MaMa Kelly Amsterdam organiseert hartverwarmende MaMa Cares tijdens kerst

22 december 2017 | Roy Spijker

MaMa Kelly koestert tradities. Ieder jaar organiseert MaMa Kelly in Den Haag de hartverwarmende MaMa Cares. Dit jaar wordt deze traditie ook gelanceerd in Amsterdam onder het mom ’succes hebben is leuk, maar delen zorgt ervoor dat je er ook echt van kunt genieten’. MaMa Cares zorgt ervoor dat degenen die het echt verdienen even flink in het zonnetje worden gezet. 

MaMa Kelly doet hiervoor een oproep aan iedereen die iemand wil voordragen die het echt even nodig heeft. Die de andere kant van de medaille maar al te goed kent en waarbij het simpelweg even niet voor de wind gaat. Of juist aan mensen die wereldkampioen zijn in zichzelf wegcijferen en alleen maar klaar staan voor anderen. Binnen het kader van de kerstgedachte nodigt MaMa Kelly ze graag uit om in de kerstperiode te genieten van een zorgeloos avondje uit. Geheel anoniem, op kosten van MaMa Kelly en zonder strings attached. 

Aanmelden voor MaMa Cares
Mensen kunnen anderen aandragen door een e-mail te sturen met het achterliggende verhaal naar willemien@mama-kelly.nl onder vermelding van MaMa Cares Amsterdam. MaMa Kelly nodigt vervolgens een aantal mensen uit om bij MaMa Kelly Amsterdam even te ontsnappen aan de gang van alledag.

Over MaMa Kelly
’MaMa Kelly is de succesformule van Rein en Willemien Rambaldo, Singha Witteman en Bas Bloemink. Na het befaamde restaurant in Den Haag openden ze in november 2017 een tweede spraakmakende zaak in het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid. Het restaurant in Den Haag kenmerkt zich door een stoere, industriele uitstraling en is gevestigd in het voormalige ketelhuis van de Caballerofabriek. MaMa Kelly Amsterdam heeft als motto ‘pink is not just a color, it’s an attitude’. Het pand heeft vier etages die split level zijn opgebouwd. Er zijn vier verschillende ruimtes met allemaal hun eigen stijl. Naast veel roze is er messing, leer en eikenhout toegepast in het elegante en sexy interieur. De interieurs van beide restaurants zijn ontworpen door Rein Rambaldo, tevens eigenaar en creatieve director van De Horeca Fabriek, een interieurontwerp- en conceptbureau voor de horeca.

Signatuurgerechten kip en kreeft
MaMa Kelly is befaamd om haar signatuurgerechten met kip en kreeft. Daarnaast serveert zij heerlijke alternatieven, waaronder een verrassende selectie vegetarische gerechten. De gerechten worden door een enthousiast keukenteam geheel naar eigen recept gemaakt met dagverse producten en ingrediënten, onder leiding van executive chef IJsbrand Wilbrenninck.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bocuse d'Or
Jarno Eggen jurylid Bocuse d'Or Nederland

Inmiddels is bekend dat naast de voorzitter Soenil Bahadoer, Moshik Roth een van de juryleden is tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d'Or. Maar ook Jarno Eggen van Restaurant de Groene Lantaarn mag samen met de heren beoordelen wie van de finalisten het meest geschikt is om Nederland culina...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Columns
Column Sico de Moel: Gezond uit eten

"Voor mij graag een salade van pruimtomaat en avocado en de kwartel met zoete aardappel. En heeft u ook frites van zoete aardappel?" Meneer was helemaal gestopt met suikers en at nog maar zo weinig mogelijk koolhydraten. Zoete aardappel was veel gezonder dan gewone frieten. "en wat...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Mensen
Bavaria viert 300-jarig bestaan

Brouwerij Bavaria bestaat dit jaar 300 jaar en viert dat het hele jaar met verschillende festiviteiten. Afgelopen weekend werd het jubileum gevierd samen met ruim 200 prijswinnaars en relaties – tijdens het ultieme Bavaria feestweekend in Nederland. Hiervoor startten eerder dit jaar winacties ...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: