Par Hasard opent nieuwe vestiging in Alkmaar

25 april 2019 | Yonne van Geene

Vandaag opent friterie Par Hasard haar deuren in Alkmaar. De vestiging wordt gerund door de ervaren en gedreven frietbakker Xander Poort die Par Hasard, gevestigd op de Pier in Scheveningen, op de kaart heeft gezet met de ambachtelijk bereide frites. Op de charmante locatie aan de Laat 179 in hartje centrum kunnen Alkmaarders terecht voor huisgemaakte frites met eigen sauzen, biologische frikadellen en saté van kippendijen onder het genot van een goed glas wijn of een lekker biertje. 

Par Hasard Alkmaar beschikt over een ruim terras met meer dan 20 zitplaatsen. Ook binnen is het heerlijk vertoeven aan de bar of aan een tafeltje onder het genot van een drankje. Een unieke beleving voor een frietzaak in Alkmaar. Elke dag wast, snijdt en bakt Xander de verse Par Hasard frites op locatie. Daarnaast beschikt de locatie over een mooi terras, dus in de zomer ben je er ook op je plek. De friterie is 6 dagen per week geopend voor de buurt, stadsgenoten en toeristen. De gerechten kunnen hier worden genuttigd, worden meegenomen of worden bezorgd.

Bourgondische kunstobjecten

Par Hasard kenmerkt zich door een authentieke, bourgondische uitstraling met bijzondere eyecatchers. Iedere vestiging wordt ontworpen en gerealiseerd door het gerenommeerde kantoor AMA Architecten, de Amsterdamse Meubelmaker en Maastrichtse kunstenaar Guy Olivier. Olivier ontwierp voor Par Hasard Alkmaar een groot hangende kunstobject voor de 5 meter hoge entree. Hij voorzag de vestiging van schilderijen met bourgondische horecataferelen. Speciaal voor deze Alkmaarse vestiging schilderde hij een kunstwerk met Alkmaarse kaasmeisjes in combinatie met de Par Hasard frites.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Advertorial
Een efficiëntere keuken dankzij Horeko

Of je nu een goede specialty koffie tijdens het studeren, een uitgebreide zakenlunch of een vrijdagmiddagborrel nodig hebt. Je kan bij Hotel Casa in Amsterdam niet alleen aan je behoefte voldoen, maar de eclectische mix van stijlen en ruimtes maakt dat iedereen zich thuis voelt. Van student tot pass...

Bocuse d'Or
Jarno Eggen jurylid Bocuse d'Or Nederland

Inmiddels is bekend dat naast de voorzitter Soenil Bahadoer, Moshik Roth een van de juryleden is tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d'Or. Maar ook Jarno Eggen van Restaurant de Groene Lantaarn mag samen met de heren beoordelen wie van de finalisten het meest geschikt is om Nederland culina...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Columns
Column Sico de Moel: Gezond uit eten

"Voor mij graag een salade van pruimtomaat en avocado en de kwartel met zoete aardappel. En heeft u ook frites van zoete aardappel?" Meneer was helemaal gestopt met suikers en at nog maar zo weinig mogelijk koolhydraten. Zoete aardappel was veel gezonder dan gewone frieten. "en wat...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: