Stoomtrein verspreidt whisky-aroma's in Hudsons Bay

19 december 2017 | Thijs Jacobs

Whisky brand Dewars’ heeft vorige week een shop in shop geopend in Hudsons Bay in Rotterdam. In de pop-up verspreidt een echte stoomtrein de aroma’s van Dewar’s whisky, en kunnen klanten een fles laten personaliseren voor een perfect kerstcadeau. Het Schotse whiskymerk zal gedurende een maand het John Dewar’s & Sons Fine Scotch Whisky Emporium openen voor klanten in het recent geopende warenhuis.

Aroma's

Een ware stoomtrein laat de aroma’s van de whisky in de pop-up store vrijkomen. Deze trein staat symbool voor de eerste trein die gebruikt werd op de Schotse Dewar’s distilleerderij om grondstoffen van de ene kant naar de andere kant te vervoeren. De stoom van de whisky raakt via de neus de smaakpapillen van de tong, een bijzondere ervaring voor bezoekers. Op deze manier komen de smaken optimaal vrij en kan je op een unieke manier tot een perfecte smaakkeus komen. Als perfect decembercadeau kunnen klanten een fles Dewar’s Blended Scotch laten personaliseren.

Pop-up

Vorige week maandag, op 13 december, werd de pop-up geopend. Het Emporium zal tot 13 januari 2018 geopend zijn. Bezoekers vinden het John Dewar’s & Sons Fine Scotch Whisky Emporium op de tweede verdieping van Hudsons Bay in Rotterdam op de Hoogstraat 185. De pop-up whisky store is doordeweeks geopend vanaf 12:00 uur en in het weekend tijdens reguliere openingstijden.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Ondernemen Longread
Interview: De Drie Wijzen uit Oost openen 19 horecazaken in ruim 10 jaar

In het pand waar het allemaal begonnen is, Maxwell aan het Beukenplein in Amsterdam Oost, druppelen Piet van der Graaf, Jason Berg en Riad Farhat binnen. Een vaderlijke knuffel voor de gastheer, bezoekende gasten worden begroet met een lach, een stevige hand en een knipoog, de jassen gaan uit, koffi...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Evenement organiseren, simpel of niet?

Toen ik kortgeleden met een leuk gezelschap over een kerstmarkt wandelde, kon ik het niet laten er even bij stil te staan. Dit soort initiatieven kunnen de lokale (horeca)ondernemers namelijk een flinke ‘boost’ geven. Winkeliers en horecaondernemers slaan dan ook steeds vaker de handen i...

Achtergronden
Onderzoek: melk en kaas zijn beperkte bron van vitamine B12

Niet alleen vlees en vis, maar ook zuivelproducten als melk en kaas dragen bij aan de vitamine B12-voorziening van het lichaam. Alleen is de hoeveelheid vitamine B12 in melkproducten aan de krappe kant om een tekort te voorkomen als vlees en vis niet op het menu staan. Dat blijkt uit onderzoek van d...

Economie Achtergronden
Verhoging btw-tarief: doorberekenen of niet?

De btw-verhoging van het lage tarief (van 6 naar 9 procent) komt akelig dichtbij. Op 1 januari 2019 moet de horeca daarom bij vrijwel de gehele inkoop, met uitzondering van alcoholhoudende dranken, rekening houden met een prijsverhoging. Goed om te weten: bier tot 0,5% en wijn tot 1,2% vallen onder ...

KHN
Nierstichting en KHN organiseren opnieuw Restaurant Driedaagse

Op 12, 13 en 14 maart 2019 organiseren de Nierstichting en KHN de tweede landelijke editie van de Nierstichting Restaurant Driedaagse. Tijdens deze dagen laten we Nederland een speciaal tasting-menu proeven, waarbij de focus ligt op pure smaken, verse ingrediënten en minder zout. Met dit evenem...

Achtergronden
Download: HorecaMarketingKalender 2019

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2019 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: