Veel bezoekers voor Haags sushi-festival

12 juni 2017 | Thijs Jacobs

De eerste editie van Sushi Festival JOY in Den Haag was een groot succes. Maar liefst 18.500 bezoekers genoten afgelopen weekend in het Westbroekpark van heerlijke sushi en andere Aziatische streetfood gerechtjes. Naast zichzelf tegoed doen aan heerlijk eten en drinken, werd er door de bezoekers ook naar hartenlust gezongen in het karaokehotel.

De verschillende workshops waren binnen no-time volgeboekt en gamefanaten konden zich uitleven op de nostalgische arcadespellen. Het zonnige weer in het prachtig gedecoreerde stadspark droeg bij aan de gezellige sfeer.

image

Foto: Peter Lodder

Bruisend weekend vol exotische gerechten

Tijdens Sushi Festival JOY werd er volop geproefd, ontdekt en genoten van al het lekkers dat de Aziatische keuken te bieden heeft. Aan de 50 meter lange sushi lopende band was de keuze enorm. Foodtrucks met Bao Buns, Poké Bowls, Asian style burgers en verkoelende Japanse ijsrolletjes sierden het stadspark. De smaakvolle streetfood kon worden afgewisseld met verfrissende biertjes, een mooi glas wijn of een lekker drankje van de cocktailbar. Dit alles tegen een speels decor van vrolijke lampionnen, flikkerende neonlampen en kleurrijke Japanse parapluutjes.

 

Voor ieder wat wils

Tijdens Sushi Festival JOY was er naast lekker eten en drinken, genoeg te beleven. Zo werd er naar hartenlust gezongen in het karaokehotel, waren alle workshopplekken geboekt, konden bezoekers zich uitleven in de gameroom of juist volledig ontspannen bij een heerlijke stoelmassage of een lesje yoga in het park. De zwoele avonden werden al dansend afgesloten bij de DJ. Ook aan de kleinste bezoekers was gedacht, voor hen was er een speciaal kinderprogramma samengesteld met kookworkshops, sumo worstelen, knutselactiviteiten, theater en spelletjes.

image   image

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Nice 'n Easy
Zijn convenienceproducten ook gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: