Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

17 september 2020 | redactie

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant in Breda te realiseren. Voor Wayback Burgers Nederland is zij een essentiële schakel in het zetten van de volgende stap in de groeistrategie van de organisatie.

Groei

“In de laatste 1,5 jaar is het restaurant de speelbal geweest van diverse restaurant managers, waardoor er geen continuïteit gewaarborgd kon worden” vertelt Stefan Boers, CEO van Wayback Burgers Nederland en tevens eigenaar van de corporate store in Breda. Boers: “Dit heeft als resultaat gehad dat Wayback Burgers Breda op punten heeft geworsteld met de doorontwikkeling van het team, het institutionaliseren van de juiste training, het ten alle tijden garanderen van de kwaliteit en met dit alles het boosten van de guest satisfaction. Met Roxanne verwachten wij de juiste kennis, kunde en vaardigheden binnen gehaald te hebben om het restaurant de benodigde doorontwikkeling te laten maken, waardoor de organisatie zich volledig kan richten op de uitvoering van de groeistrategie van 10 nieuwe zaken vóór eind 2022." 

Vastbijten

Roxanne is vastberaden de zaak naar haar eigen hand te zetten en de noodzakelijke wijzigingen door te voeren om het restaurant de noodzakelijke groei te kunnen laten maken. Roxanne: “Inmiddels heb ik de operationele situatie van het restaurant geïnventariseerd en worden de eerste wijzigingen doorgevoerd. Het eerste doel is een constante kwaliteit en service te waarborgen en daardoor tevreden gasten te hebben. Zodra dit op orde is, ga ik de lokale verbinding versterken. Ik kijk er enorm naar uit om mijn eigen stempel op het restaurant te drukken en daarmee het maximale uit de zaak te halen.”

Voorgenomen verbouwing

Begin 2021 is Boers voornemens om de vide van het restaurant in Breda significant te gaan verbouwen en de 8 pocket-balkons te gaan aankleden. “In maart van dit jaar stonden we op het punt de balkons aan te kleden met lounge banken, zitzakken en planten maar door de Corona-crisis hebben we dit op de lange baan geschoven. Afhankelijk van de ontwikkeling van het virus, willen we begin volgend jaar alsnog de balkons aankleden en tegelijkertijd de vide een upgrade geven”, sluit Boers af.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Nice 'n Easy
Zijn convenienceproducten ook gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: