The Young Horeca Group opent Tres Tapasbar in Eindhoven

Auteur: Redactie
Opening 2 april 2024
The Young Horeca Group opent Tres Tapasbar in Eindhoven

In de voormalige Philipsfabriek ‘De Witte Dame’ aan de Emmasingel 4, is Tres Tapasbar Eindhoven sinds 28 maart geopend. Gasten kunnen hier voor een vaste prijs onbeperkt genieten van wereldtapas. Het restaurant van het rijksmonumentale gebouw - met uitzicht op het Philips Museum - biedt plaats aan ruim driehonderd gasten. De industriële architectuur en warme inrichting zorgen voor een ruimtelijke en gastvrije sfeer.

De RestaurantKrant interviewde onlangs Marjolein de Jongh voor de interviewreeks 'Groots ondernemen'. 

Tres Tapasbar is onderdeel van het familiebedrijf The Young Horeca Group en is al meer dan 40 jaar succesvol actief in het beheren/exploiteren van horecabedrijven in grote delen van het land. Met meer dan 300 gemotiveerde medewerkers volgen zij de ontwikkelingen op het gebied van eten en drinken en vertalen die naar inspirerende horeca- en interieurconcepten. Alle bedrijven zijn herkenbaar aan hun uitstraling, gastvrijheid, kwaliteit en continuïteit.

Tres Tapasbar Eindhoven is de 9e Tres Tapasbar vestiging van het familiebedrijf van Mari en Marjolein de Jongh. Tres Tapasbar bestaat uit 9 vestigingen waarvan 3 franchise vestigingen zijn, deze zijn gevestigd in Aalst, Gorinchem en Barneveld. Heb je interesse om je eigen Tres Tapasbar franchisevestiging te openen? De FranchiseAdviseur begeleidt Mari en Marjolein de Jongh bij de franchise vestigingen. Neem voor meer informatie contact op met Naomi Febie, 085 401 1699 / naomi@franchiseadviseur.nl.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws