Tilburg krijgt allereerste Dunkin’ Donuts en Baskin-Robbins multistore

5 juli 2018 | Thijs Jacobs

’s Werelds grootste ijsketen, Baskin-Robbins, en een van de meest toonaangevende coffee & baked goods merken, Dunkin’ Donuts, openen op 22 augustus gezamenlijk aan het Pieter Vredeplein in Tilburg.

Het zuiden van Nederland kan zich op gaan maken voor het tweede Dunkin’ Donuts filiaal. Na het succes van de eerste store in Eindhoven, krijgt Tilburg de gelegenheid om de allereerste multistore van Dunkin’ Donuts en Baskin-Robbins te huisvesten. Beide merken vallen onder dezelfde moedermaatschappij Dunkin’ International Brands. De opening op 22 augustus zal weer uitbundig gevierd worden, met onder andere een jaar gratis donuts en een jaar gratis ijs voor de eerste bezoekers.

Eerste multistore

De komst van de eerste multistore markeert de verdere uitbreiding van de donut gigant in het zuiden. Sinds de opening in Eindhoven eerder dit jaar is de vraag vanuit Tilburg naar Dunkin’ Donuts nog groter geworden. Maar ook de vraag naar Baskin-Robbins, ’s werelds grootste ijsketen, is vanuit het hele land enorm na de opening van het eerste filiaal in Utrecht. Aan Tilburg de eer om het allereerste totaal concept te openen.

“Ik ben enorm blij om te vermelden dat de volgende stap gezet wordt in het succesvol uitrollen van beide merken. Wij zijn trots op het feit dat deze store een 360 graden concept zal aanbieden”, aldus master franchise nemer van beide merken in Nederland, Nabil Besali.

Wereldprimeur

De wereldwijde primeur is aan Nederland om het eerste totaal concept van beide merken te openen. Het 360 graden concept houdt in dat er, naast alle heerlijke coffee and baked goods van Dunkin’ Donuts en de 31 ijssmaken en overheerlijke treats van Baskin-Robbins, ook ontbeten en geluncht kan worden. Van heerlijke pancakes, yoghurt, croissants voor het ontbijt tot bagels, panini’s en smoothies voor de lunch. Er is voor ieder wat wils. Met ruim 60 zitplaatsen binnen en 80 zitplaatsen op het terras is dit ook de eerste vestiging waar je aan tafel kan worden bediend.

Daarnaast zijn uiteraard het complete donut assortiment en alle koffiesoorten aanwezig. Je kunt genieten van de welbekende iced drinks, smoothies en de unieke Dunckaccino. Baskin-Robbins heeft, naast de 31 ijssmaken, een wisselende smaak van de maand en onder andere home-made crêpes. De Amerikaanse invloeden zijn terug te zien aan het aanbod van lekkernijen als wafels, churros, pancakes en originele milkshakes en de famous freakshakes. Kortom, de nieuwe multistore is een plek waar je casual van een kop koffie kan genieten en waar je memorabele mijlpalen kunt vieren dankzij de twee happiness brands.

Opening op 22 augustus

Dunkin’ Donuts zal om 07.00 uur geopend worden. Dit zal niet onopgemerkt gebeuren, want de eerste 100 klanten winnen een jaar gratis donuts.

Baskin-Robbins zal op diezelfde dag om 12.00 uur open gaan. Uiteraard wordt dit eveneens groots gevierd. De eerste 50 klanten winnen een jaar gratis ijs, de 50e tot 100e klant winnen 31 dagen gratis ijs en als kers op de (ijs)taart krijgt elke 31e klant een heerlijk ontbijt voor vier personen. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personalia Michelin
Sommelier Koen van der Plas van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 maakt hoofdsommelier Koen van der Plas de overstap van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede. Hij gaat daar het team van chefkok Ollie Schuiling versterken, die samen met Frans den Boer de nieuwe eigenaar wordt van het bekende sterrenrestaurant in Houten. De 27-jarige V...

Personalia
Joey de Kruijf geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer

Op woensdag 17 april jongstleden is Joey de Kruijf, General Manager en Maître bij Central Park in Voorburg, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer. Binnenkort wordt Joey als 44ste SVH Meestergastheer geïnaugureerd en treedt hij officieel toe tot de SVH Meesterfamilie. SV...

Events KHN
SVH officieel partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland en SVH deze grootste o...

Bezorgen Interview Longread
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Wij zijn een goudmijn voor restaurants"

Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van 51 procent van het aantal bezorgingen. Jitse Groen (41 jaar oud), oprichter en CEO van het bedrijf, nam de tijd om ons bij te praten over het reilen e...

Opening
Nieuwste Amsterdamse foodhal opent deuren in Magna Plaza

Vanaf vandaag blaast The Food Department officieel nieuw - culinair - leven in het iconische Magna Plaza. Amsterdams nieuwste foodhal in het centrum van de hoofdstad brengt 14 foodstands en 3 bars naar de tweede verdieping van het historische pand. Het menu: een mix van gerenommeerde namen, Amsterda...

Awards Chefs
Deze drie chefs dragen titel 'New Chef on the Block'

Vandaag kennen Gault&Millau en Food Reporter de titel New Chef on the Block toe aan drie jonge, getalenteerde chefs. Alice Colombari van Restaurant Alice, Alex Haupt van 101 Gowrie en Marijn van de Worp van Restaurant Fizzy zijn de eerste drie chefs die de titel mogen dragen. De bekendmaking von...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: