Nieuwe restaurantmanager voor Restaurant de Tropen

5 december 2016 | Jorien Slager

Nienke Engberts (34) is per 1 december aangesteld als restaurantmanager voor restaurant De Tropen, de aan het Oosterpark gelegen horecagelegenheid van het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT). 

Tijdens haar studie Italiaanse letterkunde werkte Nienke al in de horeca branche en na haar studie heeft ze de horeca niet losgelaten. Zo werkte zij als restaurantmanager bij Volkshotel en als Finance en HR medewerker en later als restaurantmanager bij restaurant Fifteen in Amsterdam.  

Tijdens de spits uren in het restaurant draait Nienke graag zelf mee, wat voor haar qua conditie geen probleem is. In haar vrije tijd is Nienke te vinden op de Amstel waar ze vaak en graag roeit. Vroeger zelfs op nationaal niveau. 

Het internationale karakter in combinatie met ‘het tropische’ spreekt haar bijzonder aan bij restaurant de Tropen. “Onze fusion gerechten brengen ‘instant satisfaction’ en ik vind het heerlijk om te zien dat mensen genieten van het eten en dus ook van hun middag of borrelavondje uit” vertelt Nienke enthousiast. Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur voor ontbijt, lunch en borrel. Voor meer info zie: www.amsterdamdetropen.nl 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Drinks Marketing
Wat doe jij met Wereld Whisky dag?

Op vrijdag 27 maart vieren wij met z’n allen ‘Wereld Whisky Dag’. De dag waarop wij onze tulpvormige glazen uit de kast halen, halfvol schenken om vervolgens te proosten met elkaar. Overal op de wereld vinden er evenementen plaats, ook in Nederland dus. Dit evenement kun je zelf or...

Restaurant
Uniek wereldrestaurant met Asian drive-through

Kampen is over elf maanden als eerste in Nederland een wereldrestaurant met Asian drive-through rijker. De heipalen gaan deze weken de grond in. De bouw van het unieke restaurant bij Kampen Zuid wordt gerealiseerd door Weever Bouw uit Kampen als hoofdaannemer. Bo Qiu, de eigenaar van onder andere wo...

Restaurant Brooks: seizoensproducten van Hollandse bodem

Vanaf maart heeft de menukaart van restaurant Brooks in Amsterdam-Zuid een geheel nieuw culinair concept. Executive chef Ruud Wirken stelde een nieuwe kaart samen vol heerlijkheden om samen te delen. Een menu van wereldse gerechten, bereid met de lekkerste seizoensproducten, het liefst van Hollandse...

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ned...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: