Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

20 september 2019 | Thijs Jacobs

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve wijnbibliotheek.

Dit moderne upscale steakhouse is de nieuwste hotspot in hartje Amsterdam waar je een geweldige avond gaat beleven met vrienden en familie of tijdens een zakelijk diner met collega’s en klanten. De sfeer is warm en uitnodigend met moderne elementen in een spraakmakend design waarin je blijft ontdekken. Ieder deel van het restaurant vertegenwoordigt een andere ervaring. Zo biedt de open showkeuken gelegenheid tot interactie met de enthousiaste en gepassioneerde chef-koks. De wijnbibliotheek geeft een overzichtelijke keuze uit alle wijnstreken van de wereld, waarbij verhalen van andere gasten met elkaar gedeeld worden aan de gemeenschappelijke tafel. De “Meat Experience Room” is een sensationele ervaring waar de chef-koks vertellen over de diversiteit van dry aged vlees en welke soorten vlees het meest mals of smaakvol zijn. Maak de ervaring compleet door te kiezen uit het assortiment steakmessen.

Beste steakhouse van de hoofdstad

Het Midtown Grill restaurant opende voor het eerst haar deuren in 2010 en werd al snel bekend als het beste steakhouse in Amsterdam. Geïnspireerd door de traditie van een typisch Amerikaans steakhouse, worden er heerlijke steaks geserveerd, aangevuld met een ruime wijnkaart en ambachtelijke cocktails. Met het nieuwe hoogwaardige ontwerp onderscheidt Midtown Grill zich zelfs in het eclectische Amsterdam. Met gedurfd gebruik van kleuren en aantrekkelijke prints, stijlvolle materialen en gezellige zithoeken is Midtown Grill hét nieuwe restaurant van de stad.

Over het Amsterdam Marriott Hotel

Het Amsterdam Marriott Hotel bestaat al sinds 1975 en is daarmee het eerste Marriott hotel buiten Amerika. Het felbegeerde adres ligt naast het bekende Vondelpark en op loopafstand van het beroemde Museum District, exclusieve winkelstraten en restaurants. Het hotel biedt 396 kamers met een compleet nieuw interieur van de Nederlandse ontwerper Piet Boon, plus een geheel nieuw ontworpen ‘Great Room’ lobby, M Club Lounge en een 24/7 geopend fitnesscentrum die zorgvuldig afgestemd zijn op de behoeften van de moderne reiziger. State-of-the-art vergader- en evenementenfaciliteiten gecombineerd met populaire eet- en drinkgelegenheden, waaronder Sorel’s Bar & Lounge met een uitgebreid assortiment bourbons, whisky’s en cocktails, evenals het beste steakhouse, Midtown Grill, maakt het Amsterdam Marriott Hotel de ideale bestemming voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
Hutten beste cateraar in MT1000

Hutten staat op nummer 1 in de categorie catering van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. “Vorig jaar stonden we nummer 1 in het lijstje met runner-ups en nu meteen op nummer 1 in de overall ...

Opening Culinair
Sterrenteam Lars Albers en Randy Bouwer opent in 2020 restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer openen in het voorjaar van 2020 hun restaurant Vigor in Vught. Vigor zetelt in de 17e eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die op dit moment wordt verbouwd. Middelpunt van het restaurant is de centrale bar, die tegelijkertijd ook de open keuk...

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Columns Vega
Column Fernando Jonker: Gun deze gasten ook een beleving

Het veganisme is ouder dan het woord zelf, in Frankrijk bijvoorbeeld werd al lang 'végétalisme' gebruikt voor wat later ook in het Frans 'véganisme' ging heten. De term veganisme is de Nederlandstalige versie van het Engelse woord ‘veganism’. Dit w...

Amsterdam Opening
Michiel van der Eerde opent Bar BAUT op permanente plek

Op 13 januari 2020 opent Michiel van der Eerde permanent 'Bar BAUT' aan de stadionweg in Amsterdam Zuid. Ruim 7 jaar geleden maakte Michiel van der Eerde naam als pop-up goeroe van Amsterdam. Na zes succesvolle rondreizende edities is het tijd voor een nieuwe dimensie binnen het horeca conce...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: