Veel bezoekers voor Haags sushi-festival

12 juni 2017 | Thijs Jacobs

De eerste editie van Sushi Festival JOY in Den Haag was een groot succes. Maar liefst 18.500 bezoekers genoten afgelopen weekend in het Westbroekpark van heerlijke sushi en andere Aziatische streetfood gerechtjes. Naast zichzelf tegoed doen aan heerlijk eten en drinken, werd er door de bezoekers ook naar hartenlust gezongen in het karaokehotel.

De verschillende workshops waren binnen no-time volgeboekt en gamefanaten konden zich uitleven op de nostalgische arcadespellen. Het zonnige weer in het prachtig gedecoreerde stadspark droeg bij aan de gezellige sfeer.

image

Foto: Peter Lodder

Bruisend weekend vol exotische gerechten

Tijdens Sushi Festival JOY werd er volop geproefd, ontdekt en genoten van al het lekkers dat de Aziatische keuken te bieden heeft. Aan de 50 meter lange sushi lopende band was de keuze enorm. Foodtrucks met Bao Buns, Poké Bowls, Asian style burgers en verkoelende Japanse ijsrolletjes sierden het stadspark. De smaakvolle streetfood kon worden afgewisseld met verfrissende biertjes, een mooi glas wijn of een lekker drankje van de cocktailbar. Dit alles tegen een speels decor van vrolijke lampionnen, flikkerende neonlampen en kleurrijke Japanse parapluutjes.

 

Voor ieder wat wils

Tijdens Sushi Festival JOY was er naast lekker eten en drinken, genoeg te beleven. Zo werd er naar hartenlust gezongen in het karaokehotel, waren alle workshopplekken geboekt, konden bezoekers zich uitleven in de gameroom of juist volledig ontspannen bij een heerlijke stoelmassage of een lesje yoga in het park. De zwoele avonden werden al dansend afgesloten bij de DJ. Ook aan de kleinste bezoekers was gedacht, voor hen was er een speciaal kinderprogramma samengesteld met kookworkshops, sumo worstelen, knutselactiviteiten, theater en spelletjes.

image   image

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: