Met de langverwachte komst van het mooie weer is het terrassenseizoen afgelopen weekend geopend. Hierom heeft Firstmate Hospitality Consultants, onder...
Werkgevers staan te springen om mbo’ers vanwege hun praktische vaardigheden en directe inzetbaarheid. De behoefte aan deze goed opgeleide profes...
Na enkele maanden geen nieuwe restaurants te hebben toegevoegd aan de Michelingids, hebben de inspecteurs van Michelin Nederland voor april 2024 maar...
UMH Group, onder andere bekend van de George restaurants, heeft Tom Haines aangesteld als nieuwe corporate chef. Haines, oorspronkelijk uit Engeland,...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters al hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
Veel horecaondernemers zitten in een perfecte storm van verhoogde kosten, hoge rente, nieuwe regels en coronaschulden, maar durven toch hun prijzen ni...
Thijs Boermans (27) opent dit jaar in Amsterdam zijn eerste horecazaak. De acteur gaat het avontuur aan met horecaondernemer Tijn Verstappen (39), die...
Ondernemers Malou Hagenaars en Wouter van Laarhoven breiden hun restaurant en bodega Alma in Oisterwijk uit met een bistro in Breda. De nieuwe loot aa...
Op 30 september en 1 oktober 2023 vindt het grootste culinaire evenement van Nederland, 100Chefs by Gault&Millau, plaats in het Miele Experience C...
Eerder berichtte De RestaurantKrant het nieuws dat de vergunning van restaurant Monarh* door burgemeester Theo Weterings van Tilburg was ingetrokken....
In 1986 riep de Franse chef Paul Bocuse alle Europese chefs op zich aan te sluiten bij zijn missie en een halt toe te roepen aan het gebruik...
Nadia Stam (27, links op de foto) en Yvette Jansen (30, rechts op de foto) openden dit weekend de deuren van Krozant in het Groot Handelsgebouw (GHG)...
Trattoria BREDA & Enoteca wordt het nieuwe restaurant uit de koker van het trio achter The BREDA Group (Johanneke van Iwaarden, Freek van Noortwij...
Na een grote verbouwing opende Beers & Barrels op 31 maart een nieuwe locatie aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Een robuuste, maar sfeervolle r...
Guillaume de Beer, voormalig mede-eigenaar van The Breda Group, kondigt op social media aan Bar Gui in Amsterdam te openen. De deuren gaan op 1 april...
Op maandag 31 oktober presenteerde Lekker500 de gids voor het jaar 2023. Dit is een overzicht van de top-100. 1 De Librije, Zwolle Overijssel 2 Tr...
Restaurant Wolfslaar (1 ster) in Breda is na een ‘onzekere periode’ overgenomen door een stille investeerder. Dat meldt BN DeStem. De k...
De Spaanse chef-kok Dabiz Muñoz hernieuwt zijn titel van beste chef-kok ter wereld tijdens de zesde editie van The Best Chef Awards-gala, dinsd...
Met trots kondigt Maris Piper het aantreden van haar nieuwe chef Kwinten Albertijn aan. “Maris Piper is voor mij een zaak met aanzien, waar kwal...
Dinsdag 12 juli vond de diploma-uitreiking plaats van de eerste SVH Gezel Wijnmeester van Nederland. Julie-Mar ontving haar diploma uit handen van SVH...
Hij is 32 jaar, komt uit Nijmegen en zijn naam is Hubert Hecker. Na een competitie bestaande uit in totaal vijf onderdelen kwam hij in Everdingen als...
Nocto heeft recentelijk een half miljoen euro aan financiering binnengehaald om het horeca social media platform te perfectioneren, het team te laten...
De Pizzabakkers verwacht tot en met 2024 met 20 vestigingen te groeien tot 50 vestigingen. Siang-Lan Go, directie bij De Pizzabakkers: “We hebbe...
Restaurant Company Europe (RCE) opent binnenkort horecaformule Beers & Barrels op een toplocatie op het Rembrandtplein in Amsterdam. Dit...
Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...
Gisteren werd op de nieuwe Gault&Millau Nederland website en de app een update gedaan bij meer dan 100 restaurants. Nieuwe scores en teksten resul...
Sommelier Adriaan Visser (27) heeft maandag de Trophée Henriot - het Nederlands Kampioenschap voor Sommeliers - binnengehaald. Visser is werkza...
Met trots kondigt restaurant BREDA het aantreden van haar nieuwe chef Sebastiano Guglielmucci aan. Met zijn creatieve blik en innovatieve manier van k...
Op 29 april opent Humphrey’s een nieuw restaurant & café aan de Maasplassen op recreatieoord Parc Maasresidence Thorn. Dit park is na...
In februari van dit jaar viel het doek voor Restaurant Vandaag in Breda. De vestiging in Amsterdam is kort daarna ook failliet verklaard. De volledige...
Na een grondige verbouwing opent Beers&Barrels vandaag een nieuwe locatie in Central Plaza aan de Weena in Rotterdam. Een hotspot waar naast diver...
Het kwartet achter The BREDA Group opent een nieuwe aanwinst voor de Amsterdamse horeca: Na de pop-up tijdens de lockdown, krijgt PAINDEMIE nu een vas...
Patron-cuisinier Edwin Muns heeft de exploitatie overgenomen van restaurant Poelzicht in Kapel-Avezaath bij Tiel. Per 1 september 2021 heropende hij d...
In een brief aan het kabinet, gepubliceerd door De Volkskrant, uiten dertig burgemeester stevige kritiek op het huidige coronabeleid van het kabinet....
De binnenstad van Breda is normaal gesproken niet toegankelijk voor autoverkeer, maar voor de horeca-steunactie 'Rij door Breda' vandaag maakt...
Afgelopen woesdag maakte de MICHELIN Gids weer drie namen bekend. De inspecteurs hebben Restaurant 273 (Utrecht), Vive la Vie (Groningen) en Porta Sud...
In het weekend dat de horeca de deuren om 20.00 uur moest sluiten, heeft het grootste deel van de kroegen en restaurants zich aan de nieuwe...
Vanaf 10 november gaat Chiqueolatte Breda officieel open. Vanaf dan kun je ook in Breda genieten van de food & drinks to feel good van Chiqueolatt...
In Alkmaar en Breda werd afgelopen weekeinde al geëxperimenteerd met polsbandjes die aantoonden dat een horecabezoeker een coronatoegangsbewijs k...
Deze week mogen we weer genieten van een zonnige zomerweek - en daar hoort voor velen ook ijs bij: 90% van de Nederlanders is dol op een ijsje op z&rs...