Nieuwe chef-kok bij Grand Winston

11 juli 2012 |
Nieuwe chef-kok bij Grand Winston<

Patrick Noordzij is de nieuwe chef-kok van Worldhotel Grand Winston. Met zijn 20 jaar ervaring is Noordzij in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de keukens van het viersterrenhotel.
Hieronder vallen het restaurant Grand Canteen, de bar/lounge, de ruime zalenaccommodatie en de private dining room LEDS.

Gerenommeerde keukens
Tijdens zijn carrière behaalde Noordzij de titels van Leermeester en Operationeel Manager SVH. Hij bekleedde diverse leidinggevende functies in de gerenommeerde keukens van Hotel Des Indes in Den Haag, restaurant Las Palmas van Herman den Blijker in Rotterdam en het Palace Hotel in Noordwijk.

Terugkeer
De chef-kok keert na een aantal jaar met enthousiasme terug naar het Worldhotel Grand Winston, nadat hij er in 2004 al werkzaam was als souschef onder Imko Binnerts in restaurant LEDS.

Ingrediënten
Patrick Noordzij: "Ik werk het liefste met producten met een verhaal. Zo gebruik ik bijvoorbeeld het Maas-, Rijn- en IJssel rundvlees van slager Piet van den Berg. Deze roodbonte koeien begrazen de groenzoom verderop in Berkel.”

Verfrissende energie
Arjan van Esveld, general manager van het hotel: “We zijn allen verheugd om Patrick weer te mogen verwelkomen in ons team. Hij brengt een hoop expertise, ervaring en verfrissende energie met zich mee, bovendien is hij reeds bekend met onze organisatie en haar mensen. Onze vaste gasten zijn blij hem terug te zien en zelf kijken we er naar uit opnieuw met Patrick samen te werken.”

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair
5&33 trapt truffelseizoen af

Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledig in het teken van de truffel staat. De jaarlijkse 5&33 truffel kick-off is dit jaar in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Van...

Events Achtergronden
Kom je ons bezoeken op Gastvrij Rotterdam?

Uitgeverij PS: bv, de uitgever van jouw favoriete horecavakbladen, staat op horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Bezoek je onze stand om van gedachten te wisselen? Heb je een innovatief horecaconcept of ben je op zoek naar informatie over de branche? We vertellen je er ook meer over de horecatrainingen v...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: