Zet uw zintuigen tactisch in!

26 oktober 2012 |
Zet uw zintuigen tactisch in!

Voor een chef-kok van een restaurant zijn de zintuigen voelen, proeven en zien de meest belangrijkste. De restaurantondernemer wil vooral alles zien en horen in de branche. Bezoek daarom het Prikkel je Zintuigen-evenement.

Zoek de uitdaging
Een échte restaurantondernemer en chef-kok blijven ambitieus. Ondanks de minder goede economische vooruitzichten en de veranderende branche, blijft hij of zij een warm persoon die op zoek blijft naar die uitdaging. Zoek niet verder, maar bezoek de nieuwste beurs Prikkel je Zintuigen van 29 t/m 31 oktober in Gilze.

Drie professionals uit de branche
In het Culinair Pretpark (Cooking & Baking Plaza in Gilze) worden uw zintuigen geprikkeld. Op een professionele wijze. Praat met vakmensen van Mise en Place over personeel, leer van de professionaliteit van Deli XL en uw keukenbrigade wordt geïnspireerd en geprikkeld. Met de aanwezigheid van Levens Cooking & Baking Systems bent u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de keukenapparatuur.

Inschrijven
Kom daarom langs en laat u verbazen en verrassen. Schrijf u in en ontvang gratis vakinformatie en de nieuwste trends. Levens Cooking & Baking Systems B.V., Broekakkerweg 27, 5126 BD in Gilze.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

Opening Fastservice
Horeca in Amsterdam The Style Outlets morgen geopend

HMSHost International en NEINVER openen met trots de eerste eet- en drinkgelegenheden in Amsterdam The Style Outlets, de nieuwste winkelbestemming van Nederland. Vanaf morgen kunnen bezoekers tijdens het winkelen genieten van Starbucks, Burger Federation en Pommes Frites. Hierdoor wordt de aanwezigh ...

Culinair Coronacrisis
Helft Nederlanders sinds maart niet meer uit eten geweest

De helft van de Nederlanders (49%) heeft geen bezoek meer gebracht aan een restaurant sinds de uitbraak van COVID-19. Dit in tegenstelling tot 2019, toen slechts 1 procent nooit uit eten ging. Het restaurantgedrag van de Nederlander is door de pandemie flink veranderd. Dit blijkt uit het onderzoek & ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: