Keng Vichianrat wint Gouden Koksmuts

13 januari 2014 |
Keng Vichianrat wint Gouden Koksmuts

Keng Vichianrat heeft de Gouden Koksmuts gewonnen. Op de eerste dag van de Horecava werd het NK Koks georganiseerd waarbij chef-koks hun best doen om de Gouden Koksmuts
te veroveren. Vichiarant werkt in restaurant La Rive in het Amstel Hotel.

Runners-up
Maurice Grendelman van Restaurant Kiewiet uit Dedemsvaart ontving de prijs voor een tweede plek en Kees Visser van Restaurant Bij Kees uit Zierikzee ging er met de derde prijs vandoor.


Maurice Grendelman is blij met de tweede plaats. Na een dag keihard koken en een glas champagne, wordt het genieten van een welverdiende nachtrust.


De derde plek was er voor Kees Visser, die kort voor de wedstrijd aan het deelnemersveld was toegevoegd. SVH Meesterkok Onno Kokmeijer overhandigt de prijzen.

Deelnemers
Aan de wedstrijd deden verder Sander Oudshoorn van Sodexo, Edgar de Wit van Restaurant Dartel, Erdo Fidan van Culinaire Specialist, Freek Dekker van Restaurant De Zwethheul, Shawaiz Malik van Double Tree by Hilton Amsterdam Centraal, en Frederico Mocci van Porto Cervo mee.


Keng geflankeerd door de runners-up en de overige deelnemers aan de wedstrijd. Voor iedereen was er een persoonlijke oorkonde.

Droom
Keng Vichianrat wist al eens de tweede plaats te veroveren tijdens het NK voor koks. In een reactie zei hij: "Dit was altijd al mijn droom, en nu is het echt."

Door Frank Lindner:mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
61% van de Nederlanders wil met Kerst (verantwoord) buiten de deur eten

Uit het persmoment van dinsdag jl. is duidelijk geworden dat de horeca nog een tijd gesloten blijft. Hoelang is nog niet precies duidelijk. Hoopvol is de blik nu gericht op kerst. Nederlanders willen deze feestdagen weer genieten van quality time buiten de deur. Uit onderzoek van TheFork* blijkt dat ...

Culinair Rotterdam
Drive thru op sterrenniveau in Rotterdam

Dat omweggetje wil je er maar al te graag voor maken. De Sterren Drive Thru bij het stadion van voetbalclub Excelsior in Rotterdam, gerund door maar liefst vier sterrenchefs, heet met recht een culinaire verademing. Zo HEERLIJK was een take-away nooit eerder. Fred Mustert van restaurant Fred (2 M ...

Personeel
FNV Horeca: afbouw steunmaatregelen leidt tot vertrek vakkrachten uit horecasector

De gisteren verstuurde Kamerbrief over de aanvullingen op het steun- en herstelpakket, alsmede het persmoment van het Kabinet van gisteravond zorgen voor grote onrust in de horecasector. FNV Horeca vindt het onvoorstelbaar dat het Kabinet gisteravond aangeeft dat er nog te weinig resultaten zijn om ...

Coronacrisis
Horeca blijft zeker nog dicht tot december

Waar iedereen al wel rekening mee hield, is gisterenavond bevestigd door minister De Jonge: de gedeeltelijke lockdown duurt in ieder geval nog tot december en 'wellicht tot in het nieuwe jaar'. Dit houdt in dat de horeca tot december de deuren gesloten moet houden. Er wordt op dit moment nog ...

Wet- en regelgeving KHN Coronacrisis
KHN: Nieuwe steun welkom, maar niet voldoende

Op dinsdag 27 oktober heeft het kabinet een besluit genomen over hoe de aanvullende steunmaatregelen er voor de horeca uit moeten komen te zien. KHN pleit er al weken bij het kabinet en de Tweede Kamer voor om, aanvullend op het huidige noodpakket, met aanvullende steunmaatregelen te komen, waarbij ...

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: