Zet uw zintuigen tactisch in!

26 oktober 2012 |
Zet uw zintuigen tactisch in!<

Voor een chef-kok van een restaurant zijn de zintuigen voelen, proeven en zien de meest belangrijkste. De restaurantondernemer wil vooral alles zien en horen in de branche. Bezoek daarom het Prikkel je Zintuigen-evenement.

Zoek de uitdaging
Een échte restaurantondernemer en chef-kok blijven ambitieus. Ondanks de minder goede economische vooruitzichten en de veranderende branche, blijft hij of zij een warm persoon die op zoek blijft naar die uitdaging. Zoek niet verder, maar bezoek de nieuwste beurs Prikkel je Zintuigen van 29 t/m 31 oktober in Gilze.

Drie professionals uit de branche
In het Culinair Pretpark (Cooking & Baking Plaza in Gilze) worden uw zintuigen geprikkeld. Op een professionele wijze. Praat met vakmensen van Mise en Place over personeel, leer van de professionaliteit van Deli XL en uw keukenbrigade wordt geïnspireerd en geprikkeld. Met de aanwezigheid van Levens Cooking & Baking Systems bent u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de keukenapparatuur.

Inschrijven
Kom daarom langs en laat u verbazen en verrassen. Schrijf u in en ontvang gratis vakinformatie en de nieuwste trends. Levens Cooking & Baking Systems B.V., Broekakkerweg 27, 5126 BD in Gilze.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Nederlandse economie krimpt historisch met 8,5 procent

Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald ten opzichte van een kwartaal eerder. Een dergelijke krimp is niet eerder door het CBS gemeten. De daling van het bbp in h...

Opening Utrecht
Liemès Food District zoekt gepassioneerde chefs

Dit najaar opent Liemès Food District haar deuren in het iconische gebouw The Wall in Utrecht. Hier bereiden gepassioneerde chefs van elf verschillende keukens de lekkerste gerechten. Voor dit nieuwe horecaconcept is Liemès op zoek naar ambitieuze chefs met een passie voor goed eten. Z...

Wijn Rotterdam
Net open: wijnbar met meer dan 70 wijnen per glas en tappen doe je zelf

Blijdorp is binnenkort een hotspot rijker. In september opent Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. De wijnbar werkt volgens een uniek concept waarbij je je eigen wijn kan tappen. Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas van meer dan 70 wijnen kunnen zowe...

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: