Veel bezoekers voor Haags sushi-festival

12 juni 2017 | Thijs Jacobs

De eerste editie van Sushi Festival JOY in Den Haag was een groot succes. Maar liefst 18.500 bezoekers genoten afgelopen weekend in het Westbroekpark van heerlijke sushi en andere Aziatische streetfood gerechtjes. Naast zichzelf tegoed doen aan heerlijk eten en drinken, werd er door de bezoekers ook naar hartenlust gezongen in het karaokehotel.

De verschillende workshops waren binnen no-time volgeboekt en gamefanaten konden zich uitleven op de nostalgische arcadespellen. Het zonnige weer in het prachtig gedecoreerde stadspark droeg bij aan de gezellige sfeer.

image

Foto: Peter Lodder

Bruisend weekend vol exotische gerechten

Tijdens Sushi Festival JOY werd er volop geproefd, ontdekt en genoten van al het lekkers dat de Aziatische keuken te bieden heeft. Aan de 50 meter lange sushi lopende band was de keuze enorm. Foodtrucks met Bao Buns, Poké Bowls, Asian style burgers en verkoelende Japanse ijsrolletjes sierden het stadspark. De smaakvolle streetfood kon worden afgewisseld met verfrissende biertjes, een mooi glas wijn of een lekker drankje van de cocktailbar. Dit alles tegen een speels decor van vrolijke lampionnen, flikkerende neonlampen en kleurrijke Japanse parapluutjes.

 

Voor ieder wat wils

Tijdens Sushi Festival JOY was er naast lekker eten en drinken, genoeg te beleven. Zo werd er naar hartenlust gezongen in het karaokehotel, waren alle workshopplekken geboekt, konden bezoekers zich uitleven in de gameroom of juist volledig ontspannen bij een heerlijke stoelmassage of een lesje yoga in het park. De zwoele avonden werden al dansend afgesloten bij de DJ. Ook aan de kleinste bezoekers was gedacht, voor hen was er een speciaal kinderprogramma samengesteld met kookworkshops, sumo worstelen, knutselactiviteiten, theater en spelletjes.

image   image

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Par Hasard opent nieuwe vestiging in Alkmaar

Vandaag opent friterie Par Hasard haar deuren in Alkmaar. De vestiging wordt gerund door de ervaren en gedreven frietbakker Xander Poort die Par Hasard, gevestigd op de Pier in Scheveningen, op de kaart heeft gezet met de ambachtelijk bereide frites. Op de charmante locatie aan de Laat 179 in hartje...

Insipiratiedag: Hoe bereik je de horecaondernemer?

Horecaplatform BBB, Tippr en the Social Selling Company organiseren een inspirerende middag op donderdag 13 juni 2019 voor horecatoeleveranciers bij Soho House in Amsterdam. Deze stijlvolle Engelse keten opende vorig jaar zomer zijn deuren in het statige Bungehuis en is normaal alleen toegankelijk v...

Tech
Een e-mail is 10 keer effectiever dan een post op social media

E-mailadressen zijn goud waard, maar restaurateurs doen er tot op heden weinig mee. “Een gemiddelde restaurateur kan niet eens een database van zijn klanten bijhouden”, aldus e-mailmarketingexpert Frank Tromp. Dat laatste klopt en niet zelden wordt de waarde van een e-mailadres onderscha...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: op de knieën

Mijn gasten waren wat onrustig, de hele avond al, een beetje klef ook. Het was een jong stel, superverliefd. De man was wat zenuwachtig, stelde mij af en toe een ongemakkelijke vraag en moest iets te vaak naar buiten. Ze hadden een tafeltje midden in het restaurant. Een aanzoek zou hoe dan ook ku...

Restaurant
Restaurant Wadapartje breidt uit

Wadapartja, een apart restaurantje op ‘t Zuderdaip, gaat een nieuwe zaak openen. In de afgelopen jaren is winkelcentrum Westerhaven in Groningen uitgegroeid tot een centrum op zichzelf die verbonden is met de nieuwe Centrumhalte West, de vernieuwde Brugstraat naar de Vismarkt en de Museumbrug ...

Brouwerijen Chefs
Swinckels' slaat handen ineen met sterrenchef Jacob Jan Boerma

Swinckels’ gaat opnieuw een samenwerking aan met een sterrenchef. Naast Ron Blaauw, wordt nu ook Jacob Jan Boerma ambassadeur van het biermerk. Als ambassadeur schenkt Boerma het superior pilsner exclusief in restaurants De Leest en Parc Broekhuizen en vertegenwoordigt hij Swinckels’ op ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: