Spectrum presenteert een met Michelinsterren overladen Kitchen Party

Auteur: Redactie
Events Gastronomie 3 november 2022
Spectrum presenteert een met Michelinsterren overladen Kitchen Party

Een kijkje in de keuken was nooit zo spectaculair én exclusief tegelijk als de Kitchen Party die wordt georganiseerd door restaurant Spectrum in Amsterdan en champagnebier Vuurzee. Op 6 november is de keuken van Spectrum, het twee Michelinsterren restaurant in Waldorf Astoria Amsterdam, het domein van acht chefs en een DJ, die gezamenlijk voor een ‘once in a lifetime’-ervaring zorgen.

Het prikkelen van alle zintuigen, verrassen en het creëren van een onvergetelijke en overweldigende avond is van meet af aan onderdeel geweest van de bedrijfsfilosofie van Spectrum. Op 6 november wordt in samenwerking met Vuurzee een volgende stap genomen als voor een zeer beperkt gezelschap van zo’n 100 gasten een exclusieve Spectrum x Vuurzee Kitchen Party wordt georganiseerd. Niet alleen wordt dit een exclusief kijkje in de keuken, het geeft bezoekers ook de eenmalige gelegenheid om op informele wijze gerechten te proeven die door maar liefst acht Europese chefs – waarvan zeven sterrenchefs – worden bereid.

De keuken van Spectrum wordt geleid door chef-kok Sidney Schutte. Hij heeft voor de Spectrum x Vuurzee Kitchen Party op 6 november een bijzondere groep chefs bijeen weten te brengen. Chefs die hij zelf enorm bewondert én die onderling een grote waardering voor elkaar hebben. Dit eenmalige supersterrenteam bestaat naast Sidney Schutte uit Joe Barza (Libanese chef-kok en culinair adviseur), Artur Martinez (AÜRT, Barcelona, 1 ster), Roger van Damme (Het Gebaar, Antwerpen, 1 ster), Henrique Sá Pessoa (Alma, Lissabon, 2 sterren), Francois Geurds (FG, Rotterdam, 2 sterren), Jeroen Achtien (Sens, Vitznau, 2 sterren) en Jonnie Boer (De Librije, Zwolle, 3 sterren). Gezamenlijk geven zij een eenmalige en persoonlijke blik achter de schermen in de keuken van Spectrum. Een unieke en exclusieve kans voor liefhebbers om de culinaire ervaring van hun leven te beleven.

Spectrum x Vuurzee Kitchen Party

Datum: Zondag 6 november 2022
Locatie: Spectrum, Amsterdam
Aanvang: 16:00 uur Tickets: €375 per persoon

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws