Restaurant Bretelli start Groupon actie

24 oktober 2012
Restaurant Bretelli start Groupon actie

Sterrestaurant Bretelli in Weert gaat in zee met Groupon. Via een zogeheten "Premium actie":http://www.groupon.nl/lp/PZ4/index.php?CID=NL_PRS_1_12_2_1&utm_source=prs_1&utm_medium=prs_12&utm_campaign=prs_2&utm_content=prs_1&nlp van de kortingssite zijn een driegangenlunch en/of een zevengangendiner te boeken voor twee, vier of zes personen.
De actie loopt een half jaar, van 26 oktober 2012 tot en met 25 mei 2013 op dinsdag tot en met vrijdag.

*Groot bereik*
De reden van SVH Meesterkok Jan Marrees om met Groupon samen te werken is duidelijk: “Groupon heeft een groot bereik en met deze actie wil ik mensen die nog nooit bij ons gegeten hebben, kennis met ons laten maken. We kunnen ook een eigen mailing de deur uit naar ons bestaande gastenbestand, maar dan blijven we vissen in dezelfde vijver.”

*Lokaal, landelijk, internationaal*
Veel van Bretelli’s gasten komen uit Eindhoven en omgeving. Doel van de deal is dan ook dat gasten ook uit andere delen van het land naar Weert komen. Marrees kiest ook specifiek voor Groupon vanwege het internationale karakter. “Via Groupon kunnen we de dinerdeal inclusief overnachting ook uitzetten in België. Vanuit Weert zit je daar immers zo. Andere kleinere aanbieders in de regio hebben deze dekking niet.”

~Frank Lindner~

Overig nieuws