Nieuw restaurant voor Langeland Ziekenhuis

21 juli 2016 | Linda Groothuijse
Nieuw restaurant voor Langeland Ziekenhuis<

Het Zoetermeerse LangeLand Ziekenhuis kiest na bijna 25 jaar samenwerking opnieuw voor Eurest. Het ziekenhuis viel voor het nieuwe restaurantconcept waarbij bezoekers, patiënten en medewerkers voortaan in hetzelfde restaurant terecht kunnen. Het contract is aangegaan voor een periode van tien jaar.

Gastvrijheid is het belangrijkste uitgangspunt binnen het nieuwe foodcontract. Om dat te realiseren is de indeling en de uitstraling van het restaurant volledig vernieuwd. Paz Campos Ponce, facilitair manager bij het LangeLand Ziekenhuis: ”De verbouwing van het restaurant was de laatste stap in een vernieuwingsslag van het ziekenhuis. Waar het restaurant voorheen nog een apart gedeelte voor medewerkers en patiënten had met een redelijk gedateerde uitstraling, is het nu een frisse, gezellige ruimte met een gastvrij karakter. Daarnaast is er ook veel aandacht voor een gezond en lekker assortiment. Het fruit is blijvend in prijs verlaagd en het aanbod is onder andere uitgebreid met een saladebar, maaltijdsalades, verse sappen en biologische soep. Op deze manier willen we onze gasten stimuleren om gezonde keuzes te maken.”

Eva Lucassen, strategisch relatiemanager bij Eurest: ”Wij zijn er ontzettend trots op dat wij na 25 jaar bij het LangeLand Ziekenhuis nu een geheel nieuw restaurant mogen realiseren. Het vertrouwen in onze samenwerking is zo goed, dat wij de verbouwing hebben gefinancierd. Hierbij hebben wij continu voor ogen gehouden dat patiënten en medewerkers zich welkom voelen in het restaurant en het idee krijgen dat ze even weg zijn uit de sfeer van het ziekenhuis. Daarom was het vooral belangrijk om een restaurant te creëren dat ruim, licht en knus aanvoelt. Het LangeLand Ziekenhuis is hiermee het meest gastvrije ziekenhuis uit de omgeving geworden.”


 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Nice 'n Easy
Zijn convenienceproducten ook gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: