Veel bezoekers voor Haags sushi-festival

12 juni 2017 | Thijs Jacobs

De eerste editie van Sushi Festival JOY in Den Haag was een groot succes. Maar liefst 18.500 bezoekers genoten afgelopen weekend in het Westbroekpark van heerlijke sushi en andere Aziatische streetfood gerechtjes. Naast zichzelf tegoed doen aan heerlijk eten en drinken, werd er door de bezoekers ook naar hartenlust gezongen in het karaokehotel.

De verschillende workshops waren binnen no-time volgeboekt en gamefanaten konden zich uitleven op de nostalgische arcadespellen. Het zonnige weer in het prachtig gedecoreerde stadspark droeg bij aan de gezellige sfeer.

image

Foto: Peter Lodder

Bruisend weekend vol exotische gerechten

Tijdens Sushi Festival JOY werd er volop geproefd, ontdekt en genoten van al het lekkers dat de Aziatische keuken te bieden heeft. Aan de 50 meter lange sushi lopende band was de keuze enorm. Foodtrucks met Bao Buns, Poké Bowls, Asian style burgers en verkoelende Japanse ijsrolletjes sierden het stadspark. De smaakvolle streetfood kon worden afgewisseld met verfrissende biertjes, een mooi glas wijn of een lekker drankje van de cocktailbar. Dit alles tegen een speels decor van vrolijke lampionnen, flikkerende neonlampen en kleurrijke Japanse parapluutjes.

 

Voor ieder wat wils

Tijdens Sushi Festival JOY was er naast lekker eten en drinken, genoeg te beleven. Zo werd er naar hartenlust gezongen in het karaokehotel, waren alle workshopplekken geboekt, konden bezoekers zich uitleven in de gameroom of juist volledig ontspannen bij een heerlijke stoelmassage of een lesje yoga in het park. De zwoele avonden werden al dansend afgesloten bij de DJ. Ook aan de kleinste bezoekers was gedacht, voor hen was er een speciaal kinderprogramma samengesteld met kookworkshops, sumo worstelen, knutselactiviteiten, theater en spelletjes.

image   image

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
Talentvolle koks strijden in Amersfoort om prestigieuze titel

Zes jonge en talentvolle chefs gaan maandag 18 februari bij Leerhotel Het Klooster in Amersfoort de strijd met elkaar aan tijdens de Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2019. De winnaar is niet alleen de beste van Nederland, maar plaatst zich ook voor de internationale finale in het Canadese C...

Column David Bakker
Column: gluten-noten-lactose-intolerantie

Veel horecaondernemers hebben een intolerantie-allergie; een allergie tegen mensen met een intolerantie. De vraag: “Moeten wij nog rekening houden met een intolerantie of allergie?”, is na “Wat mag ik voor u inschenken”, “Zal ik uw jas ophangen?” en “Smaakt ...

Opening Lunchroom
Hudson Bar & Kitchen lanceert lunch & bakery concept in Leiden

De Amerikaanse restaurantketen Hudson Bar & Kitchen, lanceert het lunch & bakery concept Hudson Coffee. De eerste vestiging van Hudson Coffee is geopend aan de nieuwe Beestenmarkt 23 in Leiden, tegenover de Lammermarktgarage en direct naast het 1,5 jaar geleden geopende Hudson restaurant. De...

Amsterdam Culinair
Restaurant The Gaia presenteert eerste gerechten

Begin maart opent The Gaia officieel haar deuren aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Met een lounge, restaurant en (late night) bar weet chef Ayt Erdogan (De Nederlanden*, Mariënhof) op gastronomische wijze een traditionele kookfilosofie tijdloos te maken. In lunch, diner en bites. De smak...

Geslaagde e-mailmarketingcampagnes vragen om kennis over het samenstellen van goed verzorgde e-mails, het proces eromheen en de mogelijkheden. Hoe je als horecaprofessional hierin succesrijk kunt zijn, leer je in de training die HM Academy aanbiedt op 11 maart aanstaande (in Bunnik, centraal gelegen...

Economie Bier Brouwerijen
Alcoholvrije bier boost Heineken-verkopen

In 2018 heeft met name het eigen merk van bierbrouwer Heineken het goed gedaan. De groei van bijna 8 procent betekent volgens topman Jean-François van Boxmeer de beste prestatie van het merk Heineken in het afgelopen decennium. De inmiddels in 38 landen beschikbare 0.0-variant heeft hierbij f...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: