Van Hessen doet het weer...in 2014

26 januari 2014 |
Van Hessen doet het weer...in 2014<

Vorig jaar reserveerde Van Hessen horeca automatisering als eerste een Rondje Horeca bij Uitgeverij PS:. Met dit Rondje Horeca gaf Van Hessen in 2013 acte de présence in Hospitality Management,
Lunchroom, De CaféKrant, Bed & Breakfast, Hotel & Food & Beverage, Hotel & Design en De RestaurantKrant. Zowel in print als online. Van Hessen heeft hierdoor in 2013 in meer dan 162 producties gestaan.

Van 162 naar 174
"De samenwerking met Uitgeverij PS: is goed bevallen, zelfs zo goed dat wij het Rondje Horeca in 2014 voortzetten", aldus Ruud Clements managing director van Van Hessen. "Vooral de begeleiding van het hele proces door Thijs Jacobs bij Uitgeverij PS: maakte het voor ons erg makkelijk. Het gaat tenslotte om meer dan 162 producties."

Optimaal bereik dus!
Door in 2014 ook het Rondje Horeca te reserveren staat Van Hessen in meer dan 174 producties. Sinds enkele maanden verschijnt er naast de nieuwsbrieven van Hospitality Management, Lunchroom en De RestaurantKrant ook een nieuwsbrief van Bed & Breakfast. Optimaal bereik dus!

Meer weten?
Het Rondje Horeca is een compleet geïntegreerde campagne en kan op elk gewenst moment ingaan. Meer weten? Neem contact op met "Paul Sprakel."
Op de foto: Paul Sprakel en Ruud Clements tijdens de Horeca 2013.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sluiting
La Folie in Zaltbommel sluit de deuren

Lieke en Joris Kerkhofs sluiten de deuren van La Folie in Zaltbommel. De ondernemers zijn in het pand aan de Gamerschestraat uit hun jasje gegroeid en hebben tevergeefs gezocht naar een nieuwe locatie voor hun restaurant, dat op plaats 96 staat in de Lekker Top 100 voor 2019. ‘We zijn nu ti...

Interview Aardappel
In Friesland wordt de aardappel van de toekomst 'gemaakt'

In de komende decennia komt de wereld voor de uitdaging te staan om met beperkte landbouwgrond en een toenemende bevolking voldoende voedsel te produceren. Wereldwijd wordt op dit moment 35 procent van de grond gebruikt voor het verbouwen van voedsel. Dat percentage zal door milieuveranderingen en d...

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Advertorial
Een efficiëntere keuken dankzij Horeko

Of je nu een goede specialty koffie tijdens het studeren, een uitgebreide zakenlunch of een vrijdagmiddagborrel nodig hebt. Je kan bij Hotel Casa in Amsterdam niet alleen aan je behoefte voldoen, maar de eclectische mix van stijlen en ruimtes maakt dat iedereen zich thuis voelt. Van student tot pass...

Bocuse d'Or
Jarno Eggen jurylid Bocuse d'Or Nederland

Inmiddels is bekend dat naast de voorzitter Soenil Bahadoer, Moshik Roth een van de juryleden is tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d'Or. Maar ook Jarno Eggen van Restaurant de Groene Lantaarn mag samen met de heren beoordelen wie van de finalisten het meest geschikt is om Nederland culina...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: