Veel bezoekers voor Haags sushi-festival

12 juni 2017 | Thijs Jacobs

De eerste editie van Sushi Festival JOY in Den Haag was een groot succes. Maar liefst 18.500 bezoekers genoten afgelopen weekend in het Westbroekpark van heerlijke sushi en andere Aziatische streetfood gerechtjes. Naast zichzelf tegoed doen aan heerlijk eten en drinken, werd er door de bezoekers ook naar hartenlust gezongen in het karaokehotel.

De verschillende workshops waren binnen no-time volgeboekt en gamefanaten konden zich uitleven op de nostalgische arcadespellen. Het zonnige weer in het prachtig gedecoreerde stadspark droeg bij aan de gezellige sfeer.

image

Foto: Peter Lodder

Bruisend weekend vol exotische gerechten

Tijdens Sushi Festival JOY werd er volop geproefd, ontdekt en genoten van al het lekkers dat de Aziatische keuken te bieden heeft. Aan de 50 meter lange sushi lopende band was de keuze enorm. Foodtrucks met Bao Buns, Poké Bowls, Asian style burgers en verkoelende Japanse ijsrolletjes sierden het stadspark. De smaakvolle streetfood kon worden afgewisseld met verfrissende biertjes, een mooi glas wijn of een lekker drankje van de cocktailbar. Dit alles tegen een speels decor van vrolijke lampionnen, flikkerende neonlampen en kleurrijke Japanse parapluutjes.

 

Voor ieder wat wils

Tijdens Sushi Festival JOY was er naast lekker eten en drinken, genoeg te beleven. Zo werd er naar hartenlust gezongen in het karaokehotel, waren alle workshopplekken geboekt, konden bezoekers zich uitleven in de gameroom of juist volledig ontspannen bij een heerlijke stoelmassage of een lesje yoga in het park. De zwoele avonden werden al dansend afgesloten bij de DJ. Ook aan de kleinste bezoekers was gedacht, voor hen was er een speciaal kinderprogramma samengesteld met kookworkshops, sumo worstelen, knutselactiviteiten, theater en spelletjes.

image   image

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content
Veiligheidsproducten worden nieuwe reclamedragers

Horecaondernemers hebben groen licht gekregen om per 1 juni weer te openen.Met deze bijzondere printproducties kunnen horecaondernemers de aandacht op zichzelf vestigen of zelfs gebruiken voor hun marketing en eigen reclame. Voorbereiding is heel belangrijk: Plaats daarom specifieke gedragsregel...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Slecht levensgedrag, definitief oordeel in zicht?

Het openen van een restaurant gaat niet zomaar. Los van alle praktische zaken moeten de nodige vergunningen worden aangevraagd, waaronder in veel gevallen een exploitatievergunning op grond van de (algemene) plaatselijke verordening en een Drank- en Horecawetvergunning. Hierbij stuit men doorgaans o...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: