Nieuwe chef-kok bij Grand Winston

11 juli 2012 |
Nieuwe chef-kok bij Grand Winston<

Patrick Noordzij is de nieuwe chef-kok van Worldhotel Grand Winston. Met zijn 20 jaar ervaring is Noordzij in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de keukens van het viersterrenhotel.
Hieronder vallen het restaurant Grand Canteen, de bar/lounge, de ruime zalenaccommodatie en de private dining room LEDS.

Gerenommeerde keukens
Tijdens zijn carrière behaalde Noordzij de titels van Leermeester en Operationeel Manager SVH. Hij bekleedde diverse leidinggevende functies in de gerenommeerde keukens van Hotel Des Indes in Den Haag, restaurant Las Palmas van Herman den Blijker in Rotterdam en het Palace Hotel in Noordwijk.

Terugkeer
De chef-kok keert na een aantal jaar met enthousiasme terug naar het Worldhotel Grand Winston, nadat hij er in 2004 al werkzaam was als souschef onder Imko Binnerts in restaurant LEDS.

Ingrediënten
Patrick Noordzij: "Ik werk het liefste met producten met een verhaal. Zo gebruik ik bijvoorbeeld het Maas-, Rijn- en IJssel rundvlees van slager Piet van den Berg. Deze roodbonte koeien begrazen de groenzoom verderop in Berkel.”

Verfrissende energie
Arjan van Esveld, general manager van het hotel: “We zijn allen verheugd om Patrick weer te mogen verwelkomen in ons team. Hij brengt een hoop expertise, ervaring en verfrissende energie met zich mee, bovendien is hij reeds bekend met onze organisatie en haar mensen. Onze vaste gasten zijn blij hem terug te zien en zelf kijken we er naar uit opnieuw met Patrick samen te werken.”

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
Hutten beste cateraar in MT1000

Hutten staat op nummer 1 in de categorie catering van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. “Vorig jaar stonden we nummer 1 in het lijstje met runner-ups en nu meteen op nummer 1 in de overall ...

Opening Culinair
Sterrenteam Lars Albers en Randy Bouwer opent in 2020 restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer openen in het voorjaar van 2020 hun restaurant Vigor in Vught. Vigor zetelt in de 17e eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die op dit moment wordt verbouwd. Middelpunt van het restaurant is de centrale bar, die tegelijkertijd ook de open keuk...

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Columns Vega
Column Fernando Jonker: Gun deze gasten ook een beleving

Het veganisme is ouder dan het woord zelf, in Frankrijk bijvoorbeeld werd al lang 'végétalisme' gebruikt voor wat later ook in het Frans 'véganisme' ging heten. De term veganisme is de Nederlandstalige versie van het Engelse woord ‘veganism’. Dit w...

Amsterdam Opening
Michiel van der Eerde opent Bar BAUT op permanente plek

Op 13 januari 2020 opent Michiel van der Eerde permanent 'Bar BAUT' aan de stadionweg in Amsterdam Zuid. Ruim 7 jaar geleden maakte Michiel van der Eerde naam als pop-up goeroe van Amsterdam. Na zes succesvolle rondreizende edities is het tijd voor een nieuwe dimensie binnen het horeca conce...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: