Restaurantketen fietst voor goed doel

11 september 2017 | Thijs Jacobs

Na een zeer succesvolle wielertocht in 2016 volgt op zondag 17 september de 2e editie van de Hudson to Hudson Ride! De 100 kilometer lange wielertour start in Naaldwijk en is uitgezet langs  de mooiste plekken van Nederland met pitstops langs verschillende Hudson restaurants. De gehele opbrengst van de  ‘fun & power ride’ wordt gedoneerd aan Team Westland: deze stichting zamelt geld in voor charitatieve instellingen en initiatieven die verband houden met kanker of onderzoek naar kanker.  

Fun & Power voor jong en oud

Jong, oud, getraind of ongetraind: iedereen mag meedoen aan de Hudson to Hudson Ride! Deelnemers kunnen kiezen uit twee verschillende tochten. De ervaren fietser fietst de Powerride; een uitdagende tocht van 100 km. Na de start om 09:00 uur bij Hudson Naaldwijk leidt de route via mooie plekken naar Hudson Noordwijkerhout, de nieuwste Hudson Voorschoten. Hudson Zoetermeer en naar de eindlocatie Hudson Kijkduin. De recreatieve fietsers en deelnemende kinderen starten hun Funride van 30 km om 10:30 uur bij Hudson Naaldwijk en maken een pitstop bij de nieuwste foodsensatie BARN47. Ook deze toch eindigt bij Hudson Kijkduin. Bij de finish worden de sportieve fietsers feestelijk onthaald, waar zij kunnen nagenieten van de tocht met swingende muziek, entertainment en culinair krachtvoer.

Over Hudson Bar & Kitchen

In 2009 opende de eerste vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Den Haag. De Amerikaanse stijl bleek een schot in de roos: door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, leer en staal is de ambiance vergelijkbaar met dat van een hippe club in New York. Tegenwoordig duiken er overal Hudson restaurants op. De ondernemers achter het populaire horecaconcept hebben grote plannen, er openen komende periode steeds meer Hudson restaurants.  

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Columns
Column: blurring is juist een zegen

Een glas whisky bij de barbier, een wijntje bij de kapper en een stukje ambachtelijke Spaanse pata negra worst bij de slijter. Blurring is al lang en breed geaccepteerd door de consument, het wordt misschien al een beetje verwacht. Waar veel winkels de kans hebben gepakt om hun aanbod te vergroten m...

Achtergronden Culinair
Ad Janssen viert dertigjarig jubileum als meesterkok

Horecaondernemer Ad Janssen viert dit jaar zijn dertigjarig jubileum als meesterkok. Inmiddels de 60 gepasseerd is hij nog lang niet bezig met rustiger aandoen. Integendeel, onlangs besloot hij zijn prestigieuze restaurant in het Kasteel van Rhoon totaal op de schop te nemen. Klassieke lambriseri...

Lees nu de gratis juni-uitgave van De RestaurantKrant

De juni-editie van De RestaurantKrant staat weer bomvol 'need-to-know' artikelen, diepte-interviews en trends. De mocktail heeft zijn definitieve opmars ingezet binnen de horeca. Minder, of het liefst helemaal geen alcohol meer is voor de Millennial de toekomst. Misja Vostermans, voorzitter ...

Toerisme Culinair
Gastronomie belangrijkste criterium voor vakantiebestemming Europeanen

Veel Nederlanders vertrekken in de zomer naar warme oorden om te genieten van een welverdiende vakantie. Sterker nog, Nederlanders boekten dit jaar een recordaantal vakanties naar het buitenland. De keuze voor de vakantiebestemming baseren zij vaak op de lokale keuken, zo blijkt uit jaarlijks onderz...

Culinair
10 jaar De RestaurantKrant: Paul Bocuse

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week een artikel over de grondlegger van de Nouveau Cuisine, Paul Bocuse. In januari di...

Opening
De Beren nu ook in Heerhugowaard

Het is voor de derde keer raak in Noord-Holland. Na Haarlem en Hoofddorp opent De Beren opnieuw een vestiging in de provincie met beginletter H: Heerhugowaard. Gasten kunnen vanaf donderdag 19 juli iedere dag vanaf 11.30 uur genieten van een uitgebreide lunch, borrel of de beroemde ‘all time f...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: