Uniek pop-up restaurant in de Betuwe

25 augustus 2016 | Thijs Jacobs

Een prachtige entourage tussen de wijnranken, wijnen van het Betuws Wijndomein en de 'keuken' van Catering Oud London uit Zeist; dat zijn de ingrediënten voor een bijzondere beleving: het Domein Diner.

Centraal gelegen in het mooie Betuws landschap, te midden van Oranjestad Buren, Glasstad Leerdam en Lingedorp Geldermalsen, vindt u de wijngaarden van Diederik Beker. Sinds 2004 werkt het Betuws Wijndomein ambachtelijk en duurzaam, met respect voor de natuur en de omgeving. Met behulp van speciale druivenrassen worden kwalitatief hoogwaardige wijnen voortgebracht.

Voor het tweede jaar op rij heeft Oud London samen met Diederik Beker, eigenaar en wijnmaker van het Domein, een eigen wijn, ‘Cuvée Oud London’,  gemaakt. Vanuit deze samenwerking is het idee ontstaan voor een uniek pop-up concept.

Catering Oud London, full-service party- en eventcateraar uit de regio Utrecht/Zeist, verzorgt hierbij de culinaire invulling en een gastvrij ontvangst.  Tijdens een avondvullend programma wordt alles verteld over het Wijndomein waarna de gasten aanschuiven voor een (all-in) vijf gangen diner, waarin lokale producten worden verwerkt. Het aperitief, de wijnen tijdens het diner en het digestief zijn vanzelfsprekend afkomstig van het Domein.

Op 10 september 2016 zal het Domein Diner neerstrijken in de Betuwe.

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sluiting Michelin
Voormalig sterrenrestaurant O Mundo in Hotel De Wereld sluit

Restaurant O Mundo, gevestigd in Hotel De Wereld in Wageningen, gaat definitief dicht. Omdat de bedrijfsresultaten van het restaurant tegenvallen, heeft Hotel De Wereld besloten om het aantal hotelkamers uit te breiden ten koste van het restaurant. De sluiting is al in november. Hiermee verliest ...

Personeel Culinair
Ook de veeleisende gast vormt een uitdaging binnen de horeca

Horeca- en cateringbedrijven ervaren financieel pittige tijden. Omzet- en rendementsverhogen en het verlagen van de kosten vormen een grote uitdaging. Dit blijkt uit onderzoek van GROUP7 met Het Nederlands Kokspanel onder ruim 500 horeca- en cateringprofessionals, dat afgelopen voorjaar werd gehoude...

Events
Thérèse Boer en Herman den Blijker openen Gastvrij Rotterdam 2019

Gastvrij Rotterdam opent op 23 september om 11.30 uur met een bijzonder gelegenheidsduo; niemand minder dan Thérèse Boer, driesterren gastvrouw en sommelier van De Librije, en Herman den Blijker, chef-kok en presentator, zullen de presentatie van het openingsprogramma voor hun rekening...

Bocuse d'Or
Jan Sobecki en Jannis Brevet in jury Bocuse d'Or

Voorzitter Soenil Bahadoer, chefkok Moshik Roth, chefkok Jarno Eggen en executive chef Sidney Schutte. Alle vier chefs die op topniveau koken. Bovendien nemen zij op maandag 23 september plaats aan de jurytafel bij de Nederlandse finale van Bocuse d'Or in de WedstrijdArena van Gastvrij Rotterdam...

Columns Blog
De jongeren van tegenwoordig

Mijn dochter is begonnen met vioolles. Al direct na de eerste les werd thuis de viool voorzichtig uit het kistje gehaald en begon ze er driftig op te tokkelen. In dit stadium kan ik er nog geen melodie in bespeuren, maar hey, wij hebben een instrument in huis dus het begin is gemaakt. Ze wist mij ze...

Interview Aardappel
Interview Garry de Boer: "De aardappel wordt culinair herontdekt"

Garry de Boer is al jaren culinair marketing manager van Hanos en inspireert met zijn gerechten honderden chefs in Nederland. Samen met hoofd inkoop dagvers Marcel Coulier bepaalt hij (deels) wat er bij talloze restaurants iedere dag aan producten binnenkomen. Aan de hand van een vijftal stellingen ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: