Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

20 september 2019 | Thijs Jacobs

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve wijnbibliotheek.

Dit moderne upscale steakhouse is de nieuwste hotspot in hartje Amsterdam waar je een geweldige avond gaat beleven met vrienden en familie of tijdens een zakelijk diner met collega’s en klanten. De sfeer is warm en uitnodigend met moderne elementen in een spraakmakend design waarin je blijft ontdekken. Ieder deel van het restaurant vertegenwoordigt een andere ervaring. Zo biedt de open showkeuken gelegenheid tot interactie met de enthousiaste en gepassioneerde chef-koks. De wijnbibliotheek geeft een overzichtelijke keuze uit alle wijnstreken van de wereld, waarbij verhalen van andere gasten met elkaar gedeeld worden aan de gemeenschappelijke tafel. De “Meat Experience Room” is een sensationele ervaring waar de chef-koks vertellen over de diversiteit van dry aged vlees en welke soorten vlees het meest mals of smaakvol zijn. Maak de ervaring compleet door te kiezen uit het assortiment steakmessen.

Beste steakhouse van de hoofdstad

Het Midtown Grill restaurant opende voor het eerst haar deuren in 2010 en werd al snel bekend als het beste steakhouse in Amsterdam. Geïnspireerd door de traditie van een typisch Amerikaans steakhouse, worden er heerlijke steaks geserveerd, aangevuld met een ruime wijnkaart en ambachtelijke cocktails. Met het nieuwe hoogwaardige ontwerp onderscheidt Midtown Grill zich zelfs in het eclectische Amsterdam. Met gedurfd gebruik van kleuren en aantrekkelijke prints, stijlvolle materialen en gezellige zithoeken is Midtown Grill hét nieuwe restaurant van de stad.

Over het Amsterdam Marriott Hotel

Het Amsterdam Marriott Hotel bestaat al sinds 1975 en is daarmee het eerste Marriott hotel buiten Amerika. Het felbegeerde adres ligt naast het bekende Vondelpark en op loopafstand van het beroemde Museum District, exclusieve winkelstraten en restaurants. Het hotel biedt 396 kamers met een compleet nieuw interieur van de Nederlandse ontwerper Piet Boon, plus een geheel nieuw ontworpen ‘Great Room’ lobby, M Club Lounge en een 24/7 geopend fitnesscentrum die zorgvuldig afgestemd zijn op de behoeften van de moderne reiziger. State-of-the-art vergader- en evenementenfaciliteiten gecombineerd met populaire eet- en drinkgelegenheden, waaronder Sorel’s Bar & Lounge met een uitgebreid assortiment bourbons, whisky’s en cocktails, evenals het beste steakhouse, Midtown Grill, maakt het Amsterdam Marriott Hotel de ideale bestemming voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: