Tilburg krijgt allereerste Dunkin’ Donuts en Baskin-Robbins multistore

5 juli 2018 | Thijs Jacobs

’s Werelds grootste ijsketen, Baskin-Robbins, en een van de meest toonaangevende coffee & baked goods merken, Dunkin’ Donuts, openen op 22 augustus gezamenlijk aan het Pieter Vredeplein in Tilburg.

Het zuiden van Nederland kan zich op gaan maken voor het tweede Dunkin’ Donuts filiaal. Na het succes van de eerste store in Eindhoven, krijgt Tilburg de gelegenheid om de allereerste multistore van Dunkin’ Donuts en Baskin-Robbins te huisvesten. Beide merken vallen onder dezelfde moedermaatschappij Dunkin’ International Brands. De opening op 22 augustus zal weer uitbundig gevierd worden, met onder andere een jaar gratis donuts en een jaar gratis ijs voor de eerste bezoekers.

Eerste multistore

De komst van de eerste multistore markeert de verdere uitbreiding van de donut gigant in het zuiden. Sinds de opening in Eindhoven eerder dit jaar is de vraag vanuit Tilburg naar Dunkin’ Donuts nog groter geworden. Maar ook de vraag naar Baskin-Robbins, ’s werelds grootste ijsketen, is vanuit het hele land enorm na de opening van het eerste filiaal in Utrecht. Aan Tilburg de eer om het allereerste totaal concept te openen.

“Ik ben enorm blij om te vermelden dat de volgende stap gezet wordt in het succesvol uitrollen van beide merken. Wij zijn trots op het feit dat deze store een 360 graden concept zal aanbieden”, aldus master franchise nemer van beide merken in Nederland, Nabil Besali.

Wereldprimeur

De wereldwijde primeur is aan Nederland om het eerste totaal concept van beide merken te openen. Het 360 graden concept houdt in dat er, naast alle heerlijke coffee and baked goods van Dunkin’ Donuts en de 31 ijssmaken en overheerlijke treats van Baskin-Robbins, ook ontbeten en geluncht kan worden. Van heerlijke pancakes, yoghurt, croissants voor het ontbijt tot bagels, panini’s en smoothies voor de lunch. Er is voor ieder wat wils. Met ruim 60 zitplaatsen binnen en 80 zitplaatsen op het terras is dit ook de eerste vestiging waar je aan tafel kan worden bediend.

Daarnaast zijn uiteraard het complete donut assortiment en alle koffiesoorten aanwezig. Je kunt genieten van de welbekende iced drinks, smoothies en de unieke Dunckaccino. Baskin-Robbins heeft, naast de 31 ijssmaken, een wisselende smaak van de maand en onder andere home-made crêpes. De Amerikaanse invloeden zijn terug te zien aan het aanbod van lekkernijen als wafels, churros, pancakes en originele milkshakes en de famous freakshakes. Kortom, de nieuwe multistore is een plek waar je casual van een kop koffie kan genieten en waar je memorabele mijlpalen kunt vieren dankzij de twee happiness brands.

Opening op 22 augustus

Dunkin’ Donuts zal om 07.00 uur geopend worden. Dit zal niet onopgemerkt gebeuren, want de eerste 100 klanten winnen een jaar gratis donuts.

Baskin-Robbins zal op diezelfde dag om 12.00 uur open gaan. Uiteraard wordt dit eveneens groots gevierd. De eerste 50 klanten winnen een jaar gratis ijs, de 50e tot 100e klant winnen 31 dagen gratis ijs en als kers op de (ijs)taart krijgt elke 31e klant een heerlijk ontbijt voor vier personen. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Amsterdam
PRESSROOM Amsterdam wint drie World Luxury Restaurant Awards

PRESSROOM Amsterdam, het restaurant van INK Hotel Amsterdam - MGallery, valt in de prijzen en wint maar liefst drie World Luxury Restaurant Awards. Het restaurant staat onder leiding van F&B Manager Ruth Engels-Siegers, vorig jaar door de vakjury van AF&BM benoemd tot 'F&B profession...

Economie Bezorgen
Thuisbezorgd laat restaurants opbieden om een hogere ranking te krijgen

Thuisbezorgd past haar verdienmodel aan en gaat restaurants een hogere plek op de ranglijst laten kopen. De horecaondernemer moet hiervoor tussen de vijftig cent tot negen euro per order neertellen. Ondernemers spreken al voorzichtig over machtsmisbruik. Het 'opbieden' is nog in de testfase,...

Columns Blog
Column Sico de Moel: cadeaukaart

Meneer wilde afrekenen met een stapeltje van 6 cadeaukaarten. Bij mij kun je betalen met een cadeaukaart, maar niet met zes. Gasten met een cadeaukaart zijn soms wat angstig, ze melden het atijd al bij hun reservering, bij aankomst vragen ze nog een keer of ze echt wel met hun cadeaukaart kunnen ...

trends Bier
Nationaal bieronderzoek: foodpairing steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Ook foodpa...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Internationaal Michelin
Le Jules Verne toegetreden tot Relais & Châteaux

Het wereldberoemde restaurant op de tweede verdieping van de Eiffeltoren ‘Le Jules Verne’ is per 1 juli toegetreden tot Relais & Châteaux, de wereldwijde vereniging van exclusieve hotels en restaurants. Het restaurant wordt geleid door de Franse topchef Fre?de?ric Anton, die ee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: