Nieuw bezorgconcept voor friet

12 december 2018 | redactie

De markt voor thuisbezorging is het snelst groeiende segment binnen de totale foodmarkt, en kan een enorme bijdrage leveren aan de omzet van uw restaurant. Volgens het FoodService Instituut Nederland zal deze groei zeker tot in 2025 nog sterk aanhouden.

Friet speelt een grote rol in het aanbod van gerechten die thuisbezorgd worden.  Friet thuis bezorgen is echter wel een uitdaging. Friet wordt immers snel koud en slap…..

De revolutie in thuisbezorging: Hot2HomeTM

Hot2HomeTM is een nieuw bezorgconcept van Lamb Weston/Meijer. Een combinatie van speciaal ontwikkelde friet en een unieke verpakking waardoor de frietjes 20 minuten warm en knapperig blijven. U levert nu dus gegarandeerd dezelfde kwaliteit friet bij de mensen thuis als in uw restaurant of cafetaria.

De friet

De Hot2HomeTM friet is voorzien van een ultradun zetmeel laagje. Dit ultradunne zetmeel laagje zorgt ervoor dat de friet langer warm en knapperig blijft nadat het uit de friteuse komt. Hot2homeTM is verkrijgbaar in de snijmaten 6x6 en 9x9.

De Cup

De gepatenteerde Hot2HomeTM cup zorgt voor een betere ventilatie. Vrijgekomen vocht kan op deze manier uit de cup gehaald worden zodat de friet knapperig blijft tot op het bord van uw klant. De cup is voor verschillende portie groottes leverbaar.

Proberen?

Van 7 tot 10 januari is Lamb Weston/Meijer aanwezig op de Horecava met Hot2HomeTM (hal 8, stand 405) . U kunt daar zelf ervaren dat onze friet 20 minuten warm en knapperig blijft. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen dan komen wij graag in uw restaurant langs om u Hot2HomeTM te laten ervaren. Voor meer informatie en om direct contact op te nemen, bezoek onze website: http://www.hot2home.eu

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview KHN Longread
Interview nieuwe directeur KHN: “Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag”

Afschaffing van de pariteitsclausules, minder macht voor de OTA’s, een eerlijk speelveld creëren en de problemen op de arbeidsmarkt aanpakken. Dirk Beljaarts is per 1 februari de nieuwe algemeen directeur van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en is ambitieus. “Met bijna 450.000 ...

Column David Bakker
Column: bezorgen is de toekomst!

De bezorgomzet binnen de totale foodmarkt is in vijf jaar verviervoudigd, van 975,5 miljoen in 2014 tot een verwachte omzet van 4 miljard euro in 2019. Met die cijfers opende het Food Institute Service Nederland (FSIN) twee weken geleden de Horecava 2019. Eerder in december schatte het FSIN al dat d...

Achtergronden Culinair
Cuisine on tour voor vierde jaar op rij partner Vrienden van Amstel LIVE

De grootste Amstelkroeg van Nederland is weer open. Op donderdag 17 januari is de 21e editie van de Vrienden van Amstel LIVE van start gegaan. Gedurende 11 showavonden bezoeken meer dan 145.000 gasten een volledig uitverkocht Vrienden van Amstel LIVE In Ahoy Rotterdam. Culinaire invulling Trot...

Culinair Michelin
Eerste Nederlandse vrouwelijke sterrenchef, Ida Kleijnen, overleden

Ida Kleijnen is dinsdag op 82-jarige leeftijd overleden in Lanaken. Zij was de eerste Nederlandse vrouw met een Michelinster. In 1983 kookte ze een ster als chef-kok van restaurant De Lindenhorst in Valkenburg, Limburg. Zij toverde het pension om in een toprestaurant en had zelf nooit een koksopleid...

Economie
Horecaondernemers verwachten voorzichtige groei in 2019

De horeca groeit dankzij een ‘gouden mix’ van economische expansie en een grotere toestroom van toeristen, plus het goede weer in een groot deel van 2018. De omzet in de branche neemt al ruim vijf jaar elk kwartaal toe. De verwachting is dat in 2019 het oplopende personeelstekort echt...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: