Van Hessen doet het weer...in 2014

26 januari 2014 |
Van Hessen doet het weer...in 2014<

Vorig jaar reserveerde Van Hessen horeca automatisering als eerste een Rondje Horeca bij Uitgeverij PS:. Met dit Rondje Horeca gaf Van Hessen in 2013 acte de présence in Hospitality Management,
Lunchroom, De CaféKrant, Bed & Breakfast, Hotel & Food & Beverage, Hotel & Design en De RestaurantKrant. Zowel in print als online. Van Hessen heeft hierdoor in 2013 in meer dan 162 producties gestaan.

Van 162 naar 174
"De samenwerking met Uitgeverij PS: is goed bevallen, zelfs zo goed dat wij het Rondje Horeca in 2014 voortzetten", aldus Ruud Clements managing director van Van Hessen. "Vooral de begeleiding van het hele proces door Thijs Jacobs bij Uitgeverij PS: maakte het voor ons erg makkelijk. Het gaat tenslotte om meer dan 162 producties."

Optimaal bereik dus!
Door in 2014 ook het Rondje Horeca te reserveren staat Van Hessen in meer dan 174 producties. Sinds enkele maanden verschijnt er naast de nieuwsbrieven van Hospitality Management, Lunchroom en De RestaurantKrant ook een nieuwsbrief van Bed & Breakfast. Optimaal bereik dus!

Meer weten?
Het Rondje Horeca is een compleet geïntegreerde campagne en kan op elk gewenst moment ingaan. Meer weten? Neem contact op met "Paul Sprakel."
Op de foto: Paul Sprakel en Ruud Clements tijdens de Horeca 2013.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Nice 'n Easy
Zijn convenienceproducten ook gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: