Tilburg krijgt allereerste Dunkin’ Donuts en Baskin-Robbins multistore

5 juli 2018 | Thijs Jacobs

’s Werelds grootste ijsketen, Baskin-Robbins, en een van de meest toonaangevende coffee & baked goods merken, Dunkin’ Donuts, openen op 22 augustus gezamenlijk aan het Pieter Vredeplein in Tilburg.

Het zuiden van Nederland kan zich op gaan maken voor het tweede Dunkin’ Donuts filiaal. Na het succes van de eerste store in Eindhoven, krijgt Tilburg de gelegenheid om de allereerste multistore van Dunkin’ Donuts en Baskin-Robbins te huisvesten. Beide merken vallen onder dezelfde moedermaatschappij Dunkin’ International Brands. De opening op 22 augustus zal weer uitbundig gevierd worden, met onder andere een jaar gratis donuts en een jaar gratis ijs voor de eerste bezoekers.

Eerste multistore

De komst van de eerste multistore markeert de verdere uitbreiding van de donut gigant in het zuiden. Sinds de opening in Eindhoven eerder dit jaar is de vraag vanuit Tilburg naar Dunkin’ Donuts nog groter geworden. Maar ook de vraag naar Baskin-Robbins, ’s werelds grootste ijsketen, is vanuit het hele land enorm na de opening van het eerste filiaal in Utrecht. Aan Tilburg de eer om het allereerste totaal concept te openen.

“Ik ben enorm blij om te vermelden dat de volgende stap gezet wordt in het succesvol uitrollen van beide merken. Wij zijn trots op het feit dat deze store een 360 graden concept zal aanbieden”, aldus master franchise nemer van beide merken in Nederland, Nabil Besali.

Wereldprimeur

De wereldwijde primeur is aan Nederland om het eerste totaal concept van beide merken te openen. Het 360 graden concept houdt in dat er, naast alle heerlijke coffee and baked goods van Dunkin’ Donuts en de 31 ijssmaken en overheerlijke treats van Baskin-Robbins, ook ontbeten en geluncht kan worden. Van heerlijke pancakes, yoghurt, croissants voor het ontbijt tot bagels, panini’s en smoothies voor de lunch. Er is voor ieder wat wils. Met ruim 60 zitplaatsen binnen en 80 zitplaatsen op het terras is dit ook de eerste vestiging waar je aan tafel kan worden bediend.

Daarnaast zijn uiteraard het complete donut assortiment en alle koffiesoorten aanwezig. Je kunt genieten van de welbekende iced drinks, smoothies en de unieke Dunckaccino. Baskin-Robbins heeft, naast de 31 ijssmaken, een wisselende smaak van de maand en onder andere home-made crêpes. De Amerikaanse invloeden zijn terug te zien aan het aanbod van lekkernijen als wafels, churros, pancakes en originele milkshakes en de famous freakshakes. Kortom, de nieuwe multistore is een plek waar je casual van een kop koffie kan genieten en waar je memorabele mijlpalen kunt vieren dankzij de twee happiness brands.

Opening op 22 augustus

Dunkin’ Donuts zal om 07.00 uur geopend worden. Dit zal niet onopgemerkt gebeuren, want de eerste 100 klanten winnen een jaar gratis donuts.

Baskin-Robbins zal op diezelfde dag om 12.00 uur open gaan. Uiteraard wordt dit eveneens groots gevierd. De eerste 50 klanten winnen een jaar gratis ijs, de 50e tot 100e klant winnen 31 dagen gratis ijs en als kers op de (ijs)taart krijgt elke 31e klant een heerlijk ontbijt voor vier personen. 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Nieuwe vestiging Happy Italy in hoofdkantoor KPN

Happy Italy maakt een tweetal mooie stappen. De snelgroeiende horecaformule heeft afgelopen week een contract gesloten met KPN. Onder het nieuwe KPN hoofdkantoor in Rotterdam komt in het najaar een grote Happy Italy vestiging. Bovendien lanceert Happy Italy een nieuwe take-away formule, ‘Happy...

Wet- en regelgeving Columns
Column: blurring is juist een zegen

Een glas whisky bij de barbier, een wijntje bij de kapper en een stukje ambachtelijke Spaanse pata negra worst bij de slijter. Blurring is al lang en breed geaccepteerd door de consument, het wordt misschien al een beetje verwacht. Waar veel winkels de kans hebben gepakt om hun aanbod te vergroten m...

Achtergronden Culinair
Ad Janssen viert dertigjarig jubileum als meesterkok

Horecaondernemer Ad Janssen viert dit jaar zijn dertigjarig jubileum als meesterkok. Inmiddels de 60 gepasseerd is hij nog lang niet bezig met rustiger aandoen. Integendeel, onlangs besloot hij zijn prestigieuze restaurant in het Kasteel van Rhoon totaal op de schop te nemen. Klassieke lambriseri...

Lees nu de gratis juni-uitgave van De RestaurantKrant

De juni-editie van De RestaurantKrant staat weer bomvol 'need-to-know' artikelen, diepte-interviews en trends. De mocktail heeft zijn definitieve opmars ingezet binnen de horeca. Minder, of het liefst helemaal geen alcohol meer is voor de Millennial de toekomst. Misja Vostermans, voorzitter ...

Toerisme Culinair
Gastronomie belangrijkste criterium voor vakantiebestemming Europeanen

Veel Nederlanders vertrekken in de zomer naar warme oorden om te genieten van een welverdiende vakantie. Sterker nog, Nederlanders boekten dit jaar een recordaantal vakanties naar het buitenland. De keuze voor de vakantiebestemming baseren zij vaak op de lokale keuken, zo blijkt uit jaarlijks onderz...

Culinair
10 jaar De RestaurantKrant: Paul Bocuse

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week een artikel over de grondlegger van de Nouveau Cuisine, Paul Bocuse. In januari di...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: