Nieuwe uitbater restaurant Freddy's Doetinchem

4 mei 2016 |
Nieuwe uitbater restaurant Freddy's Doetinchem<

Het restaurant Freddy’s aan het Simonsplein 12A in Doetinchem sloot op 1 april haar deuren. Vanaf 1 mei jl. is Teun ten Have de nieuwe
uitbater van deze horeca-gelegenheid. Onderhandelingen met de vorige eigenaar en met de verhuurder van het pand hebben ertoe geleid dat de zaak per 1 mei is overgenomen. Achter de schermen is de afgelopen weken hard gewerkt aan het creëren van een nieuwe formule.

Nieuwe formule
“Het zal een zaak worden waar gasten vanaf 10 uur ’s-ochtends welkom zijn”, vertelt de enthousiaste Teun ten Have. “Wij willen een formule neerzetten waarbij onze gasten zich thuis voelen en onze nieuwe zaak gebruiken als ontmoetingsplaats voor heel Doetinchem. ‘Onbeperkte gastvrijheid’ en het totaalpakket zullen hoog in het vaandel komen te staan. Het genieten van een uitstekende lunch, tussen zakelijke afspraken door, of even bijkomen na het shoppen. Maar ook zonder te winkelen, even lekker borrelen en genieten van de sfeer, de service en de goede keuken. De combinatie van lekker eten, top wijnen en speciale bieren in een super ambiance.”

Eerlijke producten
De keuken moet een verfrissende inslag krijgen dat zich gaat vertalen in de gerechten. Verse producten voor lunch en diner, met als basis streekproducten van hier, zullen op een eerlijke en natuurlijke manier worden bereid.
Binnen is er plaats voor 80 personen en het zonnige terras biedt plaats aan circa 160 personen. Daarnaast beschikt de gelegenheid over een zaal voor maximaal 100 personen voor feesten en vergaderingen en is er een aparte speelruimte voor kinderen.
“Het is een toplocatie waar we volop gebruik van willen maken, het nieuwe wordt een ‘place to be'”, glundert Teun ten Have.

Teun ten Have heeft ervaringen in de horeca en eigenaar van Toppers Horeca-professionals, een horeca-uitzendbureau en kan dus gemakkelijk een enthousiast en ervaren team voor de nieuwe zaak samenstellen. Jonge mensen die enthousiast en service gericht te werk gaan.
De verwachting is dat de nieuwe zaak opent op donderdag 2 juni 2016.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Contactgegevens van horecagasten moeten na 14 dagen verwijderd worden

De contactgegevens van gasten, waar horecabedrijven sinds maandag verplicht om moeten vragen, moeten na veertien dagen vernietigd worden. Dat stelt brancheverenging Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Dit lazen we in een artikel op NU.nl. Het telefoonnummer en e-mailadres van alle gasten moet op...

Amsterdam Opening
Joris Bijdendijk en Renaissance Koepelkerk openen tijdelijk restaurant

De Amsterdamse chef Joris Bijdendijk gaat ‘on tour’ met het keukenteam van RIJKS® en serveert een 5-gangen menu in de historische kerk. Tijdens de eerste editie van Koepelkerk X RIJKS®, op 15 augustus, wordt de kerk van het Renaissance Amsterdam Hotel getransformeerd tot restaura...

Achtergronden Coronacrisis
Herman den Blijker en Annemarie van Gaal zoeken restaurants die het zwaar hebben

De horeca heeft nog nooit in zo zwaar weer verkeerd als nu. Maandenlang dicht. Geen gast in de zaak. Sommige restaurants hebben in de crisistijd wel een afhaal- of brengservice gehad, maar daarmee konden ze nauwelijks hun hoofd boven water houden. Nu zijn ze eindelijk weer open, maar alles is anders...

Wet- en regelgeving
Lachgasverbod: mag je het straks nog wel kopen voor in je keuken?

Het gebruik van lachgaspatronen als drugs in plaats van gastronomisch of technisch hulpmiddel is de laatste jaren flink toegenomen. Zoveel zelfs dat (door staatssecretaris Blokhuis en minister Grapperhaus) een voorstel is gedaan om lachgas in het hele land te gaan verbieden. Met het landelijk verbod...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: