Van Hessen doet het weer...in 2014

26 januari 2014 |
Van Hessen doet het weer...in 2014<

Vorig jaar reserveerde Van Hessen horeca automatisering als eerste een Rondje Horeca bij Uitgeverij PS:. Met dit Rondje Horeca gaf Van Hessen in 2013 acte de présence in Hospitality Management,
Lunchroom, De CaféKrant, Bed & Breakfast, Hotel & Food & Beverage, Hotel & Design en De RestaurantKrant. Zowel in print als online. Van Hessen heeft hierdoor in 2013 in meer dan 162 producties gestaan.

Van 162 naar 174
"De samenwerking met Uitgeverij PS: is goed bevallen, zelfs zo goed dat wij het Rondje Horeca in 2014 voortzetten", aldus Ruud Clements managing director van Van Hessen. "Vooral de begeleiding van het hele proces door Thijs Jacobs bij Uitgeverij PS: maakte het voor ons erg makkelijk. Het gaat tenslotte om meer dan 162 producties."

Optimaal bereik dus!
Door in 2014 ook het Rondje Horeca te reserveren staat Van Hessen in meer dan 174 producties. Sinds enkele maanden verschijnt er naast de nieuwsbrieven van Hospitality Management, Lunchroom en De RestaurantKrant ook een nieuwsbrief van Bed & Breakfast. Optimaal bereik dus!

Meer weten?
Het Rondje Horeca is een compleet geïntegreerde campagne en kan op elk gewenst moment ingaan. Meer weten? Neem contact op met "Paul Sprakel."
Op de foto: Paul Sprakel en Ruud Clements tijdens de Horeca 2013.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: