Sidney Schutte in de vegetarische maand

6 maart 2019 | Yonne van Geene

De keuken van Waldorf Astoria Amsterdam staat bekend om de even creatieve als vernieuwende vegetarische gerechten. Van 11 maart tot 11 april serveert de Goldfinch brasserie in het Waldorf Astoria hotel een vegetarisch 3- of 4-gangen menu. Het keukenteam onder leiding van Sidney Schutte ontwikkelde speciaal voor deze vegetarische maand perfect uitgebalanceerde menu’s, die een ware smaakexplosie veroorzaken. De ronduit verrassende gerechten zijn een gastronomisch feest voor vegetariërs en flextariërs en zullen elke andere liefhebber van gastronomie weten te overtuigen.

De variëteit aan vegetarische gerechten in restaurants neemt stukje bij beetje toe. Topchefs geven daarbij het goede voorbeeld en doen al langer spannende dingen op vegetarisch gebied. Sidney Schutte is een warm pleitbezorger van de vegetarische keuken. Hij geniet inmiddels internationale bekendheid om zijn creaties met geraffineerde proteïnevervangers en wordt geroemd om de uitgebalanceerde smaakcombinaties.

Over Goldfinch Brasserie

Goldfinch Brasserie is gevestigd in een fraaie ruimte, grenzend aan de binnentuin van Waldorf Astoria Amsterdam. In deze comfortabele ambiance genieten gasten van een ‘tailor made dining experience’, naast het ‘fine dining’ twee sterrenrestaurant Spectrum. Voor de brasserie wordt receptuur ontwikkeld met een eigen signatuur, zoals bijzondere vegetarische gerechten. Op de menukaart worden deze signature gerechten gecombineerd met klassiekers met een moderne twist en favorieten uit de internationale keuken. Dagblad Het Parool koos de ‘Goldfinch-burger’, tot beste hamburger van Amsterdam. De filosofie is gebaseerd op liefde voor heerlijk eten en mooie wijnen voor een betaalbare prijs. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Bier
Horecaconcern IQ Creative stapt over op Bud

IQ Creative, een van de belangrijkste spelers in de Amsterdamse horeca, maakt vandaag bekend te kiezen voor Bierbrouwerij AB InBev. Het bedrijf van Bert van der Leden en ’s werelds grootste brouwer zijn al sinds de introductie van Bud in Nederland in gesprek. De samenwerking wordt vandaag door...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Awards
Restaurant ’t Havenmantsje Harlingen Beste Leerbedrijf Horeca

Tijdens de finale op de Horecava is donderdag 16 januari op de stand van SVH Restaurant ’t Havenmantsje uit Harlingen uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca. De tweede plaats ging naar Hotel Pulitzer uit Amsterdam. Le Brasseur uit Maarssen maakt op de derde plaats de...

Ondernemen
Wees goed voorbereid: download de gloednieuwe HorecaMarketingKalender

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2020 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: