Restaurantconcept Marina Lounge opent derde locatie in Scheveningen

10 december 2020 | redactie

Het succesvolle luxe restaurantconcept Marina Lounge by Fletcher opent na maanden van voorbereiden op vrijdag 11 december de deuren van de derde locatie. De opening van deze locatie in het spiksplinternieuwe Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen is een mooi lichtpuntje ten tijde van de nog altijd geldende strenge maatregelen voor de horeca. Met de nieuwe locatie presenteert Marina Lounge ook direct een nieuwe menukaart volgens het shared dining concept. Kleine gerechtjes op topniveau geven een nieuwe smakelijke twist voor een complete beleving.

Derde locatie opent deuren

De horeca verkeert door alle maatregelen al maanden in zwaar weer, maar er zijn toch nog vele verrassende initiatieven vanuit verschillende horecaondernemingen in ons land. Ook hotelketen Fletcher Hotels laat zich er niet van weerhouden om de deuren van de splinternieuwe locatie van het luxe restaurantconcept Marina Lounge by Fletcher te openen. Hiermee wordt Scheveningen de derde locatie van het succesvolle Marina Lounge. “We kunnen niet wachten om van start te gaan en de culinaire Marina Lounge beleving te delen met gasten. Ondanks dat Marina Lounge Scheveningen op dit moment enkel toegankelijk is voor hotelgasten, hopen we natuurlijk dat de geldende maatregelen spoedig zullen worden versoepeld en we ook gasten uit de omgeving mogen verwelkomen om kennis te laten maken met ons concept”, zegt Laura Koemans – Hotel Manager van Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen.

Een exclusieve beleving

In oktober 2017 opende Marina Lounge Het Veerse Meer haar deuren in het Zeeuwse Arnemuiden. Na het grote succes volgde in juni 2018 de tweede locatie aan de Loosdrechtse Plassen nabij Amsterdam. Daar wordt nu de derde locatie in de kustplaats Scheveningen aan toegevoegd. Het nieuwe restaurant ademt één en al luxe en heeft een eigentijdse en sfeervolle inrichting. Denk hierbij aan een chique urban jungle interieur met prachtige en warme aardetinten en opvallende eyecatchers. De keuken presenteert creatieve gerechten op topniveau en verrast u graag met leuke toevoegingen.

Shared dining met ruime keuze

Marina Lounge Scheveningen biedt ‘all day dining’ volgens het populaire shared dining concept waarbij gasten kunnen genieten van kleine gerechtjes om te delen. Een keuze maken voor slechts één vis-, vlees- of vegetarisch gerecht, zoals voorheen was, is dus niet meer nodig. “Voorheen lag bij Marina Lounge onze focus met name op gerechten op basis van verse vis, schaal- en schelpdieren. Met de nieuwe invulling van het concept en de mogelijkheid om te kiezen voor kleine gerechtjes, bieden we onze gasten nu een gevarieerder aanbod, waarbij er naast vis minstens zoveel keuze is aan vlees- en vegetarische gerechten. Hierbij zal de keuze uit onze speciaal geselecteerde wijnen en bubbels niet ontbreken. Onze menukaart biedt voor een ieder wat wils. Ook aan de kleintjes is gedacht.” aldus Laura Koemans. Marina Lounge Scheveningen zal als eerste locatie het shared dining concept aanbieden. Vanaf april 2021 zullen de locaties Loosdrecht en Het Veerse Meer ook overgaan naar de nieuwe shared dining menukaart.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Horeca naar de stembus deel zes; de ChristenUnie

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van De RestaurantKrant wat de grote politieke partijen voor ondernemend Nederland in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Het zijn roerige tijden voor horecaondernem ...

Achtergronden Gastronomie
Tijdelijk vegan burgerrestaurant tijdens Nationale Week Zonder Vlees 

Speciaal ter gelegenheid van De Nationale Week Zonder Vlees openen De Vegetarische Slager en Deliveroo De Vleesch Lobby - een tijdelijk burgerrestaurant met vegan burgers van De Vegetarische Slager om te laten proeven dat vegetarisch vleesch minstens net zo lekker is als dierlijk vlees. Zélfs ...

Toerisme
Impact Corona op Flevolandse gastvrijheidssector steeds groter

Onderzoek naar de gevolgen van het coronavirus op de vrijetijdssector in Flevoland laat zien dat de sector in Flevoland flink geraakt is. In juli en december 2020 zijn onder Flevolandse ondernemers in de vrijetijdssector peilingen gehouden met vragen over – onder andere – omzetverlies, t ...

Food
Deze restaurants worden gerund door vrouwen

Op maandag 8 maart is het International Women’s Day. Over de hele wereld wordt er op deze dag aandacht gevraagd voor thema’s als economische zelfstandigheid en empowerment van vrouwen. Voor foodies het perfecte moment om, na een turbulent jaar voor de horeca, extra liefde en support te g ...

Drinks Achtergronden
Zo verkoop je straks fors meer bier

Als de horeca straks (eindelijk) weer open mag, dan is het zaak om efficiënt en bewust te gaan verkopen. Kennis van sales is namelijk heel belangrijk om een zo hoog mogelijke omzet en marge te kunnen behalen. Ivo Thijssen (biersommelier en salestrainer) geeft daarom, in samenwerking met de Hore ...

KHN
Kort geding KHN tegen de Staat over TVL op 9 maart

KHN is vorige week een kort geding gestart tegen de Staat der Nederlanden voor het uitbetalen van de TVL. Dit kort geding zal a.s. dinsdag 9 februari om 14:00 dienen in de Rechtbank in Den Haag. KHN wil dat de Staat wordt veroordeeld om zo snel mogelijk de aanvulling op de Tegemoetkoming Vaste La ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: