Sterrenrestaurant Wolfslaar Restaurant en Landhuis Wolfslaar ter overname aangeboden

25 januari 2018 | Thijs Jacobs

Het Bredase sterrenrestaurant Wolfslaar Restaurant en Landhuis Wolfslaar (onder meer vergader- en trouwlocatie) worden ter overname aangeboden. Directeur/eigenaar Ton Pinxten bevestigt dat hij op zoek is naar opvolging voor zijn beide bedrijven die onderdeel zijn van Landgoed Wolfslaar in Breda.

Overdragen

Ton Pinxten licht toe: “Ik word dit jaar 64 en na vijftig jaar hard werken in de horeca is het wel mooi geweest. Ik wil graag wat we als team hebben opgebouwd in goede handen overdragen. Het restaurant en het landhuis kunnen apart of gezamenlijk worden overgenomen door één of meerdere enthousiaste opvolgers.” Klanten van Wolfslaar zullen niets van de overname merken. De medewerkers blijven er gewoon werken onder de vlag van de nieuwe eigenaar/eigenaren.

Duizenden gasten

Pinxten begon in 2000 met ondernemen op Landgoed Wolfslaar. 18 jaar later is Wolfslaar een begrip in Breda en verre omgeving. Jaarlijks worden er in het landhuis duizenden gasten ontvangen voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten, waaronder vele huwelijken. Wolfslaar Restaurant ontvangt jaarlijks meer dan 10.000 gasten en is sinds 2005 elk jaar onderscheiden met een Michelinster. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca van start

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan. De door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) georganiseerde wedstrijd draagt een steentje bij aan de kwaliteitsverbetering van opleiden in de horeca en geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen...

Events
Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019

De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten meer dan 15.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand. Het toonaangevende gastronomische platform voor ...

Achtergronden Culinair
Dit zijn de 10 meest geïnstagramde regionale gerechten

Wat zet je op de kaart als je op social media een hit wilt zijn? Het Britse bedrijf Gousto, dat maaltijdpakketten produceert, heeft 150 miljoen Instagram-posts doorzocht om te onthullen welke gerechten het vaakst werden gedeeld en in welke regio. In de regio New York zijn ze verzot op pizza, terwij...

Opening
Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond

Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden aan het bekende horecaplein Markt middenin de stad. Limburgers uit de wijde omgeving zijn iedere dag vanaf 10.30 uur (...

Achtergronden
Juni-editie: Basiliek*, Alcoholwet, Peter Klosse en veel meer

In de laatste editie van De RestaurantKrant mochten we op audiëntie bij smaakprofessor Peter Klosse, hij maakt zich zorgen over de manier waarop we met ons voedsel omgaan. Rik Jansma, eigenaar en chef cuisinier van Restaurant Basiliek*, vertelt in een uitgebreid interview zijn geheimen over suc...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 38(!) graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Vanwege het personeelstekort zijn sommige bedrijven zelfs genoodzaakt om dicht te gaan. Zonde natuurlijk. Met deze tips a...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: