Rik Jansma voorzitter JRE Nederland

6 januari 2014 |
Rik Jansma voorzitter JRE Nederland<

Rik Jansma, patron-cuisinier van restaurant Basiliek in Harderwijk, is de nieuwe voorzitter van Jeunes Restaurateurs d'Europe Nederland. Jansma neemt het stokje over van
Lex Gasseling, die in de aansturing van het restaurantverbond aanblijft als algemeen bestuurslid.

Nieuwe leden
Bovendien sluit de JRE twee nieuwe leden aan. Het gaat om
restaurant Mazie van chef-kok Koen Cramer in Den Haag, en restaurant De Vrienden van Jacob van chef-kok Alain Alders in Landgoed Duin & Kruidberg uit Santpoort-Noord.
De nieuwe leden zullen officieel welkom worden geheten tijdens het Nieuwjaars- en persdiner op 27 januari.

Bestuur
Vanaf 2014 is de bestuurssamenstelling als volgt: (voorzitter) Rik Jansma van Basiliek in Harderwijk, (vicevoorzitter) André Gerrits van ’t Amsterdammertje in Loenen a/d Vecht, (penningmeester) Ruben van Dieten van Brasserie NL uit Leidschendam, (secretaris) Lieke Dappers van La Folie in Zaltbommel, (algemeen bestuurslid) Edwin Soumang, van One uit Roermond, en (algemeen bestuurslid) Lex Gasseling van Fris uit Haarlem.

Door Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Michelin Verbouwen
Beluga Loves You zet verbouwing in: 1 augustus weer open

Afgelopen weken is Beluga Loves You net als zovelen in de weer geweest met het zoeken naar de juiste vertaling van 'het nieuwe normaal'. Servais Tielman: "Wij zijn tot de conclusie gekomen dat we dat onmogelijk kunnen combineren met hoogwaardige gastronomie, een topbeleving en een onged...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: