Keng Vichianrat wint Gouden Koksmuts

13 januari 2014 |
Keng Vichianrat wint Gouden Koksmuts<

Keng Vichianrat heeft de Gouden Koksmuts gewonnen. Op de eerste dag van de Horecava werd het NK Koks georganiseerd waarbij chef-koks hun best doen om de Gouden Koksmuts
te veroveren. Vichiarant werkt in restaurant La Rive in het Amstel Hotel.

Runners-up
Maurice Grendelman van Restaurant Kiewiet uit Dedemsvaart ontving de prijs voor een tweede plek en Kees Visser van Restaurant Bij Kees uit Zierikzee ging er met de derde prijs vandoor.


Maurice Grendelman is blij met de tweede plaats. Na een dag keihard koken en een glas champagne, wordt het genieten van een welverdiende nachtrust.


De derde plek was er voor Kees Visser, die kort voor de wedstrijd aan het deelnemersveld was toegevoegd. SVH Meesterkok Onno Kokmeijer overhandigt de prijzen.

Deelnemers
Aan de wedstrijd deden verder Sander Oudshoorn van Sodexo, Edgar de Wit van Restaurant Dartel, Erdo Fidan van Culinaire Specialist, Freek Dekker van Restaurant De Zwethheul, Shawaiz Malik van Double Tree by Hilton Amsterdam Centraal, en Frederico Mocci van Porto Cervo mee.


Keng geflankeerd door de runners-up en de overige deelnemers aan de wedstrijd. Voor iedereen was er een persoonlijke oorkonde.

Droom
Keng Vichianrat wist al eens de tweede plaats te veroveren tijdens het NK voor koks. In een reactie zei hij: "Dit was altijd al mijn droom, en nu is het echt."

Door Frank Lindner:mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: parelhoen en guilty pleasures

Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS heeft volgens mij direct op het moment dat hij te horen kreeg dat de horeca moest sluiten, besloten om te gaan bezorgen. Ik volg hem op Instagram en een diepe buiging voor zijn organisatorische kwaliteiten. Over de duizend gerechten gingen de afgelopen dagen doo...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: Een 'gedwongen' test-case

Mark en ik lopen al een tijdje rond met het idee om een tweede restaurant te openen: 'Fernando’s kookt'. Een restaurant waar we op een toegankelijke manier comfort-food willen aanbieden. Zowel in het restaurant, als afhaal- én bezorgdienst. Het is voor nu nog verre toekomstm...

Rotterdam
De Euromast is verkocht

Bijna 20 jaar geleden begon Willem Tieleman met het exploiteren van de de Euromast, iconisch silhouette in de skyline van Rotterdam. In 2016 was het tijd voor een nieuwe stap, en dat was eigenaar van het imposante bouwwerk worden. Investeringen die voor die tijd niet werden gedaan, konden nu volo...

Personeel Coronacrisis
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten

Met het pakket aan maatregelen dat het kabinet vorige week aankondigde zijn er bij veel werkenden in de horeca zorgen over werk en inkomen weggenomen. Echter blijft de toekomst onzeker, zeker voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract. Ondanks het pakket aan maatregelen die ervoor mo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: