Verbond Koksgilde en Gastronomixs

28 juni 2013 |
Verbond Koksgilde en Gastronomixs<

Het Koksgilde Nederland en "Gastronomixs":http://www.gastronomixs.com/ slaan de handen ineen. Vanaf 1 juli krijgen leden van het gilde toegang tot de culinaire inspiratiesite. Gastronomixs sluit zo in één keer 2.800 nieuwe gebruikers aan. Een abonnement op de site kost normaal 60 euro. Leden tot 25 jaar en gepensioneerde koks hebben met een jaarlidmaatschap op het gilde van 54,50 euro dit er al uit.

Overweging
Een van de overwegingen van het gilde om de samenwerking aan te gaan, is dat veel koks via moderne media, zoals internet en apps, naar inspiratie en ideeën zoeken. Met deze stap gaat het gilde met de tijd mee.

Proeftijd
Het Koksgilde en Gastronomixs gaan verder een dertigtal scholen benaderen. Hier wordt aan afgestudeerde koks op niveau 3 en 4 een proeflidmaatschap op de site en het gilde aangeboden. Zo kunnen jonge vakmensen een half jaar proeven van het Koksgilde en Gastronomixs.

Op de foto: Jeroen van Ooijen en Inge Meijs van Gastronomixs

"Frank Lindner":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download hier de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: