensdagmiddag) en op het Pier Podium elke vrijdagavond, zaterdagavond en zondag optredens van (lokale) bandjes en straatartiesten. Het culturele festival TodaysArt 2015 dat vanavond en morgen op De Pier plaatsvindt, markeert de culturele opening.

Foodboulevard
De Pier is weer open en wordt al dé nieuwe foodboulevard van Scheveningen genoemd. Diverse horecaondernemers hebben de afgelopen maanden hun deuren geopend waarna het nu tijd is voor de volgende stap. Herman Smit, general manager De Pier B.V.: "Naast de eigentijdse foodconcepten en shops staan er op De Pier nu ook culturele events, markets, kidsmiddagen en uiteenlopende muzikale optredens op het programma. Zo hebben we alle ingrediënten in huis om bezoekers een heerlijke dag te bezorgen en biedt De Pier echt voor elk wat wils. En dit het hele jaar door!"
De Pier Markets
De Pier organiseert in samenwerking met Fresh Events en Kreativ Events ieder eerste weekend van de maand een Pier Market, waaronder Salt Markets, Home Made Markets, Vintage Markets en Christmas Markets.

KnutselPier
In samenwerking met Sweet and Happy Eventz wordt elke woensdagmiddag vanaf 14.00 – 16.00 uur De Pier omgetoverd tot de KnutselPier. Kinderen in de leeftijd van 5 tot 13 jaar kunnen dan onder begeleiding een knutselworkshop krijgen en na afloop hun mooie creatie mee naar huis nemen. De ouders kunnen in de tussentijd goed toeven op de Foodboulevard.

Over De Pier
De Pier is sinds 18 juli 2015 weer "open":http://www.decafekrant.nl/nieuws/de-pier-vanaf-zaterdag-open-11770/ voor het publiek, nadat KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) en DanZep deze in oktober 2014 kochten. De vernieuwde Pier is inmiddels een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Achtergronden Corona
KIPPENTENT deelt snert uit aan zorgmedewerkers verpleeghuis

Vandaag heeft KIPPENTENT hun huisgemaakte snert uitgedeeld aan alle zorgmedewerkers van verpleeghuis Veenstaete in Kortenhoef (Wijdemeren). Hiermee willen ze hen een hart onder de riem steken en hun grote waardering uiten voor het geweldige werk van deze mensen tijdens de coronacrisis. De KIPPENT ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Personeel Achtergronden
Bekende gezichten van Château Neercanne nemen afscheid

Château Neercanne kondigt aan dat twee bekende gezichten van Château Neercanne per 1 maart aanstaande afscheid gaan nemen vanwege een volgende stap in hun carrière. Maître d’Hotel Dennis Lemmens maakt promotie binnen Oostwegel Collection en wordt Food & Beverage Ma ...

Wet- en regelgeving Corona
NOW 3: helft toekenningen naar horeca en detailhandel

UWV heeft in totaal ruim 77.000 aanvragen toegekend voor de derde periode van de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). Deze werkgevers hebben samen zo’n 1,3 miljoen mensen in dienst. Inmiddels heeft UWV 1,7 miljard euro aan voorschotten overgemaakt aan deze werkgevers. D ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: