Nieuwe uitbater restaurant Freddy's Doetinchem

4 mei 2016
Nieuwe uitbater restaurant Freddy's Doetinchem

Het restaurant Freddy’s aan het Simonsplein 12A in Doetinchem sloot op 1 april haar deuren. Vanaf 1 mei jl. is Teun ten Have de nieuwe
uitbater van deze horeca-gelegenheid. Onderhandelingen met de vorige eigenaar en met de verhuurder van het pand hebben ertoe geleid dat de zaak per 1 mei is overgenomen. Achter de schermen is de afgelopen weken hard gewerkt aan het creëren van een nieuwe formule.

*Nieuwe formule*
“Het zal een zaak worden waar gasten vanaf 10 uur ’s-ochtends welkom zijn”, vertelt de enthousiaste Teun ten Have. “Wij willen een formule neerzetten waarbij onze gasten zich thuis voelen en onze nieuwe zaak gebruiken als ontmoetingsplaats voor heel Doetinchem. ‘Onbeperkte gastvrijheid’ en het totaalpakket zullen hoog in het vaandel komen te staan. Het genieten van een uitstekende lunch, tussen zakelijke afspraken door, of even bijkomen na het shoppen. Maar ook zonder te winkelen, even lekker borrelen en genieten van de sfeer, de service en de goede keuken. De combinatie van lekker eten, top wijnen en speciale bieren in een super ambiance.”

*Eerlijke producten*
De keuken moet een verfrissende inslag krijgen dat zich gaat vertalen in de gerechten. Verse producten voor lunch en diner, met als basis streekproducten van hier, zullen op een eerlijke en natuurlijke manier worden bereid.
Binnen is er plaats voor 80 personen en het zonnige terras biedt plaats aan circa 160 personen. Daarnaast beschikt de gelegenheid over een zaal voor maximaal 100 personen voor feesten en vergaderingen en is er een aparte speelruimte voor kinderen.
“Het is een toplocatie waar we volop gebruik van willen maken, het nieuwe wordt een ‘place to be'”, glundert Teun ten Have.

Teun ten Have heeft ervaringen in de horeca en eigenaar van Toppers Horeca-professionals, een horeca-uitzendbureau en kan dus gemakkelijk een enthousiast en ervaren team voor de nieuwe zaak samenstellen. Jonge mensen die enthousiast en service gericht te werk gaan.
De verwachting is dat de nieuwe zaak opent op donderdag 2 juni 2016.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws