Restaurant Pearl bedient 600 bootgasten

18 juni 2013 |
Restaurant Pearl bedient 600 bootgasten<

Restaurant Pearl heeft tijdens de eerste editie van de Culinaire Dinertocht in Den Haag ruim 600 gasten mogen ontvangen. Tijdens een rondvaart serveerde vijf topkoks verbonden aan
de Haagse regio op verschillende locaties hun mooiste gerechten en zorgde een gids voor uitleg met betrekking tot de vele bezienswaardigheden en de historie van de stad.

Aanmeren
Volgens Edwin van den Heijkant, chef-kok van Restaurant Pearl bij het Hilton The Hague hotel, is de Culinaire Dinertocht voor herhaling vatbaar: “Wij hebben ontzettend veel goede reacties gehad over onze gerechten, die wij direct vanaf het terras konden uitserveren aan de gasten op de boot. De ligging van Restaurant Pearl direct aan de Mauritskade en het prachtige weer maakten het evenement voor ons een groot succes. We nodigen iedereen dan ook graag uit om tijdens een vaartocht over de Haagse grachten even aan te meren en te komen genieten van een hapje en een drankje in ons restaurant of op het terras.”

Na het aanmeren van de boot genoten de gasten bij het restaurant van op de barbecue bereidde kreeft, klaargemaakt door chef-kok Van den Heijkant en zijn team.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Food Opening
Fotoreportage: Van stoffige afhaalchinees naar ultieme hotspot

Elke stad in Nederland heeft er één. Een Chinees afhaalrestaurant. Vaak een familiebedrijf dat het imago draagt van een stoffig restaurantje, met een eindeloos menu van honderden gerechten. Misschien is dat de reden waarom hun overlevingskans in De Lage Landen met bijna 75% jaar-op-jaa...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: