Nieuwe chef-kok bij Grand Winston

11 juli 2012
Nieuwe chef-kok bij Grand Winston

Patrick Noordzij is de nieuwe chef-kok van Worldhotel Grand Winston. Met zijn 20 jaar ervaring is Noordzij in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de keukens van het viersterrenhotel.
Hieronder vallen het restaurant Grand Canteen, de bar/lounge, de ruime zalenaccommodatie en de private dining room LEDS.

*Gerenommeerde keukens*
Tijdens zijn carrière behaalde Noordzij de titels van Leermeester en Operationeel Manager SVH. Hij bekleedde diverse leidinggevende functies in de gerenommeerde keukens van Hotel Des Indes in Den Haag, restaurant Las Palmas van Herman den Blijker in Rotterdam en het Palace Hotel in Noordwijk.

*Terugkeer*
De chef-kok keert na een aantal jaar met enthousiasme terug naar het Worldhotel Grand Winston, nadat hij er in 2004 al werkzaam was als souschef onder Imko Binnerts in restaurant LEDS.

*Ingrediënten*
Patrick Noordzij: "Ik werk het liefste met producten met een verhaal. Zo gebruik ik bijvoorbeeld het Maas-, Rijn- en IJssel rundvlees van slager Piet van den Berg. Deze roodbonte koeien begrazen de groenzoom verderop in Berkel.”

*Verfrissende energie*
Arjan van Esveld, general manager van het hotel: “We zijn allen verheugd om Patrick weer te mogen verwelkomen in ons team. Hij brengt een hoop expertise, ervaring en verfrissende energie met zich mee, bovendien is hij reeds bekend met onze organisatie en haar mensen. Onze vaste gasten zijn blij hem terug te zien en zelf kijken we er naar uit opnieuw met Patrick samen te werken.”

~Frank Lindner~

Overig nieuws