M. Moesbergen UWV HorecaHeld Arnhem

9 april 2010 |
M. Moesbergen UWV HorecaHeld Arnhem

Afgelopen Horeca Brancheweek werd Madelinde Moesbergen genomineerd, als één van drie, voor UWV HorecaHeld Arnhem. Zij ontving de meeste stemmen via www.horecahelden.com en dingt nu ook mee naar de landelijke titel HorecaHeld 2011 die tijdens de Horecava in januari 2011 toegekend wordt. Madelinde Moesbergen van Landgoed Avegoor werd onlangs door Cees Jansen, Wethouder Economische Zaken, in Café Noir gehuldigd tot UWV HorecaHeld Arnhem.

Een HorecaHeld is...
Een HorecaHeld is iemand die het beste in je naar boven haalt, omdat de held weet dat je dit schitterende horecavak alleen met toewijding kan uitoefenen, aldus Madelinde. Zij vindt het belangrijk dat je er als ondernemer altijd voor mensen moet zijn, hoe zwaar het horecavak ook is. Madelinde: "Ik wil leerlingen inspireren te kiezen voor de horeca, want het is belangrijk dat er nieuwe aanwas is. Ook hoop ik als HorecaHeld nog veel medewerkers te mogen coachen en te helpen bij hun ontwikkeling."

Samenwerking
De verkiezing UWV HorecaHeld Arnhem is een samenwerking van UWV Werkbedrijf, Servicepunt Detailhandel en Horeca, KHN, Kenwerk en SVH. Samen maken ze met de campagne van SVH horecaondernemers bewust van het belang van goed personeelsbeleid en hun invloed hierop, daarnaast zorgt nieuw bloed voor groei in de horeca. De SVH wil daarbij ondernemers ondersteunen bij de uitvoering van hun personeelsbeleid door middel van de SVH Toolkit. Deze kit biedt uitleg, voordelen en tips aan ondernemers voor het vinden, binden en boeien van vakbekwaam personeel. Met hulp van de SVH Toolkit worden nieuwe HorecaHelden geboren, aldus SVH.

Nienke van Haasteren

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Awards Culinair
Mark Captein van Orangerie De Pol is Chef van het Jaar bij JRE

Mark Captein, die samen met zijn partner Marjolein van der Ham Orangerie De Pol runt in Doetinchem, is door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar. ‘Ik ben verrast en enorm trots op deze prijs’. JRE-Nederland is een van de toonaangevende restaurantverenig ...

Hotelketens
Van der Valk Hotel Amersfoort start 'restaurant take over'

Nu restaurants gesloten zijn, maar hotels wel nog open mogen, is Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 een samenwerking gestart met lokale restaurants in Amersfoort. Een zogenoemde restaurant take over. Zo krijgen de koks van bekende restaurants in Amersfoort de mogelijkheid om hun gerechten klaar te mak ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in je restaurant

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: