Restaurantketen fietst voor goed doel

11 september 2017 | Thijs Jacobs

Na een zeer succesvolle wielertocht in 2016 volgt op zondag 17 september de 2e editie van de Hudson to Hudson Ride! De 100 kilometer lange wielertour start in Naaldwijk en is uitgezet langs  de mooiste plekken van Nederland met pitstops langs verschillende Hudson restaurants. De gehele opbrengst van de  ‘fun & power ride’ wordt gedoneerd aan Team Westland: deze stichting zamelt geld in voor charitatieve instellingen en initiatieven die verband houden met kanker of onderzoek naar kanker.  

Fun & Power voor jong en oud

Jong, oud, getraind of ongetraind: iedereen mag meedoen aan de Hudson to Hudson Ride! Deelnemers kunnen kiezen uit twee verschillende tochten. De ervaren fietser fietst de Powerride; een uitdagende tocht van 100 km. Na de start om 09:00 uur bij Hudson Naaldwijk leidt de route via mooie plekken naar Hudson Noordwijkerhout, de nieuwste Hudson Voorschoten. Hudson Zoetermeer en naar de eindlocatie Hudson Kijkduin. De recreatieve fietsers en deelnemende kinderen starten hun Funride van 30 km om 10:30 uur bij Hudson Naaldwijk en maken een pitstop bij de nieuwste foodsensatie BARN47. Ook deze toch eindigt bij Hudson Kijkduin. Bij de finish worden de sportieve fietsers feestelijk onthaald, waar zij kunnen nagenieten van de tocht met swingende muziek, entertainment en culinair krachtvoer.

Over Hudson Bar & Kitchen

In 2009 opende de eerste vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Den Haag. De Amerikaanse stijl bleek een schot in de roos: door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, leer en staal is de ambiance vergelijkbaar met dat van een hippe club in New York. Tegenwoordig duiken er overal Hudson restaurants op. De ondernemers achter het populaire horecaconcept hebben grote plannen, er openen komende periode steeds meer Hudson restaurants.  

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Zo zit je ineens in een Vlaams restaurant in de Achterhoek

Aan de rand van Winterswijk, direct aan de Duitse grens, vind je hotel-restaurant Nieuw Beusink. Het centrum van het dorp is binnen tien minuten fietsen te bereiken, maar je waant je in het buitengebied. Het groen komt je van alle kanten tegemoet, net als de geuren die uit de keuken opstijgen. Nieuw...

KHN
BookDinners lanceert unieke zomercampagne: cadeautje aan restaurantgasten

Vandaag lanceert BookDinners een unieke zomercampagne voor de restaurantsector in Nederland: een campagne waarbij aangesloten restaurants geen korting weggeven, maar hun gasten met een cadeau bedanken voor hun bezoek. De restaurateur kan gratis meedoen en wordt zo geholpen in het behouden van gasten...

Advertorial
Verrassend variëren met veggies

Het aantal vegans, vegetariërs en flexitariërs groeit. Steeds meer mensen willen tenminste een keer per week lekker eten zonder vlees, ook buiten de deur. Ze verwachten vegetarische opties die net zo lekker, gevarieerd en hoogstaand zijn als de rest van de menukaart. Welk verrassend planta...

Interview Longread Aardappel
Reportage: Op bezoek bij een aardappelboer

Op een zonovergoten vrijdagochtend in de polders van De Hoeksche Waard vliegen de meeuwen achter de trekker aan om de wormen uit de geploegde klei te trekken. Trots tuurt Adriaan Veerman over het veld. Het is één van de mooiste dagen van het jaar. “Vandaag gaat het pootgoed de gr...

Columns Blog
Column Sico de Moel: opvolger

Een briefje van vijf en wat muntgeld. "Voor uw dochter, een kleine bijdrage voor haar eigen restaurant, later." Mijn jongste dochter wil me altijd heel graag helpen in het restaurant. Een tijdje wilde ze zelfs chefkok worden. Op school vertelde ze dan dat haar lievelingseten duif was. ...

Amsterdam Opening Culinair
Mediterrane gardenbistro Oriole opent deuren

Op 18 juni vindt de soft opening van gardenbistro Oriole - onderdeel van Sofitel Legend The Grand Amsterdam - plaats; dé nieuwe hotspot om naartoe te gaan voor Mediterrane gerechten in een easygoing sfeer. Via de ingang aan de Oudezijds Voorburgwal maken gasten hun entree in de uitnodigende g...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: