Sidney Schutte in de vegetarische maand

6 maart 2019 | Yonne van Geene
Sidney Schutte in de vegetarische maand

De keuken van Waldorf Astoria Amsterdam staat bekend om de even creatieve als vernieuwende vegetarische gerechten. Van 11 maart tot 11 april serveert de Goldfinch brasserie in het Waldorf Astoria hotel een vegetarisch 3- of 4-gangen menu. Het keukenteam onder leiding van Sidney Schutte ontwikkelde speciaal voor deze vegetarische maand perfect uitgebalanceerde menu’s, die een ware smaakexplosie veroorzaken. De ronduit verrassende gerechten zijn een gastronomisch feest voor vegetariërs en flextariërs en zullen elke andere liefhebber van gastronomie weten te overtuigen.

De variëteit aan vegetarische gerechten in restaurants neemt stukje bij beetje toe. Topchefs geven daarbij het goede voorbeeld en doen al langer spannende dingen op vegetarisch gebied. Sidney Schutte is een warm pleitbezorger van de vegetarische keuken. Hij geniet inmiddels internationale bekendheid om zijn creaties met geraffineerde proteïnevervangers en wordt geroemd om de uitgebalanceerde smaakcombinaties.

Over Goldfinch Brasserie

Goldfinch Brasserie is gevestigd in een fraaie ruimte, grenzend aan de binnentuin van Waldorf Astoria Amsterdam. In deze comfortabele ambiance genieten gasten van een ‘tailor made dining experience’, naast het ‘fine dining’ twee sterrenrestaurant Spectrum. Voor de brasserie wordt receptuur ontwikkeld met een eigen signatuur, zoals bijzondere vegetarische gerechten. Op de menukaart worden deze signature gerechten gecombineerd met klassiekers met een moderne twist en favorieten uit de internationale keuken. Dagblad Het Parool koos de ‘Goldfinch-burger’, tot beste hamburger van Amsterdam. De filosofie is gebaseerd op liefde voor heerlijk eten en mooie wijnen voor een betaalbare prijs. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Mensen
JRE-Nederland gaat samenwerken met Maxxium, Ninaber van Eyben en Chef's Farm

Op 13 januari j.l. was Restaurant Villa la Ruche in Voorburg de locatie waar Voorzitter Marko Karelse met trots namens het bestuur de overeenkomst tekende met de nieuwe JRE Partner Maxxium. Vanuit Maxxium was Etienne Hoek aanwezig om de overeenkomst te tekenen. Uiteraard werd er getoost op een mooie ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok bij instemming Kamer van kracht; bezorgen mag

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteert het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. Als de Kamer het besluit steunt, wordt de avondklok ingevoerd. De avon ...

Interview Longread
BookDinners: van reserveringsplatform naar online marketingpartner voor restaurants

Inmiddels is het platform van BookDinners bij veel restaurateurs bekend, maar niet iedereen weet dat de propositie van het bedrijf is verschoven. Niet alleen vanwege corona, vertelt Paul Wiertz van BookDinners: “Al in eind 2019 waren we bezig met ons nieuwe model, gericht op de ideale online g ...

Wet- en regelgeving Interview
Let op: wijzigingen in de wetgeving voor de horeca

Op het kantoor van Catch Legal werken juristen aan allerhande kwesties die betrekking hebben op bestuursrecht en omgevingsrecht. Binnen dit domein vallen veel zaken die voor horecaondernemers van belang zijn, want bijna alles waarbij je te maken krijgt met de overheid, valt hierbinnen. Van verbouwin ...

Financieel Horeca & Belasting
De 3 meest gebruikte ondernemingsvormen in de horeca

In het artikel ‘'Hoe wordt de winst van uw restaurant belast? Leer het hier!’ vertellen wij u alles over de belasting die u betaalt over de winst van uw horecaonderneming. Of u vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting moet betalen, is afhankelijk van de rechtsvorm waarmee u uw on ...

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: