Nieuw restaurant boven Ziggo Dome: Soundbites

30 juni 2017 | Roy Spijker

Per medio september openen Peter en Marieke Lute het publieksrestaurant Soundbites, boven de entree van de Ziggo Dome. Met de komst van Chef-kok Peter Lute wordt een enorme kwalitatieve stap gezet in het cateringaanbod van de Ziggo Dome. Soundbites ontvangt zowel op, als buiten evenementsdagen haar gasten.

Waardige toevoeging aan beleving
“We zijn erg blij dat we deze samenwerking met Peter Lute kunnen aangaan en we zien de opening van restaurant Soundbites als een waardige toevoeging aan de totaal beleving van onze bezoekers”, aldus Danny Damman, Directeur Commerciële Zaken van de Ziggo Dome. Het restaurant bevindt zich op de 1e verdieping boven de entree van de Ziggo Dome en kijkt uit over het voorplein.

Bijzonder is dat Soundbites meerdere bars krijgt waaraan bezoekers op een verhoogd podium kunnen eten. De ideale plek voor concertbezoekers om voorafgaand aan een concert een hapje te eten. Het restaurant is voor iedereen toegankelijk.

Soundbites World Tour
Chef-kok Peter Lute, ook bekend van het tv-programma MasterChef, heeft een wereldse menukaart opgesteld met voor elk wat wils, tegen een betaalbare prijs. Er worden in totaal 300 couverts geserveerd in een moderne, maar toch intieme omgeving. Niet alleen de menukaart heeft wereldse invloeden, ook komen highlights van allerlei wereldsteden terug in de aankleding van Soundbites. Het restaurant heeft een uitnodigend terras, voorzien van sfeervolle muziek. Zo begin je de avond al swingend!

Peter Lute: “Een eigen restaurant op deze fantastische plek, waar we een onderdeel kunnen uitmaken van een avond of middag plezier bij een evenement of concert. We verzorgen al enkele jaren de VIP-arrangementen in de Ziggo Dome en voelden dat er een behoefte is aan een plek waar je rondom evenementen goed en betaalbaar lekker kan eten. Dat gaan wij realiseren.”

Mark van Rooijen meldt namens de gebouweigenaar bijzonder enthousiast te zijn over de samenwerking met Peter en Marieke. “Soundbites is een uniek en dynamisch restaurant-concept dat perfect aansluit op de beleving die de Ziggo Dome haar bezoekers wil bieden. Met zo'n geweldige plek boven de hoofdingang kun (en wil) je Soundbites niet missen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Vernieuwd sterrenrestaurant Amarone Rotterdam heropent na brand

Restaurant Amarone in Rotterdam zal op 21 februari 2020 de deuren weer openen na de brand die het in augustus 2019 trof. Het sterrenrestaurant van chef-kok Jan van Dobben en gastvrouw-sommelier Yoshiko van Dobben-Takayama heeft een nieuwe inrichting gekregen met een vleugje Japan. Vleugje Japan i...

"Een concept bewaken vergt scherpte"

Een ijzersterk concept bepaalt het bestaansrecht van je horecaonderneming. De concurrentie in de horeca is moordend. Om te overleven is een eigen identiteit, DNA en karakter noodzakelijk. Een goed concept neerzetten en bewaken is een voortdurend proces, voor iedere ondernemer. De manier waarop Vi...

Opening Restaurant Vega
Nationale Week Zonder Vlees opent pop-up restaurant in samenwerking met Peter Lute

Vanaf vandaag is het mogelijk om te reserveren voor het Week Zonder Vlees pop-up restaurant, dat van 9 t/m 15 maart tijdens de Nationale Week Zonder Vlees geopend wordt in Muiden. Het restaurant staat onder leiding van topchef Peter Lute en het team van de Kruidfabriek, die alle gasten met een vege...

Opening Rotterdam
Chef-kok Florian van Dillen opent in maart 2020 eigen restaurant in Rotterdam

Het Scheepvaartkwartier in Rotterdam krijgt er een nieuwe horecagelegenheid bij. Chef-kok Florian van Dillen opent er een restaurant en bar in het pand van het voormalige restaurant La Stanza. Het bedrijf opent in maart 2020 de deuren en opereert onder de vlag van by FLIPP. Florian van Dillen (29...

Columns Blog
Kan het uit?

Vandaag werd ik benaderd door een landelijke nieuwswebsite. De dame in kwestie had een vraag gerelateerd aan horeca-advies. Of ik in een video mijn mening wilde geven over ‘All you can eat’ restaurants. Hoe ze financieel uitkomen met zo’n concept waar mensen ongelimiteerd eten en d...

Opening Internationaal
Foodhall Scheveningen opent haar deuren [Foto's]

Op de Noordboulevard vind je vanaf dit voorjaar de gloednieuwe Foodhall Scheveningen: een prachtige hal met de look en feel van een levendig en werelds marktplein, waar je kunt genieten van gerechten uit zestien verschillende wereldkeukens. Foodhall Scheveningen is dé locatie voor een hapje e...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: