Nieuwe vestiging Délifrance in Dordrecht

30 mei 2014
Nieuwe vestiging Délifrance in Dordrecht

Dordrecht is nog een Délifrance restaurant rijker. Afgelopen weekend is in het centrum een nieuw restaurant van Délifrance geopend. Het restaurant is gevestigd aan het Statenplein, midden
in het centrum. Een heerlijke plek voor het winkelend publiek om de dag te beginnen met een goed ontbijt of bij te komen met een koffie of smakelijke lunch.

*100 zitplaatsen*
Het restaurant telt maar liefst 100 zitplaatsen, daarnaast kunnen gasten met mooi weer plaatsnemen op het terras met nog eens 50 zitplaatsen. Tevens is het mogelijk bij de take-away onder andere een heerlijk vers bereide baguette, croissant of andere lekkernij mee te nemen. Het restaurant staat onder leiding van René van Vliet en zijn vrouw Christine. Beide zijn ervaren Délifrance-ondernemers met goed lopende Délifrance restaurants in Spijkenisse, Rotterdam en Oud-Beijerland.

*Délifrance Franchise Formule*
Met de opening van het restaurant in Dordrecht komt het aantal restaurants in Nederland binnen de Délifrance Franchise Formule op 66. Dit internationale concept voor restaurants en corners, omvat naast de restaurants ook 110 corners (voornamelijk gevestigd in tankstations). Bij alle locaties worden hoge kwaliteit Franse producten aangeboden. Van ontbijt tot lunch of een kopje koffie tot verse jus d’orange, je kunt altijd bij Délifrance terecht!

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws