Lucy's Inn maakt mini-pubgerechten

30 juli 2013 |
Lucy's Inn maakt mini-pubgerechten<

De Evening Tea is iets nieuws bij hotel en restaurant Lucy's Inn in Drenthe. Misschien is het zelfs wel nieuw voor Nederland, tenminste in zijn soort. Het doet denken aan de high tea die al jaren
een succesvol is. De Evening Tea is echter een proeverij van Britse pubgerechten op een etagère. In Engeland staat het woord 'tea' in de volksmond voor 'het avondeten'. De vraag 'what are we having for tea?' slaat dus niet op Earl Grey of Rooibos, maar op wat er op tafel komt.

Verkleinde versie
Gasten krijgen bijvoorbeeld mini fish & chips, een chicken & mushroom pie, een Yorkshire pudding gevuld met bangers & mash, een puntje quiche en een groente-aardappeltaartje. Alles wordt voorafgegaan door een soep in een glas die doet doet denken aan een Irish Coffee.


De Eavening Tea heeft niets met Rooibos of Earl Grey te maken, maar is een verzameling van kleine pubklassiekers

Het familiehotel-restaurant van Sander en Lucy Wubs (op de foto bovenaan) staat bekend om de high tea en het Engels georiënteerde restaurant. Bovendien kunnen gasten er ook terecht voor een Engelse bierproeverij: the High Beer.

Door Frank Lindner:mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content
Veiligheidsproducten worden nieuwe reclamedragers

Horecaondernemers hebben groen licht gekregen om per 1 juni weer te openen.Met deze bijzondere printproducties kunnen horecaondernemers de aandacht op zichzelf vestigen of zelfs gebruiken voor hun marketing en eigen reclame. Voorbereiding is heel belangrijk: Plaats daarom specifieke gedragsregel...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Slecht levensgedrag, definitief oordeel in zicht?

Het openen van een restaurant gaat niet zomaar. Los van alle praktische zaken moeten de nodige vergunningen worden aangevraagd, waaronder in veel gevallen een exploitatievergunning op grond van de (algemene) plaatselijke verordening en een Drank- en Horecawetvergunning. Hierbij stuit men doorgaans o...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: