Uniek pop-up restaurant in de Betuwe

25 augustus 2016 | Thijs Jacobs

Een prachtige entourage tussen de wijnranken, wijnen van het Betuws Wijndomein en de 'keuken' van Catering Oud London uit Zeist; dat zijn de ingrediënten voor een bijzondere beleving: het Domein Diner.

Centraal gelegen in het mooie Betuws landschap, te midden van Oranjestad Buren, Glasstad Leerdam en Lingedorp Geldermalsen, vindt u de wijngaarden van Diederik Beker. Sinds 2004 werkt het Betuws Wijndomein ambachtelijk en duurzaam, met respect voor de natuur en de omgeving. Met behulp van speciale druivenrassen worden kwalitatief hoogwaardige wijnen voortgebracht.

Voor het tweede jaar op rij heeft Oud London samen met Diederik Beker, eigenaar en wijnmaker van het Domein, een eigen wijn, ‘Cuvée Oud London’,  gemaakt. Vanuit deze samenwerking is het idee ontstaan voor een uniek pop-up concept.

Catering Oud London, full-service party- en eventcateraar uit de regio Utrecht/Zeist, verzorgt hierbij de culinaire invulling en een gastvrij ontvangst.  Tijdens een avondvullend programma wordt alles verteld over het Wijndomein waarna de gasten aanschuiven voor een (all-in) vijf gangen diner, waarin lokale producten worden verwerkt. Het aperitief, de wijnen tijdens het diner en het digestief zijn vanzelfsprekend afkomstig van het Domein.

Op 10 september 2016 zal het Domein Diner neerstrijken in de Betuwe.

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier Duurzaamheid
Heineken wil 15 procent minder water verbruiken

Heineken ambieert om zijn watergebruik in waterarme regio's zoals spanje en Ethiopië met 15 procent omlaag te brengen, voor minder waterschaarse regio's streven zij naar tien procent. Niet alleen dat maar ze willen ook duurzamer handelen door middel van het hergebruik van afvalwater, he...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: "Ik word verdacht van slavendrijven!"

Ik ben zojuist verhoord door de politie. Ik ben verdachte. Ik word verdacht van slavendrijven. De kwestie is van een paar jaar geleden. Ik deed toen zaken met een schoonmaakbedrijf. Dit bleek een achteraf een criminele organisatie te zijn, volgens de twee rechercheurs die mij vandaag ondervroegen. ...

trends Bier
Gaan algoritmes het bierassortiment bepalen?

Een team van 160 wetenschappers is bezig met het ontwikkelen van een algoritme wat klanten kan adviseren wat zij moeten bestellen. Brouwerijketen AB InBev kreeg de inspiratie voor dit idee vanuit de streamingwebsite Netflix. Netflix beveelt kijkers nieuwe series en films aan door middel van het verz...

Lunch
Bagels & Beans is het Beste Restaurant van De Vegetarische Restaurantweek

Niet minder dan 531 restaurants namen deel aan de tweede editie van De Vegetarische Restaurantweek die vorige week plaatsvond. Gasten konden gedurende de week een stem uitbrengen op het beste vegetarische restaurant. Bagels & Beans deed mee met drie speciale vegetarische menu’s en wist daa...

Chefs F&B
Roel Oostrum nieuwe executive chef van Blooming in Bergen

Het zaadje werd geplant toen hij als souschef de keuken van Blooming betrad. Nu, jaren later, bloeit er iets heel moois. Vanaf heden is Roel Oostrum de nieuwe executive chef van Blooming in Bergen. Blooming bestaat uit drie unieke locaties: Blooming hotel, Landgoed Het Hof en strandpaviljoen Bloomin...

Opening Restaurant
Bar-restaurant IJver opent zomer 2019

In de zomer van 2019 opent IJver haar deuren in de voormalige Scheepsbouwloods op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Er wordt hard gewerkt aan dit robuuste restaurant met een eigenzinnige menu- en drankenkaart. Op deze iconische locatie met een groot binnen- en buitenterras kunnen gasten staks geniete...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: