Yoghurt Barn en Denise Kortlever lanceren ‘All-day breakfast bowl’

2 november 2016 | Thijs Jacobs

De bekende yoghurtketen Yoghurt Barn is een samenwerking aangegaan met culinair multitalent Denise Kortlever. Samen cree?erden zij de ‘All-day breakfast bowl’, die vanaf vandaag in alle vestigingen verkrijgbaar is.

Internationale bowltrend

Denise: Ik volg Yoghurt Barn al vanaf het begin en vind ze he?t voorbeeld van een jonge, vooruitstrevende keten die inspeelt op culinaire trends. Ook nu weer, door de internationale bowltrend te vertalen naar nieuwe gerechten op het menu.
Als auteur van ‘All-day breakfast’ en ‘All-day bowls’ kon een eigen breakfast bowl natuurlijk niet uitblijven, dus sloegen Yoghurt Barn en ik de handen ineen. Met de verrukkelijke All-day breakfast bowl als resultaat.

Meer ontbijten buitenshuis

Wouter van Yoghurt Barn vult aan: Nederlanders worden steeds meer buitens-huis- ontbijters. Dit waren we allerminst. Met nieuwe koffieconcepten, 24h- ontbijtmogelijkheden en boeken van Denise over hoe je zo lekker kunt ontbijten, worden we gestimuleerd de hele dag door te genieten. Een samenwerking moest wel een keer ontstaan en de Oats en Acai Bowls waren de perfecte gelegenheid. We hebben lekkere plannen op de planken liggen en kunnen niet wachten om onze fans hiermee kennis te laten maken.

Wat is een all-day breakfast bowl?


De All-day breakfast bowl bestaat uit Barn Oats (havermout), met een topping van appel, dulce de leche*, pecannoten en hangop.
De combinatie van friszure, knapperige appel en zoete karamelachtige dulce de leche is verslavend lekker. De noten zorgen voor extra crunch en de hangop levert extra romigheid en eiwitten. Om het af te maken gaan er nog wat blauwe bessen bovenop, voor extra kleur en vitamines.
De All-day breakfast bowl is een ideale herfstbowl, die je verwarmt e?n nieuwe energie geeft. En natuurlijk kan-ie de hele dag door!

*Dulce de leche is een karamelpasta van gecondenseerde melk die veel in Zuid-Amerika wordt gegeten. Het is de favoriet van koningin Maxima!

OVER DENISE
Denise Kortlever werkt als culinair trendjournalist en foodfotograaf voor merken als LINDA.tv, delicious. en Vogue. Op haar populaire site thealldaykitchen.com deelt ze de lekkerste recepten met verrukkelijke foto’s, maar ook inspirerende foodtrends en fijne culinaire adressen die ze tijdens haar reizen ontdekt.

OVER YOGHURT BARN
Yoghurt Barn is sinds 2012 uitgegroeid tot de oer-Hollandse yoghurtketen met grote ambities. Wie heeft de loei-lekkere creaties niet voorbij zien komen op social, iedereen weet zijn of haar weg te vinden naar de Barns door het hele land. En ze zijn nog lang niet klaar!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Awards Culinair
Tess de Groot wint Cas Spijkers Academie Trofee

Tess de Groot (22), examenstudent van de Cas Spijkers Academie vestiging Nijmegen, heeft als eerste vrouwelijke aankomend chef de Cas Spijkers Academie Trofee gewonnen. De uitreiking van de trofee vond plaats op dinsdag 30 juni bij Restaurant Witlof in Nijmegen en kwam als een verrassing. De wi...

Columns
Kan ik niet meedoen met die duurzame wijngaard van je?

Hoe vaak ik deze vraag afgelopen week niet heb gekregen... er is voldoende ruimte op Domein Bergen, en met meer stokken zouden we meer kunnen investeren in duurzaamheid en kwaliteit. En samen mooie dingen doen is natuurlijk veel leuker. We gaan dus in april 2021 een tweede wijngaard planten wa...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: