Restaurant Pearl bedient 600 bootgasten

18 juni 2013 |
Restaurant Pearl bedient 600 bootgasten<

Restaurant Pearl heeft tijdens de eerste editie van de Culinaire Dinertocht in Den Haag ruim 600 gasten mogen ontvangen. Tijdens een rondvaart serveerde vijf topkoks verbonden aan
de Haagse regio op verschillende locaties hun mooiste gerechten en zorgde een gids voor uitleg met betrekking tot de vele bezienswaardigheden en de historie van de stad.

Aanmeren
Volgens Edwin van den Heijkant, chef-kok van Restaurant Pearl bij het Hilton The Hague hotel, is de Culinaire Dinertocht voor herhaling vatbaar: “Wij hebben ontzettend veel goede reacties gehad over onze gerechten, die wij direct vanaf het terras konden uitserveren aan de gasten op de boot. De ligging van Restaurant Pearl direct aan de Mauritskade en het prachtige weer maakten het evenement voor ons een groot succes. We nodigen iedereen dan ook graag uit om tijdens een vaartocht over de Haagse grachten even aan te meren en te komen genieten van een hapje en een drankje in ons restaurant of op het terras.”

Na het aanmeren van de boot genoten de gasten bij het restaurant van op de barbecue bereidde kreeft, klaargemaakt door chef-kok Van den Heijkant en zijn team.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Columns
Column Sico de Moel: We gaan weer open

We gaan weer open! 3 weken gesloten kunnen we nog wel trekken, maar de verplichte sluiting lijkt nu toch langer te gaan duren. Mijn koks worden gek thuis. We willen weer aan de slag. We hebben dus een speciaal menu voor thuis ontwikkeld. Met mooie lokale produkten van onze eigen lokale boeren....

Coronacrisis
Young Creators Group start HorecaTegoed

Om de horeca een hart onder de riem te steken, is Young Creators Group, een community voor jonge ondernemers en makers onder leiding van ondernemer Edwin de Jong, op eigen initiatief gestart met HorecaTegoed. HorecaTegoed is een initiatief waar je een gift aan jouw favoriete horecagelegenheid kunt g...

Coronacrisis
"Kabinet verlengt coronamaatregelen die gelden tot 6 april "

Het kabinet besluit aanstaande dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden en musea, worden dan verder besproken. Verschillende landelijke media, waaronder NU.nl en ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: