Lunch en diner bij Opera Prima

17 april 2013 |
Lunch en diner bij Opera Prima<

"Het is een droom die uitkomt." Zo omschrijft Armando Sacksioni het feit dat zijn winkel, patisserie-traiteur Opera Prima, een restaurant is geworden. "Wij hebben acht maanden moeten wachten op
een vergunning, maar Deborah en ik zijn ontzettend blij dat onze droom nu werkelijkheid is geworden. Wij kunnen onze raciones en bijzondere wijnen nu gaan serveren aan een nog groter publiek", vertelt Sacksioni.

Oud Parijse sfeer
Opera Prima, de patisserie-traiteur met Mediterrane invloeden in Amsterdam, opent officieel haar deuren als restaurant. De winkel met de vertrouwde Frans, oud Parijse sfeer is heringericht en beschikt nu over dertig zitplaatsen voor lunch en diner. Culinaire liefhebbers kunnen van 12 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds genieten van zoete en hartige delicatessen aan bijvoorbeeld een mix van Franse, Spaanse, Italiaanse en Argentijnse raciones.

Raciones
Raciones zijn hartige lekkernijen die geserveerd worden op kleine borrelplankjes. Opera Prima laat delicatessen uit Frankrijk, Spanje, Italië en Argentinië op speelse wijze samenkomen. Sacksioni: "De achtergrond van mij en mijn vriendin, Deborah Manassero, verbindt ons met deze vier landen. Ik ben zelf Nederlands/Spaanse en mijn vriendin is Italiaans/Argentijnse. Daarnaast heeft zij de Franse Hoge Patisserie opleiding afgerond. Sinds onze eerste ontmoeting in een keuken in Spanje in 2008, bedenken we steeds nieuwe creaties om het lekkerste uit deze landen samen te brengen. Met onze culinaire combinaties willen wij mensen keer op keer een heuse smaaksensatie doen beleven."

Foto: Ines del Papa

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Economie Opening
Arsenaal Restaurants Groep lanceert Grill&Lounge

Op 1 juni staat vanaf 12.00 uur in de Brasserie van Arsenaal Restaurants de grill aan. Met een Restaurant, Brasserie, Arsenaal Events en Catering biedt de groep nu een nieuw concept aan: De Brasserie | GRILL&LOUNGE. De Brasserie voor lunch en borrel wordt uitgebreid met een trendy daily gril...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Coronacrisis
Realtime countdown tot opening horeca 1 juni, 12 uur

Het aftellen is begonnen! In onderstaande countdown timer zie je exact hoe lang het nog duurt totdat je de deuren van je horecazaak en terras weer mag openen. Heel veel succes! ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: