Beursconcept is succes voor Hardenberg

28 september 2012 |
Beursconcept is succes voor Hardenberg<

Het vakbeursconcept van de Horeca Relatiedagen Hardenberg heeft volgens de organisatie wederom gezorgd voor een succes. De vakbeurs werd voor de vijftiende keer georganiseerd en bezocht door 12.838 bezoekers.

Groep beslissingsbevoegde
Geprikkeld door productintroducties en speciale beursaanbiedingen bezochten horecaondernemers in grote aantallen de Horeca Relatiedagen Hardenberg. Onder deze bezoekers was een grote hoeveelheid beslissingsbevoegde bezoekers. (89 procent van de bezoekers bestond uit directie, eigenaren en inkopers)

De beurs
Bezoekers werden verrast met kookdemonstraties, productinnovaties en natuurlijk scherpe beursacties. Voor bezoekers waren er volop vertrouwde gezichten en was er de gelegenheid om kennis te maken met een aantal nieuwe leveranciers op de markt. Nieuwe spelers waren onder andere Etentjeveilen.nl, Vechtdal Streek Producten, diverse biologische producenten, nieuwe trends op het gebied van meubilair, cocktails in een handomdraai, ambachtelijk ijs en delicatessen. Op het Kennis Plein vond de Kickoff van Leukste Restaurant Verkiezing plaats en was de finale van Terras Topper van het Jaar verkiezing.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Opening
Arsenaal Restaurants Groep lanceert Grill&Lounge

Op 1 juni staat vanaf 12.00 uur in de Brasserie van Arsenaal Restaurants de grill aan. Met een Restaurant, Brasserie, Arsenaal Events en Catering biedt de groep nu een nieuw concept aan: De Brasserie | GRILL&LOUNGE. De Brasserie voor lunch en borrel wordt uitgebreid met een trendy daily gril...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Events
Da Vinci Maasbracht brengt culinaire theatershows in coronatijden

Restaurant Da Vinci in Maasbracht organiseert in juni 2020 twee culinaire theatershows met zangeres Suzan (Suus) Seegers en pianist Rob Mennen. De Limburgse multitalenten geven tijdens een gastronomisch diner in het sterrenrestaurant een mini-concert voor maximaal 30 gasten. Hiermee geven eigenar...

Achtergronden Coronacrisis
Onderzoek: consument heeft begrip voor coronamaatregelen horeca

Namens de Nederlandse horecaondernemers en Bureau Fris, heeft House of Watt onderzoek gedaan naar de behoeftes van de horecagast in de nieuwe 'anderhalvemetereconomie'. Wat is de mening over het werken in shifts, een minimale besteding en het gebruiik van schermen in de horeca. Welke hore...

Internationaal Coronacrisis
Corona-uitbraak Duitsland: regels in restaurant werden niet nageleefd

De corona-uitbraak in het Duitse district Leer, vlak over de grens bij Nieuweschans, is niet uit de lucht komen vallen. Het niet naleven van de hygiëneregels tijdens een besloten feest in een restaurant staat aan de basis van de uitbraak, zo melden de Duitse autoriteiten. Elf personen zijn b...

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: