Talkshow voor foodies: De Nederlandse Sherry Show

15 april 2021 | redactie

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”.

Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op donderdag 29 april.  Gedurende de uitzending bespreken de gasten aan tafel alles rondom de bijzondere regio: De beschermde oorsprongsbenaming van Sherry wijn. Deze tafelgasten worden online vergezeld door een honderdtal professionals, wijn- en lifestylejournalisten.

Live vanuit het prachtige decor van de Balie in Amsterdam wordt “De Sherry Show” speciaal uitgezonden voor professionals, wijn- en lifestylejournalisten. Esmee Langereis en Robert Verhoeven vervullen samen de rol van talkshow hosts. Sherry Educator Karel Klosse van Hotel & Restaurant de Echoput zal vertellen over de veelzijdigheid van Sherry wijnen, het kwaliteitszegel en de regio in het algemeen. Het dynamische duo van Restaurant Spectrum: Jeroen Boone en sommelier Cas Kratz, laten de mooiste wijn-spijs combinaties zien. Sharon van Lokhorst, hoofdredacteur van Favor Flav en trendwatcher, is uitgenodigd in de studio om haar visie te geven op verwachte trends en mogelijkheden rondom D.O. Sherry Wijnen.

Vijf specialisten

De vijf specialisten rond de tafel presenteren een divers programma om D.O. Sherry Wijnen weer top of mind te krijgen. De uitzending is live te volgen voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwe, door Europa gefinancierde  campagne voor beschermde oorsprongsbenaming van Sherry Wijnen. Tijdens de uitzending is er voor het publiek de mogelijkheid om vragen te stellen in de live chat en veelgestelde vragen worden tijdens de uitzending behandeld.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
''De eerste doorgroeimogelijkheid is een feit''

Familierestaurant Midas uit Woerden heeft de knop omgezet en is in deze tijd volledig gaan bezorgen naar particulieren via hun cateringlocatie. Nieuwe fietsen en auto’s erbij én een nieuw filiaal in Berkel en Rodenrijs. Door een nieuw filiaal te openen en een kleine steun van de overhei ...

Achtergronden Internationaal
Just Eat Takeaway gaat supermarktartikelen leveren

Lieferando.de opent zijn deuren voor de levering van supermarkten. Hierdoor is het voor meer dan 12 miljoen gebruikers mogelijk om bijna alles met betrekking tot voedsel en geselecteerde supermarktartikelen te bestellen. Verwacht wordt dat de leveringen gemiddeld 20-30 minuten zullen duren. Het bedr ...

Columns Ondernemen
Column Monique van Gevelt: voorsorteren op de toekomst

Ik ben druk met offertes opvragen. Voor een klant die een complexe website moet laten bouwen. En voor wat renovatiewerk aan een ‘oude dame’, een huis uit 1906. Het is een pittige zoektocht om de juiste leveranciers te vinden die de klus kunnen klaren. Je komt de gekste dingen tegen al ...

Gastronomie
Restaurant Intens haalt sterrenkwaliteit in huis

Positieve energie doorgeven en in verbinding blijven met je medewerkers en je gasten. Dát is in coronatijd, als je hotel en restaurant gesloten is, best een uitdaging. Je kunt er dan voor kiezen om bij de pakken neer te gaan zitten óf je denkt in kansen en mogelijkheden. Restaurant Int ...

Corona
Terrassen per 19 mei open van 6 tot 20 uur

De terrassen mogen vanaf aanstaande woensdag 19 mei vanaf 06.00 uur tot 20.00 uur open. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. Met de verruiming van de openingstijden van de terrassen hebben horecaondernemers meer mogelijkheden om ook diner op de terrassen te draaien ...

Interview
''Positief vooruit blijven kijken naar de toekomst''

Pablo van Dick (openingsfoto), Linda Hogerhorst en Hertzog Olivier (foto onderaan artikel) runnen het restaurant Eet-Lokaal aan de Markt-Wittenburgstraat in Zevenaar. De horeca, die voor een lange tijd gesloten was, mag sinds 28 april 2021 weer gedeeltelijk open. Pablo van Dick en Hertzog Olivier ve ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: